Burçlar

16 Kasım Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

16 Kasım Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
16 Kasım Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 16 Kasım Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 16 Kasım Pazartesi

16 Kasım Pazartesi 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün atacağın adımlarda dikkatli olmalısın. Her şeyi göze alarak bir adım atmak sana daha iyi bir durum sağlayabilir. Yeniliklere kendini açmak isteyeceksin. Ancak bu yeniliklere girmeden önce emin olman gerekebilir. 

Sağlık

Duygusal yükleri üstünden atmak için kendine zaman ayırmalısın. Bugün hem zihinsel hem de bedensel sağlığına özen göstermen gerekecek. Bu dengeyi yakalamak için gün içerisinde kendine zaman ayırman ve esneme hareketleri yapman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişinin senden daha farklı bir gündemi olabilir bugün. Onun isteklerine uyum sağlamak için daha farklı konular adapte olman gerekecek. Bu durum seni tedirgin edebilir. Ancak iletişiminizde dürüst olmak size yarayacak. 

Para

Sahip olduğun şeylere şükretmek sana iyi bir etki kazandırabilir bugün. Maddi konulara fazla yönelmek yerine sahip olduğun güzellikler için şükretmek sana iyi gelecek. Bu konuda kendi içini karartmamalı ve hırsa yenik düşmemelisin.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün işler ve diğer konular için hazırlık yapma vakti. İleride vaktini çalacak konuların önüne geçmek ve şimdiden daha iyi kararlar almak sana güzel bir fikir verebilir. Bazı şeyleri bugünden halletmen gerekecek. 

Sağlık

Bu aralar kendini biraz yorgun veya ağır hissedebilirsin. Bu da yediklerine daha fazla dikkat etmen gerektiğini göstermekte. Sana enerji vermeyen ve sadece gereksiz kilo almana sebep olan gıdalar ile arana bir sınır çekmen gerekebilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek için çabalara girebilirsin bugün. Karşındaki insanı mutlu etmek ve onu güldürmek için düşünceli davranacaksın. Bazı fikirlerin senden çıkması bu ilişkiye yarayabilir. 

Para

İnsanlarla iş birliği yapmak ve bazı yükleri bölüşmek sana iyi gelebilir. Her şeyi tek başına halletmeye kalkmamalı ve kendine biraz fırsat tanımalısın. Kendi üstüne gitmemek ve maddi sorumlulukları paylaşmak ilerisi için daha iyi olabilir.

16 Kasım Pazartesi 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün etrafında gördüğün şeyleri yansıtacaksın insanlara. O yüzden etrafında daha fazla pozitif şey olmalı. Seni sıkacak ve kalbini kıracak şeylere odaklanmak yerine daha neşeli şeylere yer açmalısın. 

Sağlık

Daha fazla egzersiz ve daha düzenli bir hayat sana iyi gelecek. Enerjini toplaman ve kendini iyi hissetmen için aktif bir hayat tarzına geçmen gerekebilir. Daha fazla hareket ile kendini çok daha iyi hissedeceksin. 

Aşk

Bugün aşkta sürprizlere açık olman gerekebilir. Sadece kendi başına kontrol edeceğin durumlara odaklanmak yerine bazı şeyleri oluruna bırakmalısın. Sevdiğin kişinin fikirleri sana daha iyi gelebilir. 

Para

Hayallerine ulaşmak için daha iyi bir maddi strateji çizmen gerekebilir. Geleceği düşünerek atacağın adımlar için iyi hazırlıklar yapmalı ve aksilikleri göze alarak dikkatli davranmalısın bugün.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün bazı şeyleri içinden geldiği gibi yaşamak isteyeceksin. Bazı konularda daha yapıcı bir enerjin olabilir. Bu güzel enerjiyi seni sıkan konulara yönlendirmek güzel adımlar atmana vesile olacak. 

Sağlık

Duygu yoğunluğu ile başa çıkabilmek için fiziksel aktiviteyi dengelemek gerekebilir. Bugün daha aktif olarak kendini daha iyi hissedebilirsin. O yüzden keyif alacağın egzersizlere özen göstermelisin bugün. 

Aşk

Bugün iletişim konularında kuvvetli olacaksın. Bu kuvveti aşk konusunda sana sıkıntı yaşatan şeyleri çözmek için kullanabilirsin. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın bir insan varsa bugün aranızda daha keyifli bir iletişim yaşanabilir. 

