Burçlar

19 Ekim Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 19 Ekim Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 19 Ekim Pazartesi 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Özel hayatınızla alakalı yaşamınıza çok araya girmek edildiğiniz düşünüyorsunuz. Fakat bu araya girmeklerin fazlası sizin iyiliğiniz amacıyla olabilir. Önerileri alıp onları incitmeden kendi yolunuzu çizebilirsiniz. Son vakitlerde iş yerinizde geliştirdiğiniz birtakım iş taktikleri çözüm hususu ile alakalı pek başarılı olmuyor lakin derhal canınızı sıkmayın ve pes etmeden devam edin ufak sorunlar söz hususu olabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Son zamanlarda aşk konusunda cesaretiniz biraz kırık ama ilerleyen zamanlarda tekrar eski halinize geleceksiniz. Sevginin sizin için değeri bir başka. Onsuz hayat sizin için tuzsuz yemek adeta. Ama sevgi çok da uzağınızda değil sadece kaygılarınızı ve korkularınızı bir kenara bırakın. İş hayatınızda ise gergin günler yaşıyorsunuz ancak bu günler gelip geçici her şey rayına çok yakın zamanda oturacak. Beklemediğiniz maddi kazanımlar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Bugün işinizle alakalı mühim bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızı tekrar kurgulamanızı da yanında getirecek bu teklifle alakalı karar vermeden evvelce etraflıca düşünmenizde yarar var. Konu partnerinizi de yakından ilgilendiriyor. Hafta sonu bu hali onunla paylaşabilir ve beraber karar alma yoluna gidebilirsiniz.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Yeni haftaya zinde bir giriş yapacaksınız. Bugün kendinizi diğer zamanlardan daha güçlü ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Sürpriz gelişmeler ve ilginç kişilerle karşılaşacak duygulanacaksınız.. Bu arada şüpheci bir tavır içinde olabilirsiniz ancak kaygılarınızı sevdiklerinize yansıtmayın ve hayal gücünüzü olumlu yönde kullanın. İsteklerinizi gerçekleştirecek gücü içinizde hissedeceksiniz ve yapıcı tutumunuz ile çevrenizi etkileyeceksiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Güne duygusal başlayıp enerjik ve dinamik bitireceksiniz. Esasında sizin yapınız bu, renkli olmayı aniden üzülmeyi sonra tekrar gülmeyi seviyorsunuz. Çoktandır yapılaması gereken işleri bundan sonra yapmalısınız bunun mühim bir bölümünü bu gün bitireceksiniz. Kendinize vakit ayırmayı seviyorsunuz akşam saatlerinde sevdiğiniz bir insanla buluşabilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

İşinizle ilgili sorununuz olmasa da iş arkadaşlarınız konusunda bir hayli tedirginsiniz ve bu da işinizdeki performansınızı oldukça fazla etkiliyor. Aslında iş hayatınızda ki çevrenizle samimi olmak ya da olmamak sizin elinizde. Bu konuyu fazla büyütmenize lüzum yok. Özel hayatınızda ise, partnerinizle güzel zamanlar geçirebileceğiniz günlerdesiniz bu sıralar aşkın tüm kelime anlamını hissedebileceğiniz zamanlar geliyor.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Bugün iş hayatınızda her bireyin çok istediği lakin yöneticinizin size ideal gördüğü bir iş seyahati var bu sizin amacıyla bir talih sevinmelisiniz. Bazı mevzularda çok iyisiniz lakin cesaretiniz yok bunu yenmelisiniz. Özel hayatınızda ise, partnerinizin çoğalan harcamaları nedeniyle işler biraz karışabilir. Görmezden gelmek yerine mevzuşarak meseleye çözüm üretmeyi denemelisiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Bugün işinizle ilgili sıkıcı bir gün olabilir. İstemeye istemeye birkaç görüşmeye gidebilirsiniz ancak biraz sakin davranabilirseniz bu görüşmeleri sizin yararınıza olabilir. Özel hayatınızda ise, partnerinizin ailesi ve sizin aranızda bazı problemler var ve bu sizin iletişime geçmemenizden kaynaklanıyor. Aranız da ki problemleri çözmenin tek yolu iletişime geçmek aksi halde sorunlarınız büyüyebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Bugün belki de sizin amacıyla nihai karar günü. İşinizle alakalı sıksık ertelediğiniz mevzu ile alakalı bugün bundan sonra bir nokta koyabilir, radikal kararlar temin edebilirsiniz. Özel hayatınızda ise partneriniz sizin sevginizden emin olmak istiyor, size aşık lakin sizin dışa dönük haliniz onu sizden uzaklaştırıyor. Sizden ilgi bekliyor ve bu hal halinda onun da aklında birtakım haller var ve bunu değiştirecek.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Haftaya yine karamsar bir ruh haliyle başlıyorsunuz. Son zamanlarda sıkça aynı ruh hali içerisindesiniz ancak bundan bir an önce kurtulup, kendinizi işinize vermelisiniz. Kendinize çeki düzen verme ve toparlanma zamanı geldi çünkü işinizi aksatıyorsunuz oysa potansiyeliniz çok yüksek. Özel hayatınızda ise aynı ruh hali hakim ve bu ilişkinizi olumsuz etkiliyor.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Bugün işinizle alakalı yaşayacağınız bir münakaşa nedeniyle güne kötü başlayabilirsiniz. Yaptığınız işe güveniyorsunuz lakin bunu sakince anlatmayı da öğrenmelisiniz. Aşk hayatınızda değişik duyguları bir arada yaşamaya alıştınız lakin böylesini uzun süredir yaşamamıştınız sevgilinizden hiç beklemediğiniz bir sürpriz temin edebilirsiniz ve bu size kendinizi değişik hissettirecek.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Aslında oldukça deneyimlisiniz ancak bazen fazlasıyla güveninizi kaybediyorsunuz. Bazen iş hayatınız da altından kalkamayacağınız yüklerin altına giriyorsunuz ve bunu başaramayınca söylemekten çekiniyorsunuz. Oysa kaygılarınız yersiz, birikimleriniz ve tecrübenizle başarı çok zor değil, kendinize güvenmelisiniz. .