Burçlar

9 Kasım Pazartesi 2020 Günlük Burç Yorumları analizi

9 Kasım Pazartesi 2020 Günlük Burç Yorumları analizi
9 Kasım Pazartesi 2020 Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 9 Kasım Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 9 Kasım Pazartesi 2020

9 Kasım Pazartesi 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün adımlarını hızlandırman ve daha fazlasını yapmak için kendini gaza getirmen gerekecek. Sahip olduğun iyi enerjiyi birçok işi halletmek için kullanabilirsin. Kendini geri çekmemeli ve harekete açık olmalısın bugün. 

Sağlık

Enerjinin yüksek olacağı bir gün olabilir. Bu güzel enerjiyi daha sağlıklı kararlar alarak kullanmak sana iyi gelecek. Egzersiz konularına öncelik verebilir ve seni zorlayan egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile sosyal ortamlara girmek size daha iyi gelebilir. Daha farklı insanlarla muhabbet etmek ve arkadaş çevrenizi genişletmek ilişkinize de iyi gelecek. O yüzden bugün kalabalıklara karışmalısınız. 

Para

Bugün parasal konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Diğer konulara kafanı çevirmek ve maddi konulara öncelik vermek gelecek için güzel kararlar almana vesile olacak.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Etrafındaki insanların yaşadığı negatif olayların senin hayatını etkilemesine izin vermemelisin. Bugün kendi hayatına odaklanmalı ve çevrendeki insanların olaylarına fazla karışmamalısın. 

Sağlık

Daha sağlıklı bir hayat için genel olarak rutinini değiştirmen gerekebilir. Öz disiplinini kuvvetlendireceğin ve daha fazla hareket edeceğin bir plan hazırlamak sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim biraz azalabilir bugün. Her ikinizin de kendi işlerine odaklanması size daha iyi gelebilir. Ancak gün sonunda birbirinizi unutmadığınızı göstermeniz gerekecek. 

Para

Bugün parasal konular ile alakalı daha farklı düşünebileceksin. İçinde bulunduğun durumu daha farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek sana bir çözüm yolu bulmanda fayda sağlayabilir.

9 Kasım Pazartesi 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Hayatında bir denge yakalamak için ekstra çaba sarf etmen gerekebilir. İlgilenmen gereken birden fazla konu olabilir bugün. Her bir mevzuya gereken önemi göstermek için zamanlamanı iyi yapman gerekecek. 

Sağlık

Gün sonunda yorgunlukları vücudundan atabilmek senin için önemli olabilir. Erken bir saatte yatağa girmek ve uyku düzenini ayarlamak sana daha iyi bir enerji katabilir. Bu düzeni oturtmak için rutinini iyi ayarlaman gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiye vakit ayırman gerekecek bugün. Aranızda azalan bir iletişim varsa bunu eski haline getirmek sana düşebilir. Senden gelecek teklifler daha kıymetli olacak bugün. 

Para

Maddi konulara bakış açını yenilemen gerekebilir. Etrafındaki herkesin yoluna koyduğu bazı şeyleri senin henüz yoluna koyamaman bugün sana gidişatını tekrar düşündürtebilir. Yeni planlar yapmak ve bakış açını değiştirmek sana daha iyi gelecek.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Fikir ayrılıklarını çözmek için iletişimini kuvvetlendirmen gerekebilir. Yaşadığın durumlara karşı ters tepkiler vermemeli ve yapıcı olmalısın. Senden farklı düşünen insanlara tavır almak yerine onlarla daha fazla iletişim kurmalısın bugün. 

Sağlık

Bugün kendine nasıl davrandığın önemli olacak. Duygusal olarak kendini iyi bir noktaya getirmen stresin etkilerini vücudundan atmana vesile olabilir. Kendini germemeli ve vücuduna dikkat etmelisin. 

