Burçlar

18 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

18 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
18 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 18 Kasım çarşamba 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 18 Kasım çarşamba

18 Kasım çarşamba 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Etrafındaki insanların sözleriyle çok çabuk etkilenmemelisin bugün. Kendine dikkat etmeli ve işine odaklanmalısın. Gereksiz dramlara kapılmamalı ve insanlarla arana sağlıklı bir sınır çekebilmelisin. 

Sağlık

Kalp sağlığına özen göstermen gerekebilir. Daha hareketli bir rutine sahip olmak ve kalbine iyi gelecek gıdalarla beslenmek sana iyi gelecek. Bugün bu konulara özen göstermek genel olarak kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında aceleci olmamalısın. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiye emrivaki yapmadığından emin olmalı ve onun fikirlerine saygı duymalısın. Bir şeyleri aceleyle değiştirmek aranızı gerebilir. 

Para

Bugün parasal konularda mantığını konuşturmalısın. Hislerine göre ani harcamalardan uzak durmalısın. Geleceğini düşünerek mantıklı kararlar almak gereksiz masraflardan uzak durmana vesile olacak.

18 Kasım çarşamba 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün kendini genel olarak daha iyi hissedeceksin. Ancak etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir. Senden bilgi almaya çalışan veya kendi çıkarı için kullanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olmalısın. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen ve yediklerine dikkat etmen gereken bir gündesin. Sindirim sistemini yormayacak gıdalarla beslenmen ve tükettiğin su miktarını artırmak genel olarak kendini çok daha enerjik hissetmeni sağlayabilir. 

Aşk

Aşk konularında güzel durumlar yaşanabilir bugün. Beklenmedik gelişmeler ve mutlu ortamlar keyfini yerine getirebilir. Aşk konusunda daha şanslı ve hareketli olacağın bir gündesin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin. 

Para

Bugün duygusal konulara özen göstermen gerekecek. Duygusal anlamda kendini nasıl hissettiğini bilmek mantık gerektiren parasal mevzularda karar almanı da kolaylaştırabilir. Bugün kendini iyi anlamalısın.

18 Kasım çarşamba 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün uzun zamandır halletmek istediğin konulara odaklanabilirsin. Kendi isteklerini ön plana alacağın bir gün olabilir. Kafanı toparlamak için kendine vakit ayırmak ve zevk aldığın konulara odaklanmak enerjini yenileyebilir. 

Sağlık

Duygusal gerilimleri vücudundan atmak ve daha huzurlu bir mentaliteye sahip olmak sağlığına iyi etkiler bırakabilir. Stres ve gerginliklerden uzak durmanın güzel etkisini bugün görebileceksin. O yüzden kendine vakit ayırabilmelisin. 

Aşk

Aşk konularında daha önceden fark etmediğin şeyler bugün gündeme gelebilir. Eğer bir ilişkin varsa bu ilişkide görmezden geldiğin sıkıntılar ortaya çıkabilir. Eğer bir ilişkin yoksa genel olarak aşka dair bakış açında bir farklılık görebilirsin. 

Para

Günlük masraflarında yapacağın ufak bir değişim sana çok iyi bir etki bırakabilir. Bu ufak tefek değişimler parasal açıdan daha güzel kararlar almana vesile olacak. Paranın kontrolünü daha fazla elinde tutabilirsin bugün.

18 Kasım çarşamba 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Sevdiğin kişi ile daha iyi anlaşabileceğin bir gündesin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni insanlarla aranda güzel ve keyifli iletişimler olabilir. Etrafındaki insanların etkisine kendini açacağın bir gündesin. 

Sağlık

Sağlıklı tercihler yapmak güzeldir ancak bazen aşırıya kaçabiliriz. Bünyemizi tanımadan aldığımız kararlar bizi gereksiz yorabilir. Bugün egzersiz ve diyet konularında kendini fazla yormadan bir değişime gitmen daha doğru olacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim sadece kelimelerle olmayacak bugün. Birbirinizin gözünün içine bakacaksınız. Ve ne demek istediğinizi hemen anlayacaksınız. Bu güzel enerjiyi dikkatli değerlendirmelisin. 

Para

Maddi konularda aynı yollardan giderek farklı bir sonuç beklememelisin. Gidişatı değiştirmeli ve farklı konulara odaklanmalısın. Daha farklı yollar ile paraya odaklanman sana iyi bir yol açabilir.

