Burçlar

30 Ağustos Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 30 Ağustos Pazar 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 30 Ağustos Pazar 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bir şeylerin sürekliliğe binmesi seni mutlu edebilir. Hayallerine daha da yaklaşabilirsin. İsteklerin ve geleceğin için daha iyi bir enerji yakalaman mümkün. Bugünden bir şeyler pat diye çözülmese de gidişatı daha net görebileceksin

Sağlık

Evde bir şeyler yapmayı öğrenmen gerekecek. Evde olmak demek boş boş oturup hareket etmemek değildir. Tembellikle sosyal izolasyonu karıştırmamalısın. Evinin rahatlığında hareket kabiliyetini artırmak için çaba gösterebilirsin. 

Aşk

Aşk konularında güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Kendini bile şaşırtacak bir mutluluğun olabilir. Kendini güzel etkilere açmak aşk konularında çok daha keyifli gelişmeleri hayatına çekebilir. 

Para

Bugün gerçekten neye değer verdiğini gözlerinle görebilirsin. Maddi açıdan bir şeylere daha az kaygılanman, hayatından daha fazla keyif almana vesile olabilir. İçin rahat bir biçimde hayatına odaklanabileceksin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün çocuklar gibi şen olabilirsin. Bir şeyler senin için çok daha iyi ilerleyebilir. Hayatında çok daha keyifli etkilere kendini açabilir ve iç rahatlığı ile etrafında olan bitene daha huzurla yaklaşabilirsin. 

Sağlık

Aklında birden fazla fikir olabilir ve hepsini hemen gerçekleştirmek isteyebilirsin. Ancak günün sonunda insan olduğunu ve enerjinin sınırları olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. Daha sakin ilerlemek için yoga gibi egzersizlerle zihnini kontrol altına alabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranızdaki iletişimi daha sağlıklı bir hale getirmeniz gerekebilir. Aranızdaki duygusal mesafeleri ancak bu şekilde çözebilirsiniz. Bu konulara kafa yorman gerekebilir bugün. 

Para

Bir şeyleri “boşver”me huyundan vazgeçmen gerekecek. Sırf sana masraf oluyor diye içinden geçenlere hayır dememelisin. Kendine karşı daha nazik olmalı ve isteklerin için para ayarlayabilmelisin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Tek başına değil de, etrafındaki insanları da ilgilendiren işler, projeler, takım çalışmaları öncelikli olabilir. Bir şeylere tek başına karar vermek yerine etrafındaki insanlarla bir uyum yakalaman gerekecek bugün. 

Sağlık

Egzersiz ve diyet… Bundan daha net ne olabilir? Sağlığına odaklanmak için bu konulara özen göstermen gerek. Hareket kabiliyetini artırmalı ve daha sağlıklı besin tercihlerinde bulunmalısın. 

Aşk

Sosyal konular sana ilginç bir aşkı getirebilir. Arkadaşlıklarına odaklandığın bir noktada hiç beklemediğin bir etkiyle karşılaşabilirsin. Aşka kendini açman daha güzel gelişmeleri sana getirebilir. 

Para

Faturalara odaklanmalısın. Geride köşede, unutmuş olabileceğin bir yerlerde bir fatura olabilir mi? Bu tür konuların canını sıkmaması için dikkatli hareket etmen gerekecek.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Kariyer için yeni fikirler geliştirebilrisin. Bir şeyleri daha net görmek ve anlamak için kendine zaman tanıman gerekebilir. Bu süreçte yeni şeyler öğrenmek için zihnini açman gerekecek. 

Sağlık

Bir şeyleri yoluna koymak, rutine bağlamak o kadar da kolay değildir. Alışkanlık ister. Alışkanlıkların öz disiplinle bir şekle girmesi gerekir. İşte bugün kendi sınırlarını zorlayabilirsin. 

Aşk

Bugün hiç beklenmedik birisiyle muhabbet edebilir ve yüzünü güldürebilirsin. Aşk konularında için daha kıpır kıpır olabilir. Keyifli sohbetler için iletişim kanallarını açık tutman gerekecek. 