Para

Etrafınla uyum içerisinde olmak için kendini biraz zorlaman gerekebilir. İnsanlarla daha fazla iletişim kurman ve ortak hedefler kazanman sana geleceğin için daha sağlam adımlar atmanda destek olacak.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün rahat olduğun alan dışına çıkabilirsin. Sana yeni gelen ve gözünü korkutan konulara odaklanabilirsin. Rahat adapte olabilme özelliğin ile bazı konularda başarılı olacak ve bu gerginlikleri aşabileceksin. 

Sağlık

Bugün tembellik etmemen gerekecek. Daha fazla hareket etmen ve daha aktif bir rutine geçmen sana iyi gelebilir. Enerjini yenilemek için aktiviteni artırmalı ve daha fazla hareket edebilmelisin. 

Aşk

Bugün aşk konusunda algıların daha açık olacak. Karşındaki insanın fikirlerini ve hislerini daha rahat algılayabileceksin. Bu durumu, içini sıkan konuları çözmek için kullanabilir ve sevdiğin kişiyle daha iyi bir iletişim kurabilirsin. 

Para

Maddi kararlar almadan önce iki kere düşünmen gerekecek. Kendini çok fazla sıkacak veya ileride pişman olmana sebep olacak kararlar almak yerine bugünü kafanı toparlamaya ayırman sana iyi gelebilir. Aceleci olmamalısın bugün.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün bazı konulara odaklanmak isteyeceksin. Ancak duygusal yönden kendini ifade etmek de önemli olacak. Bu duygusallık atman gereken adımlarda biraz yavaşlamana sebep olsa da bazı şeyleri içinde tutmaman sana iyi gelecek. 

Sağlık

Bugün birçok şeyi halledecek enerjin olacak. Bu enerjiyi keyifli şeylere odaklamak sana daha iyi bir ruh hali sağlayabilir. Kendini iyi hissetmek için biraz çaba göstermen gereken bir gün olabilir. 

Aşk

Bugün bazı duyguların taşabilir. Kendini ifade etmek için büyük bir heyecan duyabilirsin. Aşk konularında daha yapıcı olmak ve hislerini ifade etmek için iyi bir gündesin. Bu enerjiyi iyi değerlendir. 

Para

Etrafındaki insanlarla maddi konularda ortaklaşa iş yapmak ve bazı maddi sorumlulukları bölüşmek sana iyi gelebilir. Bugün daha yapıcı etkilere ve ortaklıklara kendini açman gerekecek.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün etrafındaki insanlara bir şeyler yaptırmak daha da kolaylaşabilir. Çevrendeki insanların seni memnun etmek için çaba göstereceği bir gün olabilir. Sakince oturup rahatlığın keyfini çıkarmalısın. 

Sağlık

Açık hava yürüyüşleri enerjini yenilemende faydalı olacak. Daha rahat hareket etmek ve daha rahat nefes almak enerjini toplamanı sağlayarak daha sağlıklı bir hale gelmene vesile olabilir. 

Aşk

Bugün cesaretini toplama ve hislerini açma vakti. Hoşlandığın kişiye nasıl hissettiğini ifade etmek sana daha iyi gelebilir. Sadece karşı tarafı zorlamamalı ve bir cevap almak için acele etmemelisin. 

Para

Parasal konularda tek taraflı düşünmemelisin. Karşındaki durumu her anlamda görmek ve sadece parasal konuda düşünmemek sana iyi gelebilir. Daha yapıcı olman gereken bir gündesin bugün.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün algıların açık olacak. Bu algıları etrafında olan biten ancak daha önceden değiştiremediğin şeyleri değiştirmek için kullanabilirsin. İnsanlarla arandaki iletişimi kuvvetlendirmek için bu algıları kullanman gerekecek. 

Sağlık

Bugün ev işlerine odaklanmak sana iyi gelebilir. Ev içinde kendini nasıl hissettiğini anlamak ve bu durumu değiştirmek için kendine zaman vermek iyi gelecek sana. Ev içinde takılmak enerjini yenileyebilir. 

Aşk

İçinde bulunduğun ilişkiye daha farklı bir gözle bakmak ve bazı şeyleri anlamak için kendine zaman vermek sana iyi gelecek. Gereksiz gerginliklerden kaçmak ve daha anlayışlı olmak için kendine zaman tanımalısın bugün. 