18 Kasım çarşamba 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Yeni fikirler ve farklı konular gündeminde olabilir. Bu fikirleri ve konuları sevdiklerinle paylaşmak ve onların fikrini almak seni mutlu edecek. Fikir ayrılıklarına sakin kaldığın sürece güzel bir gün seni bekliyor olacak. 

Sağlık

Bugünkü yüksek enerjiyi güzel bir aktivite için kullanabilirsin. Açık hava yürüyüşü ve daha iyi bir egzersiz programı kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bugün hareket etmelisin! 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda güzel bir uyum olsa da ara ara gereksiz yere yanlış anlaşılmalar yaşıyor olabilirsiniz. İletişiminizi kuvvetli tutmanız gerekecek bugün. Birbirinizin niyetinden emin olmalısınız. 

Para

Bugün enerjin yüksek olacak. Para ile alakalı konularda fikirlerini daha rahat paylaşabileceksin. Etrafındaki insanlarla daha iyi anlaşman ilerisi için daha güzel maddi gelişmeleri kapına getirebilir.

18 Kasım çarşamba 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Hayallerine ve rüyalarına özen göstermen gereken bir gün. Geleceğe yönelik adımlar atmadan önce kendini nasıl hissettiğine odaklanman gerekebilir. Hedeflerini belirlerken içinden geçenlere dikkat etmen ve rüyalarını göz önünde bulundurman gerekecek. 

Sağlık

Daha fazla su tüketmen gerekiyor olabilir. Vücudunun ihtiyaçlarını son zamanlarda gözardı ediyor olabilirsin. Daha fazla su tüketmek kaslarındaki gerginliği atmana ve ödem atmana vesile olacak. Bugün su ile aranı iyi tutmalısın. 

Aşk

İletişim bugün ilişkinde daha iyi bir etkiye sahip olabilir. Ancak nasıl bir iletişim kuracağın da önemli olacak. Sevdiğin kişinin fikirlerine değer vermek ve daha anlayışlı olmak bu konuda sana iyi gelebilir. 

Para

Parasal konularda fikirlerini gözden geçirmen gerekebilir. Doğruluğuna inandığın bazı fikirlerin işe yaramadığını görebilirsin. O yüzden kendini denemek ve daha mantıklı kararlar almak sana iyi bir yol açabilir bugün.

18 Kasım çarşamba 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Yaşadığın ortamda sıkıntı yaratan mevzulara dahil olmak yerine onları çözmeye çaba göstermelisin. Gereksiz kalabalıklardan uzak durmak ve kendi alanına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Sorun çözmeye odaklanacağın bir gün olacak. 

Sağlık

Çalışma alanını düzenlemek ve temizliğe özen göstermek sana iyi gelebilir. Daha hijyenik bir ortam sağlamak ve daha sağlıklı bir oturma düzeni ayarlamak genel olarak vücuduna iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konusunda kendini yalnız hisettiğin bir gün olabilir. Her ne kadar sevdiğin insanlarla çevrili olsan da gönül bağı kurmak istediğin bir sürece girebilirsin. Kendini biraz dış etkilere açman gerekecek. 

Para

Bugün kendi işine odaklanman ve çevrendeki insanlardan uzak durman sana iyi gelebilir. Bazı kişilerin seninle ilgilenecek vaktinin olmamasını, kendi kafanı dinlemek için kullanabilirsin.

18 Kasım çarşamba 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Hislerinin yoğunluğu ile agresifleşen insanlara karşı sınır çekmelisin. Bazı sorunları çözmek için çabalasan da karşı tarafın bu konuda sana ne yansıttığı önemli olabilir. O yüzden kendini biraz geri çekmelisin. 

Sağlık

Can sıkıntısına karşı önlem almalısın bugün. Kendini sıkarak strese sokmak ve kaslarının gergin olmasına sebep olmak yerine daha fazla esneme hareketi ve derin nefes egzersizlerine odaklanmalısın. Sıkıntı ile başa çıkmayı öğrenmen gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda gereksiz yere gerginlikler oluşturan mevzuları sürekli olarak gündeme getirmek aranızı bozabilir. Bugün, çözemediğiniz mevzulara daha farklı yaklaşmanız gerekecek. Daha yapıcı olmanız gereken bir gündesiniz. 

Para

Maddi konularda kendini geri çekip düşünmek için zaman tanıman sana daha iyi gelebilir. Bugün yeni adımlar atmak veya harcamaları planlamak yerine kafanı toparlamak için kendine zaman tanımalısın.

