Burçlar

Bugün 21 Temmuz Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burç Yorumları analizi
Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (21 Temmuz Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 21 Temmuz Salı 2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Kendin gibi davranmak neden açıklama gerektirsin? Eğer etrafındaki insanlara sürekli bir hesap verme ihtiyacı duyuyorsan bir şeylerin değişme vakti gelmiş demektir. İnsanlarla arandaki sağlıklı sınırları kuvvetlendirmen gerekebilir. 

Sağlık

Kafanı karıştıran mevzuları yerine oturtmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Biraz düşünmek, sakince kafanı toparlamak için kendine bir alan ayarlayabilirsin. Biraz kendine zaman ayırman gerekecek bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle bir şeyleri büyütmeden konuşmanız daha iyi olabilir. Büyük beklentilere girmeden, flörte yakın konuşmalar size daha samimi gelebilir. Bazı konularda daha iyi anlaşabilirsiniz bugün. 

Para

Bugün biraz kendine zaman ayırman maddi konularda daha iyi gelişmeler görmene vesile olabilir. Parasal gelişmeler için biraz geri çekilmen gerekecek. Bir şeylerin tam şekle bürünmesi için geri durabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bir şeylerin hallolması için gereğinden fazla çaba göstermen gerektiğini düşünebilirsin. Ancak bu düşüncede neden her şeyde senin önden atılman gerektiğini sorgulaman gerekecek. Bir şeyleri sorgulayarak daha sakin adımlar atabilirsin. 

Sağlık

Sağlığına odaklanmak için hep bir şeylerin gerçekleşmesini beklememelisin. Sağlığına öncelik vermek için başka şeyleri bahane etmemen gerekecek. İyi bir egzersiz ve diyet için hazırlıklara girişmelisin bugün. 

Aşk

Aşk konusunda katı tavırlar seni mutlu etmeyebilir. “Ya benim dediğim gibi ya da hiç” gibi bir tavır bir şeyleri yokuşa sürebilir. Bugün anlayışlı kalmak ve düşüncelerinde esnek olmak daha iyi olacak. 

Para

Daha önceden kolay ilerleyen bir iş bugün seni zora sokabilir. Bu sıkıntının kaynağını bulmak için temele inmen gerekecek. Parasal olarak bir şeyleri iki kere düşünebilirsin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Cesur olmak sana daha iyi gelebilir. Eğer kendinden eminsen bir şeyleri beklememelisin. Bazı konularda daha sağlam adımlar atmak sana çok daha iyi gelecek. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyaçlarına odaklanmalısın bugün. Daha sağlıklı hissetmek için neler yapman gerektiğini gözden geçirmen gerekebilir. Bazı alışkanlıkları değiştirmek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile yazılı olarak daha iyi anlaşabilirsin bugün. İçinden geçenleri yazılı olarak ifade etmek sana fayda sağlayabilir. Kelimeler bugün aşk konusunda dostun olacak. 

Para

Aynaya baktığında gördüğün kişiye yabancılaşmamalısın. Gerek aldığın kararlarla gerek girdiğin hareketlerle bir şeyleri farklılaştırmış olman olası. Kendini bozmadan değişime gitmen gerekebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Hedeflere ulaşmak için yeteri kadar odaklanabilirsin. Başka şeylerin gündemine gelip dikkatini dağıtmasına izin vermeden bir şeylere vakit ayırabileceksin. Bu durum sana avantaj sağlayabilir. 

Sağlık

Sağlıklı alışkanlıklar elde etmek için bugünden harekete geçmelisin. Bir anda karar alıp bunu uygulamaya koymak daha iyi olabilir. Sağlığın için biraz daha fazla hareket etmeye karar verebilirsin bugün. 

Aşk

Bir şeyleri mecburiyetten yapıyorsan ve mutlu olmuyorsan bu aşkı sorgulaman gerekebilir. Bazı konularda kendini ne kadar da gereksiz yere yorduğunu düşünebilirsin. Biraz geri çekilmek sana daha iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda duygularla hareket edebilirsin. Ani istekler veya hissiyatına göre para harcaman mümkün. Bu durumun seni fazla yormaması için bir bütçe içerisinde kalman gerekebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün daha konuşkan olabilirsin. Kendini ifade etmekte zorlanmayacaksın. Bir şeyleri konuşarak çözebilir, iletişimle daha keyifli durumlara girebilirsin. Arkadaşlarına vakit ayırabilirsin bugün. 