Para

Bu vakitlerde risk almayı düşünen bir tek sen değilsin, özellikle de para söz konusu olduğunda. Çevrendeki insanlarla fikir alışverişinde bulunmak sandığın aksine daha iyi bir etki yaratabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün değişimlere daha açık olabilirsin. Bir şeyleri değiştirmek sana daha kolay ve mantıklı gelebilir. Gerek yaşadığın çevreyi, gerek işini, gerek sosyal çevreni… İstediğin değişimler için ortam hazırlayabilirsin. 

Sağlık

Vücudunu kuvvetlendirmek için nelere odaklanabilirsin? Bugün esas soru bu olabilir. Gerek bağışıklık sistemini gerekse kaslarını kuvvetlendirmek için daha sağlıklı kararlar alarak harekete geçmen olası. 

Aşk

Eylemler, sözlerden daha önemli olabilir. Hoşlandığın kişinin hareketleri daha açıklayıcı olabilir. Kelimelerle bir şeyler ifade edilmemişse o zaman onun hareketlerine odaklanman gerekecek. 

Para

Bugün beklenmedik masraflar çıkmasını engellemek için maddi konularda planlı gitmen gerekecek. Kendine bir bütçe ayarlamak ve bunun dışına çıkmamak, öz disiplinini kuvvetlendirmen gereken bir mesele olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Etrafındaki insanların senden sinirini çıkarmak istediğini fark edebilirsin. Ancak bu durumda kendi hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Nazik olmak ve yapıcı olmak sana düşebilir. 

Sağlık

Dikkatini toplamak için sakin bir ortamda zihnini boşaltman gerekebilir. Meditasyon o kadar da uzak veya sadece zenginlerin yapabileceği bir şey olarak gelmemeli sana. Sakin bir ortamda zihnini boşaltmanın kıymetini görebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında dışa dönük hareketlere girmeden önce kendi içinde bir şeylerden emin olman gerekebilir. Daha sağlıklı kararlar almak için önce kendi iç sesini duyman gerekecek. 

Para

Bugün çok büyük paralar elde edemeyebilirsin belki, ancak için de rahat olacak. Bir şeylerin sana yettiğini görecek ve şükredeceksin. Sahip olduklarının kıymetini bileceksin bugün.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Yeni şeylere başlamak için güzel bir gün olabilir. Daha keyifli kararlar almak için harekete geçebilirsin. Maddi kaygılarla hareket etmemek sana daha yarayabilir. 

Sağlık

Duygusal gerginliklerin önüne geçmen gerekebilir. Stres ile hareket edip kasılmalar, tutulmalar yaşamamalısın. Bunun önüne geçmek için bol bol su tüketmek ve zihnini dinlendireceğin bir ortam oluşturmak önemli olabilir. 

Aşk

Aşk konularında daha baskın hareketlere girebilir ve kendini mutlu edecek şeylere odaklanabilirsin. Aşka daha rahat tutunman olası. Bazı konular sana daha rahat gelecek. 

Para

Eğer mühleti olan ödemeler varsa bugün bunlara dikkat etmen gerekebilir. Aynı şekilde yetişmesi gereken projeler, halledilmesi gereken işler için biraz daha hızlı davranman gerekebilir. İşe odaklanman gerekecek bugün.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün herkesin gözü sende olabilir. Etrafındaki insanların sana dikkatle bakması hareketlerini kısıtlamayacak, aksine kendini kanıtlama isteğine girebileceksin. Daha mantıklı kararlar alabilirsin bugün. 

Sağlık

Enerjini artırmak için yapman gerekenlere odaklanabilirsin. Kan dolaşımını artırmak ve hareket kabiliyetini çoğaltmak için esneme hareketleri ile ufak tefek egzersizlere daha yakın olabilirsin bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımaya odaklanabilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa o zaman ilgini çekecek birisi gündeme gelebilir. Birisine odaklanmak ve onu tanımak istemek kalbinin daha hızlı çarpmasına vesile olabilir. 

Para

Şans senden yana olacak ancak bunu cepte görmemelisin. Maddi açıdan kendini güvenceye alman gerekecek. Gereksiz masraflarla kendini zorlamamalısın. Sahip olduklarına dikkat etmen gerekebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün enerjin çok yüksek olacak. Dağları yerinden oynatabilirsin. Birçok şeyi yoluna koymak ve güzel bir hale getirmek için odaklanabilirsin. İşine ve sevdiklerine odaklanmak için iyi bir gün. 

