Burçlar

Bugün 25 Temmuz Cumartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (25 Temmuz Cumartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 25 Temmuz Cumartesi 2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi neye odaklaman gerektiğine dikkatle karar vermelisin. Hayatında bir şeylerin daha iyi bir yöne gitmesi için çaba gösterebilirsin. 

Sağlık

Fiziksel kuvvetini artırmak ve kan dolaşımını artırmak sana çok daha iyi gelecek. Bugün buna göre egzersiz seçmen gerekebilir. Uzun bir yürüyüş ve bol bol su tüketimi sana beklediğin enerjiyi vererek kaslarını kuvvetlendirebilir. 

Aşk

Aşkta yeni konulara odaklanman gerekebilir. Farklı insanlarla iletişimini artırman en azından aşkta neyi isteyip istemediğini görmeni sağlayacak. İletişim kurmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Para

Bir şeyleri boşlamaya başlayabilirsin. Ama bu durum seni ileride zora sokabilir. Bir şeyleri daha dikkatli bir biçimde halletmek ve odak noktanı bozmamak daha iyi bir tercih olabilir bugün.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Farklı insanlarla iletişime geçmen istenebilir bugün. Kültürel veya düşünce farkı yaşanan bu kişilerle iletişimde olman ileride daha güzel gelişmelere odaklanmana vesile olacak. Bazı şeylerde zihnini daha iyiye açabileceksin. 

Sağlık

Cilt bakımını ihmal ediyor olabilir misin? Özellikle bu güneşli günlerde… Cildini korumaya almalı ve güneş kremini gözardı etmemelisin. Çağın değiştiğini ve güneşin artık zarar verdiğini öğrenmen gerek! 

Aşk

Hiç beklenmedik bir hareket yapman aşkta daha güzel bir etki oluşturabilir. Eğer sevdiğin birisi varsa onu şaşırtmalısın. Keyifli bir gün için bir şeylerin hazırlığını sen yapmalı ve kendini bu güzel gelişmelere odaklamalısın. 

Para

Hiçbir hedefin olmamasındansa gerçekçi olmayan bir hedef olması daha iyi olabilir. Bugün bir şeyde karar kılmak, hiç yoktan iyidir. Bu konuda daha detaylı düşünmek için zamanın olacak ileride.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün kendini iyi hissedeceksin. Bir şeylere odaklanman kolaylaşacak. Özellikle insanlarla arandaki iletişimde daha güzel ve keyifli gelişmeler görmen mümkün. Kendini içine kapatmamalısın bugün. 

Sağlık

Bir şeylerde harekete geçmen gerekebilir. Mesela sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için daha dikkatli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin “keşke daha farklı olsaydı” kafasından çıkmalı ve harekete sen geçmelisin. 

Aşk

Aşkta kendini güzel etkilere açmak daha iyi bir fikir olabilir. Kendini bir köşede kapatmamalı ve iletişime açmalısın. Hiç beklenmedik gelişmelerle keyfini ve mutluluğunu artırabilirsin. 

Para

Yapacak işin olmasa bile aklın parada olabilir bugün. Maddi konuları bir düzene oturtmak isteyebilirsin. Bir şeyleri yoluna koymak için çaba gösterecek ve güzel kararlar alabileceksin bugün.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Romantik konulara odaklanmak isteyebilirsin. Aşkta güzel gelişmeler görmeyi hedefleyebilirsin. Bunun için iletişim kanallarını açık tutman ve bir şeylerle inatlaşmaman gerekecek bugün. 

Sağlık

Sağlığına daha dikkat etmen gereken bir dönemden geçebilirsin. Bir şeyler kötü gittiği için değil, enerji seviyeni yüksek tutmak ve kendini korumak için. Her şey iyi giderken bir şeyleri boşlamaya daha yatkın oluruz. O yüzden bugün bir şeyleri koyvermemen gerektiğini kendine hatırlatmalısın. 

Aşk

Bugün yapılacak bütün konuşmalar çok manidar gelecek sana. Sevdiğin kişi ile aranızda geçen iletişim de bu şekilde anlamlar içerebilir. Her lafın altında daha ilginç bir anlam olduğunu görebilir ve bu konuda daha dikkatli davranabilirsin. 

