Burçlar

Bugün 3 Ağustos Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (3 Ağustos Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 3 Ağustos Pazartesi 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün enerjin yerinde olacak. Bu enerjiyi senin için önemli konulara harcamalısın. Gereksiz konularla bu enerjiyi harcayacağına kendine iyi gelecek şeylere odaklanabilirsin bugün

Sağlık

Canını sıkan konular olduğunda vücudunun kasıldığını fark edebilirsin. İşte bugün bu kasılmalar ve tutulmalar ile alakalı önlem alman gerekebilir. Kaslarını esnetmek ve bunu belli bir düzende yapmak sana iyi gelebilir. 

Aşk

Bir şeylere iyi tarafından bakmak iyidir ancak can sıkabilecek durumları tamamen gözardı etmek o kadar iyi olmayabilir. Eğer bir ilişkin varsa bazı şeyleri açıkça dile getirmek size daha iyi gelebilir. 

Para

Bir şeylere başlamak için iyi, bir şeyleri sonlandırmak için kötü bir gün olabilir. İyi olana odaklanmak ve pozitif kalmak maddi açıdan sana çok daha fazlasını getirebilir. Kendini ona göre hazırlamalısın.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün senin için eğlenceli bir gün olacak. Her şey tam istediğin tonda ilerlemese de bir şeylere odaklanmak sana keyif verebilir. Baktığın birçok şeyde eğlenceli gelişmeler görebilirsin. 

Sağlık

Keyifli bir günün enerjisini tembellikle boşa harcamamalısın. Kendine iyi gelecek egzersizler seçmen ve yeni bir rutin oluşturman sana daha iyi gelebilir. Sağlık açısından daha rahat kararlar alabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konusunda çok büyük gelişmeler görmesen bile keyfin yerinde olabilir. Bazen yalnız olmaktan ne kadar keyif aldığımızı unutabiliriz. İşte bu keyfi kendine hatırlatman gerekebilir. 

Para

Bir şeyler için para harcamak istiyorsan önce gerçekten o kadar paran olup olmadığını görmen gerekecek. Maddi olarak kendinden emin olarak hareket etmek seni daha mutlu edebilir. Parana dikkat etmelisin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Etrafındaki insanların nasıl hissettiğini görmek seni avantajlı duruma getirebilir. Karşındaki insanı anlamak, ona destek olmanı kolaylaştırabilir ve takdir görebilirsin. Çevresel etkenlere açık olacaksın. 

Sağlık

Keyifli ve sakin bir sohbet, zihnindeki gerginlikleri atmana vesile olabilir. Sevdiğin kişilerle vakit harcamak sana daha iyi gelecek. Bir şeyleri daha rahat atlatabilirsin bugün. 

Aşk

Aşkta güzel gelişmeler görmen olası. Bu gelişmelere kendini açmak için dış etkenlerle barışık olman gerekecek. İletişim kanallarını açık tutmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi konularda masraflara girilecekse dikkat etmen gerekebilir. Bir şeyleri gözünde büyütmemelisin. En büyük masrafı değil, halledilmesi gerekeni düşünmelisin. En fazla para senin cebinden çıkmak zorunda değil, bunu kendine hatırlatman gerekebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün seni zorlayan bir durum ile karşılaşabilirsin. Ancak bu durum negatifliği çekmeyecek hayatına. Aksine, bir şeyleri daha iyi öğrenmene ve hareketlerini dikkatle seçmene vesile olacak. Algılarını açık tutmalısın. 

Sağlık

Ufak bir yürüyüş sana iyi gelebilir. Hem kafanı toplamak için hem de kaslarını hareket ettirmek için. Bugün sağlığın için biraz daha fazla harekete geçebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konuları sana daha samimi gelebilir. Daha güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Beklenmedik durumlar seni daha keyifli bir hale sokabilir. Aşka kendini açmalısın. 

Para

Maddi olarak kendine dikkat etmen gereken bir gün olacak. Gereksiz masrafları kesmen gerekebilir. Maddi olarak dikkatli davranmalı ve bütçene uymalısın. Gerisi kendiliğinden gelecek.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Yanlış yapmak normaldir, insanın doğasında var. Önemli olan bu hataları düzeltebilmek. Bugün durum değerlendirmesi yaparak nerede neyin ters gittiğini görebilir ve çok başarılı bir biçimde geri dönüş yaşayabilirsin. 

