Burçlar

7 Eylül Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 7 Eylül Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 7 Eylül Pazartesi 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün iş konuları daha yoğun olabilir. Bir şeylere ekstra yoğunlaşman gerekebilir. Yeni şeylere odaklanmak ve iş için kendine zaman ayırmak çok daha güzel sonuçlar elde etmene vesile olabilir. 

Sağlık

Bugün bir şeyler daha kolay gelebilir sana, özellikle sağlık açısından. Yenilen yemekler, yapılan tercihler, egzersizler… Bütün bunlara daha rahat odaklanabilir ve güzel sonuçlar elde edebilirsin

Aşk

İş ve aşk konularında biraz bölünebilirsin. Her şeye aynı anda yetişmeye çalışmak özellikle aşk konularında bir şeyleri gözardı etmene sebep olabilir. Bu ikisinin ayrımını iyi yapman gerekecek. 

Para

Bütçeni gözden geçirmek seni yorabilir ancak tasarruf planlarını bugünden sıklaştırman ilerisi için daha iyi olacak. Maddi konularda tam olarak hangi noktada olduğunu görmek için parayla ilgili hesaplara odaklanmalısın.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Fiziksel kuvvetin yerinde olabilir. Kendini daha iyi hissedebilirsin. Bu enerjiyi, halletmen gereken işleri çözmede değerlendirebilirsin. Biraz hareket, sana daha iyi bir enerji katabilir. 

Sağlık

Can sıkıntısını giderebilmek için açık havada bir yürüyüş sana daha iyi gelebilir. Kaslarını çalıştırmak ve kan dolaşımını artırmak, düşünce biçimini de pozitif etkileyebilir. Sağlığın için hareket etmelisin. 

Aşk

İçinde bulunduğun durumu değiştirmek için bazı hareketlere geçmen gerekebilir. Sevdiğin kişiyle aranızdaki iletişimin ne yöne gideceğine karar vermen ve ona göre hareket etmen gerekebilir. Bazı adımlar senden gelecek bugün. 

Para

Maddi konularda iyiye giden konuları negatif bir bakış açısıyla kötülememelisin. Her şeyin iyiye gitmeye başladığını hissedeceğin bir gün olmalı. “Ama”larla, “keşke”lerle kendini gereksiz yere yormamalısın.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün her zamankinden daha fazla çalışabilirsin. Her zamankinden daha fazla iş güç gündemde olabilir. Bir şeyleri daha iyi bir hale getirmek için kendi emeklerine güveneceksin. 

Sağlık

Bugün kendini daha iyi hissedeceksin. Enerjin yerinde olacak ve stresin etkilerini azaltabileceksin. İstediğin şeylere istediğin kadar odaklanabilmek sağlık açısından daha rahat etmene vesile olabilir. 

Aşk

Aşk konularında can sıkıcı konular gündeme gelebilir. Bir şeyler iyi gitsin isterken istemeden de olsa bazı konularda sıkıntı çıkarabilirsin. Yapıcı davranmak ve bir şeyleri düzeltmek sana kalabilir. 

Para

Maddi konularda “ben sana demiştim” sesini bastırman gerekecek. bu ses direkt olarak kafandan gelebilir üstelik. Kendine nazik olmalı ve yarına odaklanarak bir şeylere pozitif bakmayı öğrenmelisin.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Arkadaşlıklar ve sosyal konular daha fazla gündemde olabilir. Sevdiğin kişilerle daha iyi vakit geçirmek sana da iyi gelecek. Direkt olarak yüz yüze görüşemezseniz bile iletişim kanallarını açık tutmalısın. 

Sağlık

Büyük emeklerin sonuca vardığını görmek isteyebilirsin. Özellikle de diyet ve beslenme konularında. Sağlıklı beslenmek ve bunun sonuçlarını gözle görmek için güzel başlangıçlar yapabilirsin. 

Aşk

Bugün eski konuları tekrar gündeme getirebilrisin. Önceden yaşananlar tekrar aklında canlanabilir. Eskileri düşünmek aşk konularında seni biraz yorabilir. 