Para

Etrafındaki insanların fikirleri dikkatini çekebilir. Çevrendeki kişiler maddi konularda sana daha fazla şey yaptırmak isteyebilirler. Onlara karşı kibarlığını kaybetmeden bir şeylere hayır demeyi öğrenmen gerekecek bugün.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Yeni fırsatlar karşına çıkabilir, daha mutlu olacağın gelişmelerle karşılaşabilirsin. Etrafında olan bitenle daha uyum içerisinde olabileceksin. Ancak bu süreçte maddi konularda yine de dikkati elden bırakmaman gerekecek. 

Sağlık

Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olmalısın. Daha sağlıklı bir gün için vücudunu dinlendirebilmelisin. Eğer yeterince sağlıklı bir uyku çekemiyorsan neleri değiştirmen gerektiğine odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha rahat olabilir, flörtöz hareketlerle kendini rahat bırakabilirsin. Eğer bir süredir ilişkilere kendini kapattıysan bugün iletişime daha açık olman olası. Bugün bu etkiye sırtını dönmemelisin. 

Para

Aklın çok meşgul olsa da maddi konulara da vakit ayırman gerekecek. Birden fazla şeyi halletmeye çabalayabilirsin. Ama eğer iş para harcamaya gelirse o zaman bir şeyleri ağırdan almanın daha iyi olacağını görmelisin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Yeni insanları hayatına çekecek bir havan olacak bugün. Auran, arkadaşlıklar ve aşk için daha açık olabilir. İnsanlar sana çekilebilir. Seninle tanışmak isteyebilirler. Bu güzel etkiyi keyifli dostluklar için değerlendirebilirsin. 

Sağlık

İnsan ilişkilerinde kuvvetli olmak, zihnini boşaltıp daha iyi şeylere odaklanmanı kolaylaştırabilir. Bazen stresin etkilerini güzel bir muhabbet ve bol kahkaha ile yok edebiliriz. Bugün bu yolu denemelisin. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile az da olsa zaman geçirmen sana çok daha iyi gelebilir. Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve bir şeyleri yüz yüze konuşmak size daha iyi gelecek. Bunun için bir fırsat kollamalısın. 

Para

Bugün bir şeyleri halletmek istiyorsan kendini biraz zorlaman gerekebilir. İyi bir disiplin oluşturmak ve önceliklerini iyi belirlemek parasal olarak sana daha iyi gelecek. İşine odaklanmalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Aile arasında ufak tefek fikir ayrılıkları olabilir. Bazı konuşmalarda sesler yükselebilir. Bu konularda dikkatli ve yapıcı olmak sana düşecek. Sevdiğin kişilerle bir şeyleri halletmeye odaklanmalısın. 

Sağlık

Kendine ne kadar fazla yüklendiğini fark edebilirsin. Esas stres kaynağının kendin için oluşturduğun imkansız beklentiler olduğunu görebilirsin. Kimse bir haftada 15 kilo veremez mesela, kimse sağlıklı beslenme konusunda doğuştan yetenekli değildir. Bu konuda kendine biraz daha az yüklenmen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi seni şaşırtabilir bugün. Aşkta beklenmedik gelişmeler görmen olası. Bu etkiyi daha iyi anlamak için kendine biraz zaman tanıman gerekebilir. Bir şeyleri düşünmek için biraz vakit harcamalısın. 

Para

Maddi konuların sıkıntı yaratması olası. Ama bu sıkıntı paranın kendisinde değil de insanların tepkisinde olabilir. Bugün para ile alakalı konuşmalarda iki kere düşünüp sonra konuşmak daha iyi olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

İnsanlarla iletişiminde bir iyileşme olabilir. Bir şeylere daha mantıklı yaklaşabilirsin. İnsanlarla konuşurken yapıcı olmanın faydasını görebilir ve hiç beklenmedik gelişmelerle kendini mutlu hissedebilirsin. 

Sağlık

Açık hava yürüyüşleri ve bol nefes egzersizleri sana çok iyi gelecek bugün. Sağlığın için oksijen ile barışmalı ve kapalı kapılar ardında oturmamalısın. Sağlık koşullarına dikkat ettiğin sürece bir boy yürüyüp gelmenin sana faydası daha fazla olabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda daha iyi bir etki olması için bir şeyleri zorlamaman gerekebilir. Bazı konularda birbirinize anlayışla yaklaşmanız daha iyi bir etki oluşturabilir. Sevdiğin kişinin senin emeklerine sırtını çevireceğini düşünmemelisin. 