Sağlık

Bugün kendine odaklanabilir, bakım ve hijyene vakit ayırabilirsin. Hem içinde yaşadığın alanı düzenlemek hem de kendine bakım yapmak stresin etkilerini üstünden atmana vesile olacak. 

Aşk

Aşk konusunda kendi hislerini görmen gerekecek. Bir şeyleri aceleye getirmemelisin. Kendi içinde neyi isteyip neyi istemediğini kararlaştırmak için zamana ihtiyacın olabilir. 

Para

Bugün elinde çok fazla iş olmasa da aklını maddi konulardan alamayabilirsin. Parasal olarak kendini daha rahat hissetmek için önlemler alabilir, ileriyi düşünerek adım atabilirsin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün zihnin açık olacak. Halledilmesi gereken meseleleri daha rahat görebileceksin. Bu enerjiyi bir süredir sürüncemede kalan meseleleri çözmek için kullanabilir ve daha sonra rahatlayabilirsin. 

Sağlık

Gereksiz eşyalardan kurtulmak, tarihi geçmiş gıda ve ilaçları atmak ve kendine yer açmak daha iyi olabilir. Bugün düzenleme ve dikkat gerektiren şeylere vakit ayırarak sağlığın için bir iyilik yapabilirsin. 

Aşk

İletişim konularına özen göstermek sevdiğin kişiyle aranızdaki gerginlikleri çözmede ilk adım olabilir. Ancak aceleyle veya gerginlikle bu iletişime girmemelisin. Bir şeyleri iki kere düşünmek ve sonra konuşmak daha iyi olabilir. 

Para

Bugün maddi konular seni daha mutlu edebilir. Büyük kaygıların olmayacak, para harcamak sana zulüm gibi gelmeyecek. Bir şeyleri daha dikkatle planlamanın faydasını görebileceksin bugün.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Dikkatli olman gereken bir gün olacak. Dalgınlıkla hatalar yapmamalı ve etrafındaki insanların da bu dalgınlıklara düşmesine izin vermemelisin. Önemli meselelere iki kere bakmanda fayda var. 

Sağlık

Zihnini boşaltabileceğin ve kaslarını esneetebileceğin egzersizlere odaklanabilirsin. Sağlığın için bu esneme hareketleri önemli olabilir. Stresin etkilerini üstünden atmak için yoga gibi egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Bir şeyleri gözardı etmek veya “sonra konuşuruz” diye ötelemek sana yaramayacak. Sevdiğin kişi ile aranızdaki gerginlikleri çözmek için önce aranızda bir gerginlik olduğunu kabul etmen gerekebilir bugün. 

Para

Bugün kimsenin fark etmediği bir şeyi görerek kendine avantaj sağlayabilirsin. Parasal konularda şansın açık olacak. Maddi olarak kendini daha iyi bir noktaya taşıyabileceksin bugün.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bir şeyleri görmen kolaylaşabilir, algılaman rahatlayabilir. Gözle direkt olarak görülmeyen meseleleri fark edebilir, algılarını çalıştırabilirsin. Bu durum sana çok daha iyi gelecek. 

Sağlık

Nefes alma egzersizleri stresin etkilerini üstünden atmana vesile olabilir. Derin nefes egzersizleri ve bol oksijen için kendine sakin ve huzurlu bir ortam ayarlaman gerekecek. Bugün kendine vakit ayırmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda canınızı sıkan bir mevzu olabilir ve bu mevzu için bir şeyler konuşmanız gerekebilir. Ancak bazı şeyleri aceleye getirip sesinizi yükseltmemelisiniz. Bir şeyleri kendi içinizde daha net görmek için zamana ihtiyacınız olabilir bugün. 