Para

Bugün etrafında olan bitene dikkat edebilir ve farkında olmadan yaşadığın şeylere odaklanabilir. Odaklandığında parasal konular ile alakalı daha fazla gelişme yaşaman olası. Bugün daha fazla şey fark edebilirsin maddi olarak.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bugün etrafındaki insanlar, onlara katılmanı, onlarla bir olmanı isteyebilir. Senin fikrini almak veya onayını kazanmak başkaları için önemli olabilir. Ama sadece başkalarını memnun etmek için kendinden ödün vermemelisin bugün. 

Sağlık

Daha sağlıklı kararlar almak ve geleceğe dönük yeni adımlar atmak sağlığın için iyi olabilir. Kendini daha iyi hissetmek için bugünden hareket etmen gerekecek. Yeni diyet ve egzersiz programlarına odaklanabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında daha farklı düşünebilirsin bugün. Bu düşünceleri yapıcı bir duruma dönüştürmek güzel bir ilişkinin kapılarını açabilir. Kendini güzel etkilere ve enerjilere açmalısın. 

Para

Maddi konularda aceleci olmamak sana yarayacak bugün. Daha dikkatli adımlar atmak ve hedeflerine giden yolda acele etmemek sana daha fazla para getirebilir. Bugün sorumluluklarını dikkatle gözden geçirmelisin.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün etrafında olan bitene iki farklı bakış açısıyla bakabileceksin. Her konuda daha keyifli bir sonuç elde etmek için esnek olman gerekecek. Düşüncelerine yön vereceğin bir gündesin. 

Sağlık

Vücuduna bakıp değiştirmek istediğin şeylere odaklanabilirsin bugün. Olaylara sağlık çerçevesinden bakman daha iyi olabilir. Kendini fazlaca yormamalı ve aynada gördüğün insana nazik olmalısın. 

Aşk

Aşk konusunda nezaketin önemini göreceksin. Sevdiğin kişinin kalbini kırmamak önemli olacak. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın birisi varsa bu kişiye karşı açılmada acele etmemeli ve onun duygularına saygı duymalısın. 

Para

Etrafındaki insanlarla maddi konularda ortaklıklar yapmak için iyi bir gün. Sadece ortaklık da değil, insanlara destek olacağını düşünürken kendin için faydalı bir durum ile de karşılaşabilir ve kendin adına güzel adımlar atabilirsin.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün halletmen gereken mevzularda yeni şeyler öğrenebilirsin. Veya bazı konularda adım atmadan önce kendini geliştirmen gerekebilir. Bir konuda etkini koymadan önce o etkinin derecesini ayarlaman gerekecek. 

Sağlık

Bugün kendi vücudunun ihtiyaçlarına odaklanmalısın. Herkesin yediği yemek sana iyi gelmeyebilir. Herkese iyi gelen bir egzersiz seni yorabilir. O yüzden kendini düşünerek hareket etmek enerjini korumanı sağlayacak. 

Aşk

Aşk konusunda karşındaki insanın hareketlerini gözlemleyeceğin ve kendince çıkarımlarda bulunacağın bir gündesin. Bugün yapıcı olmak ilişkin için daha iyi olabilir. Kendi kalbini kırmamaya özen göstermelisin. 

Para

Ne kadar para harcayabileceğin hakkında kendini kandırmamalısın. Daha gerçekçi olmalı ve kararlarını ona göre vermelisin. Hayallerde yaşamamalı ve olabildiğince gerçekçi olmalısın bugün.

16 Kasım Pazartesi 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Duygularını ifade etmek iyidir. Ancak sen duygularını ifade ettikçe karşında seni yakınmak ve söylenmekle suçlayanlar olabilir. İnsanlarla arandaki iletişime bir denge getirmen gerekecek. 

Sağlık

Sağlığın için dikkatli kararlar alman gereken bir gündesin. Kendini iyi hissetmiyorsan bir doktora gitmekten çekinmemelisin. Veya ileride sıkıntı çıkaracağını hissettiğin konular için bugünden önlem alman gerekebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile arandaki muhabbet daha farklı bir şekle bürünebilir. Aşk konusunda güzel etkilere kendini açman gerekecek. Beklemediğin bir anda aşk konusunda güzel sürprizler yaşayabilirsin. 

Para

Maddi konularda büyük değişimlere gidebileceksin. Bu değişimler ilerisi için daha güzel kararlar almana vesile olabilir. Parasal açıdan daha rahat davranacağın ve risk alabileceğin bir gündesin.