Para

Ufak şeylere odaklanarak hayatına güzel değişimler getirebilirsin. Her zaman büyük paralara ve büyük masraflara odaklanmak sana iyi gelmeyebilir. Ufak bir masraf, bir hediye, bir jest ile de bugün mutlu olabilirsin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Biraz kendine vakit ayırmanın ve keyifli bir gün geçirmenin faydasını daha net görebilirsin. Bir şeyleri düşünmekte zorlandığın noktada her şeyi oluruna bırakmak ve hayatına bakmak isteyeceksin. Bugün biraz daha sakin bir gün geçirmek sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Bugün kendine odaklanmak için fırsat bulabilirsin. Vücudunun ihtiyaçlarına odaklanmak ve kendini daha iyi bir noktaya taşımak için hazırlıklar yapabilirsin. Bugün sağlığını düşüneceksin. 

Aşk

Bugün hoşlandığın bir insanı etkilemek isteyebilirsin. Ancak işi abartıya götürmeden önce kendin olmanın önemini görmen gerekebilir. Karşındaki insanı etkilemek için başkası gibi davranmamalsıın. 

Para

Bugün sonunda kendin için bazı masraflara girebilirsin. Kendini daha iyi hissedeceğin masraflar yapmak gündeminde daha pozitif etkiler yaratabilir. Kendin için bir şeyler yapabileceksin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün kafan biraz dağınık olabilir. Ancak negatifliklerden değil, neleri nasıl yola koyacağın ile alakalı düşüncelerden ötürü… Bir şeyleri planlamak ve daha net görmek için kendince bir zaman geçirmen gerekebilir. 

Sağlık

Bugün kendini çok fazla yormaman daha iyi olabilir. Enerji eksikliğinden değil ama kendini daha rahat hissetmen için biraz daha az fiziksel yorgunluk senin için doğru olabilir. Sağlığına odaklanmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi güzel bir enerjiyle sarmalayabilirsin bugün. Manevi açıdan daha baskın bir gün olabilir. Sevdiğin kişiyle keyifli sohbetler ve güzel konular daha fazla gündeme gelebilir. 

Para

Bugün sadece kendin için değil sevdiğin insanlar için de bazı masraflara girebilirsin. İlgini ve merakını belli etmek adına güzel hediyeler almak, düşünceli hareketlerle jestler yapmak seni daha bir mutlu edebilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Bazı konularda etrafındaki insanlardan daha fazlasını bildiğini fark edebilirsin. Bir şeyleri kanıtlama ihtiyacı duymadan kendini daha iyi hissedeceksin. 

Sağlık

Aynada gördüğün insan ile barışman gerekecek. Kendine baktığında kusurlar değil, mükemmeliyet görmelisin. Kişisel bakım ve temizlik konuları daha baskın olabilir bugün. 

Aşk

Aşk konusunda güzel gelişmeler görmek sosyal konularda kendini ne kadar ifade edebileceğin ile bağlantılı olabilir. Sosyal çevrelerde adından söz ettirmenin aşkta etkisini görebilirsin bugün. 

Para

Etrafındaki insanlara sürekli olarak kendini açıklamak derdinde olmaman gereken bir gün. Maddi açıdan kendine göre hareket edecek ve bağımsız olacaksın. Bunun hesabını kimselere vermemelisin.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Geleceğe tamamen odaklanmak seni yorabilir. Hedefler belirleyip gidişatta değişimler olmasına fırsat vermen gerekecek. Her adımı tek tek hesaplamaya kalkmak seni gereksiz yere yorabilir. Aman dikkat! 

Sağlık

Egzersiz konularında daha iyi bir gelişme görmen olası. Eğer egzersiz ile aran yoksa bugün başarılı bir başlangıç yapabilirsin. Daha güzel adımlar atmak için güzel kararlar alabileceksin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi etkilemek isteyebilirsin. Ona bir hediye, bir jest ile gelmen olası. Onun ilgisini üstünde toplamak için biraz daha maddi konulara odaklanabilirsin. 