Para

Bugün bir şeylere sağlam durman gerekecek. Parasal konularda aldığın kararların arkasında durmalı ve kendini koyvermemelisin. Bir bütçe yaptıysan o bütçeye sadık kalmalısın.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Yeni bir insan ile iletişimini artırabilirsin. Arkadaşlık konusunda daha şanslı olabilirsin. Kişilere kendini ifade ederken daha iyi olabilir, bir şeyleri dile getirmekte kendini iyi bir noktaya taşıyabilirsin bugün. 

Sağlık

Kendine zaman ayırmak, bir köşeye çekilip bütün dış dünyaya kendini kapatmak demek değildir. Bazen bir bakım, sakin bir yemek veya biraz müzik dinlemek bile ruhunu bir şeylere açmana yarayabilir. Karanlık odalara kapanmadan kendini toplamanın bir yolunu bulmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile daha güzel konuşmalar yapabilirsin bugün. Kendini ifade etmede sıkıntı yaşıyorsan bugün bu durum ortadan kalkabilir. Sadece bir şeylerde aceleci olmaman gerekecek. 

Para

Bugün bir şeylerin yavaşladığını hissedebilirsin. Bu hissiyattan çıkmak için dış etkenleri değil, kendi içinden gelen hevesi artırman gerekebilir. Kendini harekete geçirmelisin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün insan ilişkilerinde daha iyi olabilirsin. Çevrendeki kişilerle daha yapıcı konuşmalar ve iş birliklerine girmen olası. Bazı şeylerde onlardan ilham alabilir ve kendini hızlandırabilirsin. 

Sağlık

Bir şeylerde ölçülü olmanın zamanı gelmiş olabilir. Bu ölçüyü hayatının her alanına uygulamalısın. Ölçülü iletişimler, ölçülü beslenme, ölçülü hareketler… Zihnini ve bedenini bir hizada tutmak için bu gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile iletişim söz konusu ise o zaman bugün daha yaratıcı şeylere odaklanman gerekebilir. Yapacağınız konuşmalarda daha güzel konulara odaklanmanız, birbirinizi daha farklı bir boyutta tanımanızı kolaylaştırabilir. 

Para

Bugün neye odaklandığına çok dikkat etmek maddi konularda sana fayda getirebilir. Parasal açıdan daha keyifli bir gelişme için önceliklerine dikkat etmen gerekecek. Bir şeyleri boşlamamalısın.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün aklında birden fazla fikir olabilir. Bunların hepsini aynı anda halledemeyebilirsin belki ama bir kenara not alman ve sonrasında yapabileceklerini düşünmen sana daha iyi gelecek. Bir şeyleri ilerisi için planlayabilirsin. 

Sağlık

Bugün hijyen konularına özen gösterebilirsin. Evini temizlemek, mikrop ve bakterilerden arındırmak bu dönemde ekstra önemli olabilir. Yaşam alanlarını temiz tutmak sana ve sağlığına çok iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konularında kendini daha güzel etkilere açabilirsin. Bir şeylerde kendini anlaman kolaylaşabilir. Önce kendi hislerini kendine ifade edebilecek, daha sonra başka etkilere odaklanabileceksin. 

Para

Etrafındaki insanlara parasal konularda güvenirken iki kere düşünmen gerekebilir. Özellikle de bir harcama yapılacaksa. Maddi konularda kendini güvenceye almak isteyebilir ve kararlarında aceleci davranmayarak bunu sağlayabilirsin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün kafanı toplamak isteyebilir ve yalnızlığı tercih edebilirsin. Ancak bazı sıkıntıların iletişimle çözülebileceğini asla unutmamalısın. Küsüp köşene çekilmek yerine yapıcı iletişimler kurmayı öncelik edinmelisin. 

Sağlık

Fiziksel olarak kuvvetini artırman sana daha iyi gelebilir. Bunun için kan dolaşımını artırman ve kaslarını kuvvetlendirmen gerekecek. Bu da egzersiz demek… Sana iyi gelecek bir egzersize odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konularında sakin bir gün geçirmeyi bekleyebilirsin. Ama evrenin sana bazı sürprizleri olabilir. Aşk konularında kendini beklenmedik gelişmelere açmalısın. Kendini içine kapatmak iyi olmayabilir. 

Para

Parasal olarak ne yapacağını tam kestiremeyebilirsin. Bu durumda bir şeyleri iki kere düşünmek sana daha iyi gelebilir. Maddi açıdan daha rahat kararlar almak için acele etmemek senin için daha doğru bir seçenek olabilir bugün.