Para

Maddi kaygıların alışkanlıklarını bozmasına izin vermemelisin. Bir şeylere öncelik verdiğinde ilk feragat eden taraf sen olmamalısın. Kazandığın kadar harcamanın da hakkın olduğunu kendine hatırlatman gerekecek.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün hareketlerinle ve kararlarında daha dikkat çekebilirsin. Ancak gereksiz yere kahramanlık yapmana gerek yok. Sevdiğin insanlara destek olmak ve onların dertlerini dinlemek senin için yeterli olmalı. 

Sağlık

Kas sağlığına özen göstermek için hareketlerini gözden geçirmen gerekebilir. Uzun süre hareketsiz kalıp ani ve büyük hareketlere girmek sana yaramayabilir. O yüzden kendine ve hareketlerine dikkat etmelisin. 

Aşk

Harekete geçmen gerekebilir. Hoşlandığın kişiye ilgini belli etmen veya sevgilinle daha fazla vakit geçirmen önemli olabilir. Bazı davranışların senden gelmesi çok kıymetli olabilir. 

Para

Bugün sahip olduğun şeylere odaklanmak ve maddi konularda büyük hırslara girmemek senin için daha iyi olabilir. Parasal açıdan kendini fazla yormamalı ve elindekilerle yetinmelisin. Böylece daha başarılı bir gelişme görebilirsin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün kendini nasıl hissedersen hisset, hatalarının sorumluluklarını alman gerekecek. Eğer ortada düzeltilmesi gereken bir konu varsa kolları sıvamalısın. Bir şeyleri düzeltmek tamamen sana kalabilir. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek sana çok daha iyi gelecek. Vücudunun ne kadar susuz kaldığını fark edebilirsin bugün. Özellikle bu sıcak havalarda açık havada bulunman gerekiyorsa su tüketimini artırmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konularına odaklanmakta zorlanabilirsin. Bir şeyleri aceleye getirmemen senin için daha iyi olabilir. Özellikle halledilmesi gereken önemli bir konu varsa sakin kalıp doğru zamanı beklemelisin. 

Para

Maddi konularda pratik olmak ve bir şeyleri büyütmemek daha iyi olabilir. Bugün masrafları basit tutmalısın. Gereksiz ve karmaşası büyük masraflara girmek sana iyi gelmeyebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün bir şeylerden ders çıkarabilirsin. Algılarını açık tutmak ve hataya düşmemek için bir şeylere dikkat etmek sana iyi gelecek. Bir şeyleri fark ederek gidişatında değişim yapabilirsin. 

Sağlık

Bilinç altına attığımız şeyler kendilerini rüya olarak gösterir. Bugün zihninin derinliklerine inmek ve neyin sende strese sebep olduğunu görmek için rüyalarına odaklanabilirsin. Stresi yenmek için kaynağı ile yüzleşmen gerekecek. 

Aşk

Beklenmedik anlarda aşk konuları gündeme gelebilir. Ortada ilgini çeken birisi olmasa bile yapılacak konuşmalar seni gönül işlerine odaklanmaya itecek. Kendi içinde bazı şeyleri gözden geçirebilirsin. 

Para

Maddi konularda kendini dizginlemen gerekebilir. Bir bütçe içerisinde hareket etmek sana daha iyi gelecek. Gereksiz masraflarla kendini yormamalı ve yarını düşünerek hareket etmelisin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Hayatındaki insanlarla arandaki iletişimi iki kere gözden geçirmen gerekebilir. Negatif bir durum olduğu için değil, kime neden ve ne kadar değer verdiğini görmek için. Bir şeyleri daha dikkatle gözlemleyebilirsin. 

Sağlık

Esneme hareketleri kaslarını ve eklemlerini kuvvetlendirmeye yarar. Aynı zamanda vücudunda biriken gerginlikleri atmanı sağlar. Bugün bu konulara özen göstererek kendine bir iyilik yapabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle sakin bir gün geçirmek bir çok konuda size iyi gelebilir. Güzel bir yemek, sakin bir kahve molası veya birbirinizi dikkatle dinleyeceğiniz bir ortam, ilişkiniz için önemli olabilir. 

Para

Bir şeyleri abartmamak önceliğin olabilir. Bir masraf yapılacaksa neden en pahalısını düşünüyorsun? Bir para harcanacaksa bu neden ilk ve en fazla senden çıkıyor? Bu davranışların temeline inmen gerekebilir.