Burçlar

Bugün 28 Temmuz Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (28 Temmuz Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 28 Temmuz Salı 2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün zihnin açık olacak. Halledilmesi gereken meseleleri daha rahat görebileceksin. Bu enerjiyi bir süredir sürüncemede kalan meseleleri çözmek için kullanabilir ve daha sonra rahatlayabilirsin

Sağlık

Zihnini boşaltabileceğin ve kaslarını esneetebileceğin egzersizlere odaklanabilirsin. Sağlığın için bu esneme hareketleri önemli olabilir. Stresin etkilerini üstünden atmak için yoga gibi egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda canınızı sıkan bir mevzu olabilir ve bu mevzu için bir şeyler konuşmanız gerekebilir. Ancak bazı şeyleri aceleye getirip sesinizi yükseltmemelisiniz. Bir şeyleri kendi içinizde daha net görmek için zamana ihtiyacınız olabilir bugün

Para

Bugün elinde çok fazla iş olmasa da aklını maddi konulardan alamayabilirsin. Parasal olarak kendini daha rahat hissetmek için önlemler alabilir, ileriyi düşünerek adım atabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Dikkatli olman gereken bir gün olacak. Dalgınlıkla hatalar yapmamalı ve etrafındaki insanların da bu dalgınlıklara düşmesine izin vermemelisin. Önemli meselelere iki kere bakmanda fayda var. 

Sağlık

Nefes alma egzersizleri stresin etkilerini üstünden atmana vesile olabilir. Derin nefes egzersizleri ve bol oksijen için kendine sakin ve huzurlu bir ortam ayarlaman gerekecek. Bugün kendine vakit ayırmalısın. 

Aşk

Aşk konusunda kendi hislerini görmen gerekecek. Bir şeyleri aceleye getirmemelisin. Kendi içinde neyi isteyip neyi istemediğini kararlaştırmak için zamana ihtiyacın olabilir. 

Para

Bugün maddi konular seni daha mutlu edebilir. Büyük kaygıların olmayacak, para harcamak sana zulüm gibi gelmeyecek. Bir şeyleri daha dikkatle planlamanın faydasını görebileceksin bugün.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bir şeyleri görmen kolaylaşabilir, algılaman rahatlayabilir. Gözle direkt olarak görülmeyen meseleleri fark edebilir, algılarını çalıştırabilirsin. Bu durum sana çok daha iyi gelecek. 

Sağlık

Bugün kendine odaklanabilir, bakım ve hijyene vakit ayırabilirsin. Hem içinde yaşadığın alanı düzenlemek hem de kendine bakım yapmak stresin etkilerini üstünden atmana vesile olacak. 

Aşk

İletişim konularına özen göstermek sevdiğin kişiyle aranızdaki gerginlikleri çözmede ilk adım olabilir. Ancak aceleyle veya gerginlikle bu iletişime girmemelisin. Bir şeyleri iki kere düşünmek ve sonra konuşmak daha iyi olabilir. 

Para

Bugün kimsenin fark etmediği bir şeyi görerek kendine avantaj sağlayabilirsin. Parasal konularda şansın açık olacak. Maddi olarak kendini daha iyi bir noktaya taşıyabileceksin bugün.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Yanlış yapmak normaldir, insanın doğasında var. Önemli olan bu hataları düzeltebilmek. Bugün durum değerlendirmesi yaparak nerede neyin ters gittiğini görebilir ve çok başarılı bir biçimde geri dönüş yaşayabilirsin. 

Sağlık

Gereksiz eşyalardan kurtulmak, tarihi geçmiş gıda ve ilaçları atmak ve kendine yer açmak daha iyi olabilir. Bugün düzenleme ve dikkat gerektiren şeylere vakit ayırarak sağlığın için bir iyilik yapabilirsin. 

Aşk

Bir şeyleri gözardı etmek veya “sonra konuşuruz” diye ötelemek sana yaramayacak. Sevdiğin kişi ile aranızdaki gerginlikleri çözmek için önce aranızda bir gerginlik olduğunu kabul etmen gerekebilir bugün. 