Para

Ufak tefek masraflara çok fazla kafayı takabilirsin. Ancak bugün biraz dikkatli davranman gerekecek. En ince detayına kadar masrafları kurcalaman etrafındakilerce cimrilik olarak adlandırılabilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Parasal konularda karşına çıkan durumlarla nasıl başa çıkacağını öğrenebilirsin. Bugün para sana bir şeyler öğretebilir. Algılarını açık tutmak ve etrafında olan bitenlere odaklanmak sana çok şey katabilir. 

Sağlık

Bugün kendine vakit ayırmak ve hijyen konularına özen göstermek sana daha iyi gelebilir. Temizlik ve bakım konuları hem fiziksel olarak hem de zihnen kendini daha iyi hissetmene vesile olacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyifli sohbetlere girmen olası. Sadece aşk konularında da değil kendi hayatında neler yapacağını anlatırken de enerji dolabilirsin. Sevdiğin kişiyle daha iyi anlaşabilirsin bugün. 

Para

Bugün zihnen ve bedenen kendini değiştirmen gerekecek. Maddi konularda karşına çıkan konuları bir sıkıntı veya çile olarak görmemek için önce kendini daha iyi bir noktaya çekmende fayda olabilir. Maddi konulara daha huzurla yaklaşmalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün eline attığın her şeyi iyi bir hale sokabilirsin. Boş durmamak sana daha iyi gelebilir o yüzden. Direkt olarak sonuçlarla karşılaşmasan da bir şeyleri doğru yapmanın verdiği mutluluğu hissedebilirsin. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek için iyi bir gün olabilir. Gün içerisinde su ihtiyacını olduğu gibi karşılamak enerjini daha da artırabilir. Bir şeylere daha rahat odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün keyifli konulara odaklanmak aşk için daha iyi olabilir. Eğer canınızı sıkan mevzular varsa bir şeyleri üstelememek size daha iyi gelecek. Daha keyifli ve esprili konulara odaklanmak ikinize de iyi gelebilir. 

Para

Bugün her şey eline kolaylıkla geçmeyebilir belki ancak kendini daha rahat hissedebilmek için emeklerinin peşine düşmenin önemini görebilirsin. Parasal açıdan kendi emeklerine ve neler ortaya koyduğuna daha fazla odaklanabilirsin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün sevdiğin insanlarla güzel iletişimlere girebilirsin. Konuşulan konular ters olsa da bir şeylerde daha pozitif gelişmeler görmen olası. İletişim kanallarını açık tutmalısın bugün. 

Sağlık

Bugün enerjin yükselecek. Bu güzel enerjiyi gün içerisinde devamlı tutmak için yediklerine ve içtiklerine dikkat etmen gerekebilir. Şekerli ve işlenmiş gıdalardan uzak durmak enerjini koruman için önemli olabilir. 

Aşk

Eski anılar aklına gelebilir. Keyifle geçmişi yad edebilirsin. Aşk konularında daha önceden yaşananları hatırlamak bugün de aynı şeyleri istediğini görmene vesile olabilir. Kendine bu konularda alan tanımalı ve bir şeyleri düşünmeye açık olmalısın. 

Para

Bugün ufak tefek işleri yoluna koymak için zaman harcayabilirsin. Çok önemli olmayan bazı işleri görmek sana daha iyi gelebilir. Geride ufak da olsa bir masraf bırakmamalısın.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün iş güç peşinde koşmaktan yorulabilirsin. Ufak büyük demeden birçok işi halletmen olası. Yarım kalan şeyleri sonlandırmak ve hayatına bir düzen getirmek için güzel bir gün olabilir. 

Sağlık

Bugün için daha rahat edebilir. Bir şeylere daha huzurla yaklaşabilirsin. Fiziksel olarak yorulmanın ve gün içerisinde işlere odaklanmanın keyifli atmosferini tadabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile iletişiminiz daha yapıcı olabilir. Bir şeyleri yoluna koymada iki tarafın da etkisi olabilir. Eğer hayatında kimse yoksa uyumlu bir sohbetle yakınlaşacağın birisi ile karşılaşabilirsin. 

Para

Bir şeyi tam istediğin şekle sokamadığında ne yapman gerekeceğini biliyor musun? Bırakıp gidecek misin yoksa düzeltmenin yolunu mu arayacaksın? Bugün bu sorulara cevap aramak maddi konularda değişim yaratabilir.