Aşk

Bugün sana söylenen sözleri kişisel algılamamalısın. Her baktığın yerde bir düşman görebilirsin. Ancak aşk hanene düşman yazmak istemezsin. Biraz sakin kalmak ve kafanı toplamak sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün sorumluluklarını halletmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekebilir. Yapılması gereken masraflar, ev için yapılan harcamalar, alışverişler seni biraz yorabilir. Ama bugünden halletmen sana daha iyi gelecek.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün karşına birden fazla güzel fırsat çıkabilir. Farklı konulara odaklanmak veya karşına çıkan seçeneklerden en çok hoşuna gideni seçmek gibi bir lüksün olacak. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin. 

Sağlık

Sağlığın için yeni kararlar almak isteyebilirsin bugün. Farklı doktorlara gitmek, yeni bir yemek planı hazırlamak veya egzersiz konularına özen göstermek isteyebilirsin. Yapacağın değişimler kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. 

Aşk

Bugün bulunduğun bir ortamda çok hoşuna gidecek yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişiyi tanımak ve nasıl bir insan olduğunu anlamak için zaman tanıman gerekebilir. Aşkta yeni etkilere kendini açabileceksin. 

Para

Maddi konulardaki fikirlerini kendine saklaman daha iyi olabilir. Gereksiz yere gösteriş yapmamalı ve alçak gönüllü olmalısın. Parasal konularda bir şeylerin istediğin gibi gitmesi seni gaza getirmesin.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün etrafında olan bitene negatif yaklaşmamalısın. Yapıcı olmak senin için önemli olacak. Daha sağlıklı kararlar alabilmek için kendini biraz zorlaman gerekebilir. Daha pozitif düşünmen gereken bir gün. 

Sağlık

Açık hava yürüyüşleri fikirlerini ve ruh halini etkileyebilir. Hem duygusal hem de bedensel açıdan kendini daha iyi hissetmek için temiz havayı içine çekebileceğin ortamlarda egzersiz yapmak sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyif alacağınız şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Üstünüzdeki kötü etkiyi atmak için kahkaha atacağınız şeylere odaklanmanız size daha iyi gelebilir. Komik bir film izlemek size çok daha güzel bir enerji katacak. 

Para

Maddi konulara fazla odaklanmak yerine dikkatini başka yere çevirerek daha güzel sonuçlar elde edebilirsin. Parasal konularda güzel sonuçlar elde etmek için kendini rahat bırakman gerekecek bugün.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Uzun süreli planlar yapmak için iyi bir gündesin. Geleceğini göz önünde bulundurarak alacağın kararlarda daha sağlam adımlar atabilirsin bugün. İleriye yönelik hareketlerinin sana çok güzel etkisi olabilir bugün. 

Sağlık

Dinlenmeye vakit ayırmak da önemli olabilir. Bugün vücudunu ve ruhunu dinlendirmek için kafanı toparlayacağın huzurlu bir ortam yaratmalısın kendine. Sakin ve rahat bir gün geçirmek sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin arkadaşlarına vakit ayırmak ve keyif alacağınız ortamlara girmek sana daha iyi bir etki yaratabilir. Öyle ki, etrafında olan biten şeylere daha fazla odaklanabilir ve aşkı hiç beklemediğin bir anda bulabilirsin. 

Para

Maddi konularda içine sinmeyen mevzuları gözden geçirmek için iyi bir gündesin. Geleceğini düşünerek hareket etmek ve adımlarını kontrol etmek bugün kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Daha planlı olmak isteyebilirsin bugün.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün bazı şeyleri oluruna bırakmak ve kendini kasmamak daha iyi olabilir. Durup düşünmek yerine eyleme geçmek veya başlayan eyleme katılmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Günlük bir rutin oluşturmak iyi bir planlama ister. Bugün daha sağlıklı kararlar alarak yeni bir planlama yapabilirsin. Gerek yeme içme, gerek egzersiz gerekse uyku düzeni olsun bugün kapsamlı bir plan yapman gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile rahat ve huzurlu bir ortamda keyifli aktivitelere odaklanmak hem sana hem de ona iyi gelecek. Birlikte gülebilmeniz sizin için önemli olabilir. Bugün birbirinize vakit ayırmalısınız. 