18 Kasım çarşamba 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Etrafındaki insanlarla daha keyifli bir iletişim kurabilirsin bugün. Daha rahat olman ve sevdiğin insanlarla güzel konulara odaklanman sana iyi gelecek. Daha rahat nefes alacağın bir gündesin. 

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi sevdiğin insanlarla ortak aktivitelere girerek harcayabilirsin. Grup dersleri, eğlenceli ortamlar ve bol kahkahalı muhabbetler strese karşı ilaç gibi gelecek. 

Aşk

İletişime özen göstermek ilişkilerin en iyi noktasıdır. Eğer sevdiğin kişinin sana karşı tavırlarından hoşlanmıyorsan bugün bunları ifade edebilir ve içindekileri dökebilirsin. 

Para

Bugün sorumluluklarını yerine getirmek için çaba göstermelisin. Gereksiz işlerle oyalanmak ve masraflara girmek yerine senin için önem taşıyan maddi konulara özen göstermen daha iyi olabilir.

18 Kasım çarşamba 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün atacağın adımlarda dikkatli olmalısın. Her şeyi göze alarak bir adım atmak sana daha iyi bir durum sağlayabilir. Yeniliklere kendini açmak isteyeceksin. Ancak bu yeniliklere girmeden önce emin olman gerekebilir. 

Sağlık

Duygusal yükleri üstünden atmak için kendine zaman ayırmalısın. Bugün hem zihinsel hem de bedensel sağlığına özen göstermen gerekecek. Bu dengeyi yakalamak için gün içerisinde kendine zaman ayırman ve esneme hareketleri yapman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek için çabalara girebilirsin bugün. Karşındaki insanı mutlu etmek ve onu güldürmek için düşünceli davranacaksın. Bazı fikirlerin senden çıkması bu ilişkiye yarayabilir. 

Para

İnsanlarla iş birliği yapmak ve bazı yükleri bölüşmek sana iyi gelebilir. Her şeyi tek başına halletmeye kalkmamalı ve kendine biraz fırsat tanımalısın. Kendi üstüne gitmemek ve maddi sorumlulukları paylaşmak ilerisi için daha iyi olabilir.

18 Kasım çarşamba 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün rahat olduğun alan dışına çıkabilirsin. Sana yeni gelen ve gözünü korkutan konulara odaklanabilirsin. Rahat adapte olabilme özelliğin ile bazı konularda başarılı olacak ve bu gerginlikleri aşabileceksin. 

Sağlık

Bugün birçok şeyi halledecek enerjin olacak. Bu enerjiyi keyifli şeylere odaklamak sana daha iyi bir ruh hali sağlayabilir. Kendini iyi hissetmek için biraz çaba göstermen gereken bir gün olabilir. 

Aşk

Bugün aşkta sürprizlere açık olman gerekebilir. Sadece kendi başına kontrol edeceğin durumlara odaklanmak yerine bazı şeyleri oluruna bırakmalısın. Sevdiğin kişinin fikirleri sana daha iyi gelebilir. 

Para

Hayallerine ulaşmak için daha iyi bir maddi strateji çizmen gerekebilir. Geleceği düşünerek atacağın adımlar için iyi hazırlıklar yapmalı ve aksilikleri göze alarak dikkatli davranmalısın bugün.

18 Kasım çarşamba 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün bazı konulara odaklanmak isteyeceksin. Ancak duygusal yönden kendini ifade etmek de önemli olacak. Bu duygusallık atman gereken adımlarda biraz yavaşlamana sebep olsa da bazı şeyleri içinde tutmaman sana iyi gelecek. 

Sağlık

Bugün tembellik etmemen gerekecek. Daha fazla hareket etmen ve daha aktif bir rutine geçmen sana iyi gelebilir. Enerjini yenilemek için aktiviteni artırmalı ve daha fazla hareket edebilmelisin. 

Aşk

Bugün iletişim konularında kuvvetli olacaksın. Bu kuvveti aşk konusunda sana sıkıntı yaşatan şeyleri çözmek için kullanabilirsin. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın bir insan varsa bugün aranızda daha keyifli bir iletişim yaşanabilir. 

Para

Etrafınla uyum içerisinde olmak için kendini biraz zorlaman gerekebilir. İnsanlarla daha fazla iletişim kurman ve ortak hedefler kazanman sana geleceğin için daha sağlam adımlar atmanda destek olacak.