Sağlık

Bugün kendine odaklanabilir, kişisel bakımına zaman ayırabilirsin. Hijyen ve bakım konuları, zihnini boşaltmana ve stresi atmana vesile olacak. Güzel şeylere odaklanmalısın bugün. 

Aşk

Bu aralar hayatında çok fazla duygusal gelişme görmediğini düşünebilirsin. Ama bugün kendini beklenmedik gelişmelere açman gerekecek. Aşk konularında sürpriz gelişmeler ve ilginç olaylar seni mutlu edebilir. 

Para

Söylenmekle zaman harcamamalısın. Eğer içine sinmeyen bir mevzu varsa o zaman kendin bir şeyleri düzeltmelisin. Bugün eyleme geçip bir şeyleri yoluna koymak daha iyi bir seçenek olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Endişe ile hareket etmek yerine bir şeylerden ders çıkarıp hareket etmek sana daha iyi gelebilir. Hayatında odaklandığın konularda sadece negatifi görmeye başladıysan eğer biraz geri durmanın vakti gelmiş olabilir. 

Sağlık

İnsanlarla sağlıklı ilişkiler kurmak ve sınırlarını belli etmek birçok konuda gereksiz strese düşmeni engelleyebilir. Eğer zihnini boşaltmak istiyorsan bugün bu konuya özen göstermen gerekecek. 

Aşk

Aşk hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilir. Sevdiğin birisi yoksa eğer güzel sürprizlere kendini hazırlaman gerekecek. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi seni mutlu edecek bir harekette bulunabilir. 

Para

Aklını karıştıran konulara odaklanarak yeni şeyler öğrenebilirsin. Parasal mevzularda içine sinmeyen konulara daha fazla odaklanabilirsin. Böylece gidişatı daha iyi anlayacaksın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Etrafındaki insanların endişeli ruh haline kapılıp kendini gereksiz yere yormamalısın. Eğer kendinden eminsen, eğer bir şeyleri halletmek için daha iyi bir fırsatın varsa o zaman sakin kalman gerekecek. Gereksiz yere kendini yormamalısın. 

Sağlık

Uyku düzenini kontrol altına alman gerekebilir. Bugün daha rahat uyuyabilmek için odanda hazırlık yapabilirsin. Temiz çarşaflar, iyi havalandırılmış bir oda, sana çok daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda davranışlarında değişim olabilir. Bir şeylere daha sakin ve uyumla yaklaşabilirsin. Güzellikleri görüp takdir edebilir, senden hoşlanan kişi veya kişilere ters çıkmayabilirsin. 

Para

Her şey her zaman negatif gitmek zorundaymış gibi hissetmemelisin. Bu parasal anksiyeteyi yenmen gerekecek. Paranın insana güzel şeyler yaşaması için fırsatlar tanıdığını gözlerinle görmen gerekebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Duygusal yaklaşımlarda bulunarak olayları çözmeye çalışman olası. Aşk ve arkadaşlıklar ile alakalı daha fazla adım atabilirsin. Çevresel konulara odaklanıp bir şeyleri farklı bir gözle odaklanman olası bugün. 

Sağlık

Mutluluğa odaklanmak zihinsel olarak daha sağlıklı olmamızı sağlar. Bugün aşk ve mutluluğa odaklanabilirsin. Böylece seni mutlu edecek gelişmelerle stres kaynaklarını yok edebileceksin. 

Aşk

Yeni bir insan ile tanışman olası. Aşkta beklenmedik gelişmeler görebilirsin. İletişime dayalı çok daha keyifli gelişmeler olabilir. Kendini güzel muhabbetlere açacaksın. 

Para

Uyum yakalamak maddi konularda sana daha iyi gelebilir. Çevrendeki insanlarla parasal açıdan bir karara varıp bu karara göre hareket etmek bugün seni maddi konularda daha az düşündürebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Sakin kalmak ve etrafında olan biteni daha dikkatli anlamak için biraz geri durup olayları dışarıdan izlemen gerekebilir. Çevresel faktörlere vereceğin tepkiler önem kazanacak, o yüzden bu konuda daha dikkatli olabilirsin. 