Para

Bir şeylere heveslenmek bir şey, bu hevesleri gerçekleştirmek farklı bir şeydir. Bugün bu ikisinin arasındaki farkı görmek isteyebilirsin. Hayalleri bırakıp adımlar atmalısın artık.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu enerjiyi halletmen gereken mevzulara yönlendirmelisin. İletişim konularına odaklanarak daha sağlıklı adımlar atabilirsin. İnsanlarla arandaki muhabbet arttıkça işlerin kolaylaşabilir. 

Sağlık

Derin nefes egzersizleri kaslarının daha sağlıklı olmasını sağlayabilir. Bugün daha rahat hareket edebilmek için açık havada daha fazla bulunmalı ve nefeslerini kontrol etmelisin. 

Aşk

Eğlenceli ve keyifli ortamlarda bulunmak hem sana hem de sevdiğin kişiye iyi gelebilir. Bugün daha rahat olacağınız ve eğleneceğiniz ortamlara girmelisiniz. Bol kahkahalı ve neşeli bir gün sizi bekliyor. 

Para

Maddi konularda kendi içinde bulunduğun durumları başkalarının çözmesini beklememelisin. Bugün kendi fikirlerini yürütme ve kendine bir sonuç bulma günü. Yaratıcılığını konuşturman gerekebilir bugün.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün etrafındaki insanları daha iyi tanımak için algılarını açmalısın. Etrafında olan biten şeylere etkisi olan bu insanların amaçlarını görmek ve onları daha iyi anlamak için geriye çekilip düşünmen ve gözlemlemen gerekebilir. 

Sağlık

Rahatlamana faydası olacak şeylere özen göstermelisin bugün. Sıcak bir banyo, temiz çarşaflar, iyi havalandırılmış bir oda kendini daha iyi hissetmeni ve daha rahat uyumanı sağlayabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle arandaki iletişim ve muhabbet artabilir. Birbirinizi daha net ve iyi anlayabilirsiniz bugün. Aranızdaki muhabbetin artması birbirinizin yanında daha rahat etmesini sağlayabilir. 

Para

Sevdiğin insanların maddi konularda yaşadığı başarılara onlar kadar sevineceğin bir gün. Bugün kendi işlerini ve parasal durumunu konuşmak yerine sevdiklerinin durumlarını ön plana alabilirsin. Sevinçleri paylaşmak sana daha iyi gelecek.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün ektiklerini biçeceksin. Geçmişte yaşanan olaylara nasıl tepki verdiysen bugün bu konular gündeme gelebilir. İyi şeylere odaklanmak ve sana faydası olacak işler yapmak bugün sana çok daha iyi sonuçlar verebilir o yüzden. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen ve kaslarını esnetmen gereken bir gündesin. Vücudunun daha rahat edebilmesi için hem içtiğin su miktarına hem de hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Kaslarında biriken gerilimi atmak için daha fazla esneme hareketi yapman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile eğlenceli ortamlara girmek sana da yarayacak. Üşenmemeli ve birlikte dışarı çıkma planları yapmalısınız. Enerjinizin yenilenmesi için farklı ortamlara girmeniz gerekebilir. 

Para

Maddi konuları bir kenara bırakmak ve kafanı dinlemek isteyebilirsin bugün. Parasal açıdan yaşadığın yorgunluğu atlatmak için kendine zaman ayırmak ve keyif aldığın şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

9 Kasım Pazartesi 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Karşına çıkan sıkıntılara güzel çözümler bulabileceksin. Kendini dinlemek ve farklı fikirler üretmek sana iyi gelebilir. Olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşmak sana daha önceden görmediğin şeyleri gösterecek. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Sindirim sistemini yormayacak gıdalar tüketmek ve daha fazla su içmek sana iyi gelecek. Bugün yediklerine ve içtiğin su miktarına dikkat etmelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirmelisin. Eğer bu kişiye olan hislerin gizli değilse, aranızdaki iletişimi artırmak ve ona nasıl hissettiğini ifade etmek bugün sana daha iyi gelebilir. 

Para

Ortak işler konusunda güzel kazançlar elde edebilirsin. Takım çalışması, birlikte kurulan işler ve alınan kararlar sana daha fazla para getirecek bugün. Maddi konularda kendini daha iyi hissedeceksin.