Para

Maddi kaygıların alışkanlıklarını bozmasına izin vermemelisin. Bir şeylere öncelik verdiğinde ilk feragat eden taraf sen olmamalısın. Kazandığın kadar harcamanın da hakkın olduğunu kendine hatırlatman gerekecek.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bir şeyleri eleştirirken dozunu iyi ayarlamalısın. Önemli olan üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi? Buna karar vermeli ve sakin kalmalısın. Yapıcı olmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Duygusal gerginliklerin önüne geçmek için hayatında bir denge olması gerekir. Bugün bu denge için çaba göstermelisin. Egzersiz, yemek ve uyku alışkanlıklarını gözden geçirmek sana iyi gelebilir. 

Aşk

Bugün aşk konusunda ayakların yere basmalı. Bazı şeyleri hevesle veya heyecanla abartmamalısın. Sakin kalmak ve hislerini anlamak aşk konularında daha iyi bir adım olabilir. 

Para

Bugün kendinden emin adımlar atmak için büyük paralara ihtiyacın olmayacak. Sağlam kararlar almak ve emin adımlarla yürümek de kendinden söz ettirebilir. Gidişat, sonuçtan daha kıymetli olacak bugün.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün bir şeylere odaklanmak sana zor gelebilir. Kafanı toplamak için biraz zamana ihtiyacın olacak. Acele kararlar alıp bir şeylerde pişman olmak yerine daha sakin bir gün geçirmek sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Kendine vakit ayırman sana daha iyi gelebilir bugün. Bir şeyleri zorlamamalı ve yediklerine dikkat etmelisin. Sakin bir gün geçirmek sağlık açısından daha iyi olabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile ortaklaşa aldığınız kararlarda bazı eksikler olabilir. Birbirinizi anlamak ve olan biteni gözden geçirmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Aceleci olmamalısınız. 

Para

Bugün maddi konularda kendi kararlarını gözden geçirebilirsin. Nelere öncelik verdiğini tekrar düşünmek sana iyi gelecek. Maddi konularda kendi sesini daha fazla duyabilirsin.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün kendi hislerini göz önünde tutman gerekecek. Bazen insan olduğumuzu, bir şeylere tepki verebileceğimizi unutabiliyoruz. Bugün bunu çözmen gerek. Kendi hislerinle, tepkilerinle barışmak daha sakin bir gün geçirmene vesile olabilir. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermen sana iyi gelecek. Sinidirim sistemini yormadan bir şeyler tüketmen enerji açısından daha iyi olabilir. Sebze yemekleri ve işlenmemiş gıdalar sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konusunda bir şeyleri gözardı ettiysen eğer bugün bunları çözmen gerekebilir. Kendi hislerine yabancılaşmamalısın. Bir şeyleri yoluna koymak için harekete geçmen gerekecek. İlk adımı atan sen olabilirsin. 

Para

Bugün gereksiz masraflardan kaçınmak ve önceliklerini iyi seçmek önemli olabilir. Gereksiz masraflarla olur olmadık yere kendi parandan olmamalısın. Bir şeyleri planlamak sana yarayabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

İnsanlar senin davranışlarını eleştirebilir bugün. Ama yapıcı olmak sana düşecek. Gereksiz yorumlara karşı ani tepkiler yerine bir şeyleri zamanla çözmek sana çok daha fazla şey kazandırabilir. 

Sağlık

Bugün enerjini toplayabilmek için biraz zamana ve sakin bir alana ihtiyacın olabilir. Zihnini boşaltmak ve enerjini yükseltmek için kendine göre bir gün planlayabilirsin. Kendine nazik olmalısın bugün. 

Aşk

Aşk konusunda büyük değişimlere açık olmalısın. Hiç beklenmedik bir anda aşka kapılarını açabilirsin. Senden hoşlanan birisine karşı aynı hisleri beslediğini fark etmen olası. Kendinle savaşmamalısın. 