Sağlık

Şekeri azaltmak için harekete geçebilirsin. Gün içerisinde çok fazla işlenmiş ve şekerli gıda tükettiğini fark etmen ve buna göre hareket etmen olası. Bol bol su tüketerek bunun etkilerini azaltmak isteyebilirsin. 

Aşk

Bugün hayal etmeye bile çekindiğin birisiyle aranda daha keyifli etkiler olabilir. Aşk konularına kendini daha fazla açabilirsin. Bazı şeyleri dile getirmen kolaylaşacak. Aşka hazır olmalısın! 

Para

Bugün her zamankinden daha fazla işin olabilir. Birden fazla konuyla muhatap olmak durumunda kalabilirsin. İş yoğunluğu canını sıksa da bir şeyleri yoluna koymanın mutluluğunu sonradan hissedebilirsin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Eline beklenmedik noktalarda geçen paralar seni merak ettirebilir. Bu durum seni rahat ettirmese bile kafanın daha fazla çalışmasına sebep olacak. Ancak yine de her şeye kaygıyla yaklaşmamanın bir yolunu bulman gerekebilir. 

Sağlık

Pandemi sürecini ciddiye alman gerekebilir. Rusların aşı bulma iddiasının yanında bir şeylerin öyle kolay kolay ilerlemeyebileceğini kendine hatırlatman gerekecek. Sağlığı ön plana alman ve ona göre davranman daha iyi olabilir. 

Aşk

İçindeki huzursuzluk aşka yansıyabilir. İçine sinmeyen mevzuları dile getirmen gerekecek. Bu hemen kavga etmelisin demek değil. Sakince, saygıyla, nezaketle iletişim kurman gerekebilir. 

Para

Maddi kaygılarla bir şeyleri geciktirmemelisin. Maddi açıdan kendini daha sağlama almak için bugünden harekete geçmen gerekebilir. Gözünü yoran, seni endişelendiren işlerden kaçmamalısın bugün.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Büyük değişimler kapıda olabilir. Kendini yeni gelişmelere hazırlaman gerekecek. Şu anda etrafında gördüklerin seni tam olarak bu ruh haline sokmasa da hayatın sana getirebileceklerine odaklanman gerekebilir. 

Sağlık

Kendine iyi gelecek şeylere odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Kendi sağlığını ön plana alabilirsin. Sana iyi gelecek yemekler hazırlaman, kendin için bir egzersiz programı, güzel bir rutine başlamana vesile olabilir. 

Aşk

Sosyal ilişkilerin aşkı nasıl etkilediğini görebilirsin. Aşk konularında sevdiğin ve değer verdiğin insanların fikirleri öncelikli olabilir. Aşka bakış açın, arkadaşların vesilesiyle değişebilir bugün. 

Para

Bugün parasal konularda birçok şey öğrenebilirsin. Bu durum seni başta gerebilir. Ancak bir dahaki sefere nasıl hatalar yapmaman gerektiğini öğreneceksin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Sevdiğin kişilere destek olman gereken bir gün olabilir. Onların yanında olmak ve onlara destek olmak sana çok daha iyi bir ruh hali sağlayacak. Etrafındaki insanların takdirini kazanabilirsin. 

Sağlık

Sağlığını ön plana alarak harekete geçmen olası. Daha keyifli enerjilere sahip olabilirsin. Sağlığın için önceliklerinde değişim yapabilir ve özellikle bu pandemi döneminde kendine ekstra dikkat edebilirsin. 

Aşk

Ufak detayların büyük olaylara nasıl yol açtığını görebilirsin. Sevdiğin kişiyle aranızdaki ufak bir şaka biraz fazla büyüyebilir. Nazik olmak ve yapıcı olmak, iletişiminiz için daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün kendini kurtarman yeterli olacak. Büyük masraflara girmemeli ve şov olsun diye para harcamamalısın. Kendine yetecek şekilde paranı ayarlamak önemli olabilir.