Sağlık

Zihnini berrak bir noktaya getirmek için sükunete özen göstermen gerekebilir. Gün içerisinde zihnini boşaltmak ve kendine zaman ayırmak öncelikli olacak. Zihinsel bütünlüğün için sessizliğe özen göstermelisin. 

Aşk

Bugün ilişki konusunda kafanı kurcalayan şeylere bir çözüm bulabilirsin. Eğer sevdiğin kişi ile aranızda kötü bir etki varsa bunu düzeltmek ve hatta aranızdan tamamen çıkarmak için iyi bir fırsatın olabilir. 

Para

İletişim ile bir şeyleri iyileştirmen olası. Yolunda gitmediğini düşündüğün mevzular varsa bunu konuşarak halletmelisin. Parasal konularda yere daha sağlam basmak için insanlarla anlaşman şart.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Zihinsel olarak da duygusal olarak da kendine özen göstermek isteyeceğin bir gün olacak. Hayatına bir uyum katmak ve geleceğe odaklanmak için biraz geri durman gerekebilir. Bazı şeyleri yavaştan almanın önemini görebilirsin. 

Sağlık

Kendine odaklanmak daha pozitif etkileri ortaya çıkarabilir. Kişisel bakım ve hijyen gibi konular sende daha iyi etkiler oluşturabilir. Kendine vakit ayırmanın faydasını sağlığında görebilirsin. 

Aşk

İletişim, kalbe giden yolu açar. Bugün hoşlandığın kişi ile daha sağlıklı iletişimler kurmak, aşk konusunda bazı güzel gelişmeleri kapına getirebilir. Konuşmaktan çekinmemelisin. 

Para

Geleceği planlamak, ileriye odaklanmak zor gelebilir. Ancak bunun için acele etmemelisin zaten. Bir şeyler için bugünden karar almanı söyleyen kişileri sorgulayabilir, kendine daha farklı bir yol çizebilirsin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Seni şarj edecek şeylere odaklanmalısın bugün. Seni en çok ne mutlu eder, ne gaza getirir? Keyifli konulara odaklanmak ve kendine zaman ayırmak, enerjini çok başka bir boyuta taşıyabilir bugün. 

Sağlık

Sağlığına yapacağın yatırım, yapabileceğin en iyi yatırım olabilir. Diyet ve egzersiz, dinlenmek ve bakım konuları, hepsi bir arada sana büyük bir enerji katabilir. Bugün bu konuları gözardı etmemelisin. 

Aşk

Sosyal konulara vakit ayırıp aşka yer açabilirsin. Bazı konularda daha atak olabilirsin bugün. Aşk konusunda dış etkilere kendini açman da bunlara dahil olabilir. Beklenmedik gelişmeler görebilirsin. 

Para

Parasal konularda güzel gelişmelere yol yapabilirsin. Bugünden eline bir şeyler geçmese de ilerisi için daha planlı ve düzgün hareket etmen olası. Maddi konular sana sıkıntı oalrak görünmeyecek bugün.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bazı konularda kararları senin alman daha iyi olabilir. İçine sinmeyen şeyleri başkalarının belirlemesindense kendi kararlarını kendine göre bir zaman içinde alarak hareket etmelisin. Böylece daha güzel gelişmeler görebileceksin. 

Sağlık

Bazen kendi hislerimize yabancılaşır, ne düşüneceğimizi bilemeyiz. Bunun bir sebebi, dışarıdan gelen etkilerle stres kaynaklarına yüklenmemiz olabilir. Bugün sakin bir ortam oluşturmak bu yüzden önemli olacak. 

Aşk

Sosyal ortamlara girip yeni birisi ile tanışman mümkün. Büyük beklentiler olmasa da aşk için keyifli gelişmeler görebilirsin. Flörtün tadını çıkarmalısın bugün. 

Para

Bugün gelecek ile alakalı konularda acele kararlar almamalısın. Kendini eğitmen, daha fazla şey öğrenmen gereken bir konu olabilir. İşin ucunda parasal gelişmeler varsa bir şeylerin aceleyle gerçekleşmeyeceğini kendine hatırlatman gerekebilir.