Burçlar

2 Ağustos Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (2 Ağustos Pazar 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 2 Ağustos Pazar 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Son günlerde yaşamınıza yeni iyilikler girmeye başladı. Kötülükle beslenen ruhların verdiği zararlardan arınmış ve özgürleşmiş olmanın huzur içindesiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk hikayesi günün konusu olacak. Bu bir karşılaşma ya da arkadaşlarınız aracılığı ile alacağınız bir haber de olabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Bugün sakinlik sizin için günün şifresi olabilir. Sükûnetinizle sorunları aşabilir aleyhinize olan kişilerle bile ilişkilerinizi daha sıcak bir hale getirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özgürlük isteğiniz kırıcı sözlerle birlikte olduğunuz inşası incitmenize neden olabilir. Bugünlerde tansiyonunuza dikkat edin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Bugün enerjiniz çok düşük. Hafta boyunca biriktirdikleriniz hem duygularınızı hem ruhunuzu alt üst ediyor. Size söylenilenlere sessiz kalmaktan artık vazgeçmeli ve gerekli cevapları mutlaka muhataplarına vermelisiniz. Hem kendi sağlığınız hem de yakınlarınız için bu gerçekten önemli.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Bugün işinizle ilgili yeni bir gelişme için aranabilir ve önemli bir teklifle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani kararların size iyi gelmediğini unutmayın ve sezgilerinize kulak verin. Bugün partnerinizin de size bir teklifi olabilir. Şaşırtıcı ve hızlı günler sizi bekliyor.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Bugün, güne kötü başlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı kontrol altında tutmakta bir hayli zorlanabilir, buna bağlı hoş olmayan tartışmalar yaşayabilirsiniz. Haklı olmaktansa sakin olmayı seçmelisiniz. İşinizde hareketli günler başlıyor. Fırsatınız varken tatil yapın.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Tüm haftasın yükünü adeta tek başına taşıdınız. Şimdi dinlenme zamanı. Bugün kendinizi ödüllendirmelisiniz. Bir süredir reddettiğiniz buluşmalar için uygun bir gün. Yeni başlangıçlar için iyi zamanlama bugün olabilir. Ertelediğiniz seyahat için de plan yapmak iyi fikir olabilir. Gün sizin gününüz.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Bugün partnerinizle birlikte kendinize ayıracağınız zaman önemli sonuçlar getirebilir. Birlikte alınacak kararlar olumlu kazançları ve güzel paylaşımları getirecek sizlere. İşinizle ilgili yeni gelişmeler de bugünün gündeminde. Yeni teklifler kapıda. Başarılı olacağınıza inanın ve gelen teklifi kabul ederek girişimci davranın.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Bugün yeni bir gün ve yepyeni fikirler önünüze gelecektir. Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım da başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Yolunuzu belirleyin ve önünüze çıkan her engeli aşıp geçin. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Bugün parasal konularda dikkatli olmalısınız aksi takdirde elinizde ki paradan olabilirsiniz. Özellikle yatırımlarınız ve varsa ortaklıklarınız konusu önemli. Özel yaşamınızda ise partnerinizle iletişim kurmanız oldukça zordur inatçı tavırları karşısında zorlanabilirsiniz. Olabildiğince sakin olmalı ve tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Bugün ailevi konular ana gündeminiz olabilir. Bir süredir devam eden sorunlar bugün sizi de içine alacaktır. Bu konuda ön yargılı tavrınızdan bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün ayrıca partnerinizle tartışmalar yaşayabilir kendinizi haklı görerek baskın tavırlarınızla üzücü olabilirsiniz dikkatli olun ve öfkenizin sevginizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Bugün enerjiniz çok yüksek, etrafınız adeta sevgi pıtırcıkları ile dolu. Özellikle aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere dikkat etmelisiniz. Partnerinizle ilgili öğrenecekleriniz ona olan güveninizi tazelemenizi sağlayabilir. İlişkinizde doğru insanı bulmuş olmanın huzuru ile daha doğru kararlar alabilirsiniz

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Bugün iletişim kazalarına dikkat. Yanlış anlamalara ve yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Aksi takdirde kendi kendinizi zor bir duruma sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tartışmayı başlatmadan önce sizin için hazırladığı bir sürpriz olabileceği ihtimalini düşünerek hareket edin.