Para

İnsan ilişkilerinde aksilikler maddi konulara yansıyabilir. O yüzden bugün maddi ve iyi gelişmeler için insanlarla iletişimini düzeltmen gerekecek. Bazı konularda iş birlikleri daha iyi olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün bir şeyleri daha sakin düşünebilecek, daha net görebileceksin. Daha önceden fark etmediğin sıkıntıları çözmek için fırsatın olacak. Hayatında bir şeylerin daha yolunda gitmesi için kendine göre güzel bir gidişat hazırlayabilirsin. 

Sağlık

Bugün kendini duygusal hissedebilirsin. Bu duygusal yoğunluğun sebebi daha önceden canını sıkan meseleler olabilir. Bir şeyleri gözardı etmemek ve stresle yüzleşmek sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Tam içinin rahatlayacağı anda aklını kurcalayan başka sorularla karşılaşabilirsin. Aşk konularında içine sinmeyen şeyleri gözardı etmemelisin. Bazı konuları sakince düşünmek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün büyük kaygıları geride bırakıp günlük meselelere dönebileceksin. Bu durum seni rahatlatabilir. Bir şeylere daha rahat ve fazla vakit ayırmak maddi konularda pozitif düşünmene vesile olacak.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Zihnini açık tutmak, bir şeylere odaklanma kabiliyetini artırmak için zeka oyunlarına odaklanabilirsin. Daha net düşünmene vesile olacak keyifli hareketler sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bugün kendine zaman ayırmak enerjini yükseltmek için önemli olabilir. Kendini çok fazla zorlamamak sağlık açısından önemli olacak. Gereksiz uğraşlarla enerjini söndürmemelisin. 

Aşk

Bir şeylerin iyi gittiğini düşünürken engellerle karşılaşmak kalbini kırabilir. Ancak burada önemli olan bu engeller karşısında ne kadar yapıcı kalabileceğin. Bir şeyleri anlamak için zamana ihtiyacın olabilir. 

Para

İndirimleri takip etmek ve gereksiz masrafları kısmak sana çok iyi gelebilir. On lira vermeye razı olduğun bir şeyin bir lira olduğunu görmek seni bu konularda daha çok düşünmeye itebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Zihnin berrak olacak. Neye odaklandığına dikkat etmek isteyebilirsin. Sıkıntılı mevzulara çözüm arıyorsan eğer bugün bu konularda daha güzel gelişmeler görebileceksin. Bir şeyleri sırf canını sıkıyor diye kenara atmaman gerekecek. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyaçlarına özen göstermen gerekebilir. Sağlıklı beslenmek ve iyi dinlenmek birçok sıkıntıyı senin için çözebilir. Bir şeyleri dengede tutmak ve aşırılıkları törpülemek için iyi bir gün olacak. 

Aşk

Bir şeyleri halletmiş olmak için halletmek yerine kalbine göre bir gün geçirmek daha iyi olabilir. Kendini aşka açman daha iyi olacak. Güzel ve keyifli konuşmalar enerjini tekrar artırabilir. 

Para

Maddi konuları düşünmek seni yoruyor olabilir. Ancak halledilmesi gereken işleri bir yoluna koyman gerekecek. Önceliklerini iyi belirlemek bu iki durumu da dengede tutmana vesile olabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Etrafındaki insanların düşüncelerini görmen kolaylaşabilir. Onların davranışlarını, niyetlerini daha net görebilirsin. Bu konuda kendini geliştirmek gelecek için alacağın kararları netleştirebilir. 

Sağlık

Egzersizden kaçınmak o an için tatlı gelse de sonradan seni pişman edebilir. Tembelliğe fırsat vermemelisin bugün. İyi bir biçimde egzersize odaklanmak sana daha fazla enerji verebilir. 

Aşk

Sıkıntıları çözmek için yapıcı davranmak ve bunu sevdiğin kişiye yansıtmak çok daha iyi olabilir. Bazı konularda birbirinize karşı daha samimi davranabilir ve daha güzel gelişmeler görebilirsiniz bugün. 

Para

Kibarlıkla, nezaketle bazı faturaların ödenmeyeceğini görebilirsin. Aynı şekilde etrafındaki insanların bahanelerle sana borçlarını ödemesinden kaçınmasını göz önünde tutman gerekecek. Ne kendini kullandır ne de kendini kandır bugün.