Burçlar

15 Aralık Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

15 Aralık Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 15 Aralık Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 15 Aralık Salı 2020

15 Aralık Salı 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün duygusal davranmamalısın. Gereksiz duygusallıklarla gününü şekillendirmemen gerekecek. Mantığını konuşturman çok daha keyifli bir gün geçirmene vesile olabilir.

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gündesin. Kaslarında biriken negatifliği atmak ve sindirim sistemini hafifletmek için su tüketimini artırman gerekecek. Bol bol su tüketerek gün içerisinde daha enerjik kalabileceksin. 

Aşk

Aşk konularında daha keyifli bir enerjin olabilir bugün. Eğer sevdiğin bir kişi varsa aranızdaki muhabbet daha da artabilir. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın birisi varsa o zaman bugün aranızda daha iyi bir iletişim olacak. 

Para

Bugün parasal konularda etrafındaki insanlarla iletişimini artırmalısın. Eğer halledilmesi gereken bir maddi sorumluluk varsa çevrendekilerle ortak bir anlayışa sahip olarak bu sorumluluğa girişmen gerekecek.

15 Aralık Salı 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün birçok şeyin kontrolü sende olacak. Bu kontrolü iyi değerlendirmeli ve güzel kararlar almalısın. Ancak parasal konularda biraz daha esnek olman gerekebilir. Genel olarak insanlarla daha iyi anlaşacağın bir gündesin.

Sağlık

Açık havaya çıkmak, derin nefes egzersizleri yapmak ve bol bol yürümek sana kendini daha iyi hissettirecek. Sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da kendini toparlayabileceksin. 

Aşk

Bugün aşk konularında şansın yaver gidebilir. Eğer hayatında kimse yoksa ve duygusal anlamda bir boşluktaysan bu konuları değiştirecek bir insan ile tanışabilirsin. Hayatına daha iyi etkileri olan insanlarla karşılaşman olası. 

Para

Bugün maddi konularda içine sinen veya sinmeyen şeyleri dile getirmekte zorlanmayacaksın. Kendi beklentilerini belirlemede ve bu yolda ilerlemede bir sıkıntın olmayacak. Durumları dikkatle gözlemleyebileceksin.

15 Aralık Salı 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün mantığın, duygularının önüne geçebilir. Ama bu durum seni kalpsiz bir insan yapmayacak. Sadece gereksiz duygu yoğunlukları ile hareket etmeyecek ve mantıklı olacaksın. Bu durum sana daha iyi düşünceler getirebilir.

Sağlık

Bugün egzersize önem vermek kendini daha iyi hissettirebilir. Sadece fiziksel açıdan değil, zihinsel açıdan da kendini iyi hissetmek için spor yapabilirsin. Gereksiz endişe ve kaygılardan kurtulmak için daha fazla fiziksel işlere girmelisin. 

Aşk

Bugün sosyal olmak sana daha iyi gelebilir. İnsanlarla güzel muhabbetlere girmek aşk konularında daha keyifli etkileri hayatına çekmene vesile olacak. Bu tür konularda kendini daha iyi ifade edebileceksin bugün. 

Para

Bugün maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Planlarında olmayan bir durum parasal konularda yeniliklere adapte olmana sebep olabilir. Kendini sıkmamalı ve gerektiği yerde para harcamayı bilmelisin.

15 Aralık Salı 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün denge kurmak senin için önemli olacak. Hem zihinsel hem de fiziksel bir denge kurmalısın. Daha fazla hareket etmekten çekinmemeli ve stresi vücudundan atmak için derin nefes egzersizlerine odaklanmalısın.

Sağlık

Sağlıklı tercihler yapmak için bir şeyleri bekliyor ve bazı şartların gerçekleşmesini öne sürüyorsan kendine kötülük yapıyorsun demektir. Daha sağlıklı olmak için yarını beklememeli ve bugünden kararlar alarak uygulamaya başlamalısın. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile kalbini kıran konularda daha fazla konuşabilirsin. Aşk konularında iki tarafın da birbirine sakince yaklaşacağı bir gün. Bugün içinde biriken kırgınlıkları dile getirmek kendini daha iyi hissettirecek. 

Para

Maddi konularda sadece senin bir şeylerden ödün vermen iyi olmayabilir. Eğer ortak sorumluluklar alınıyorsa o zaman çevrendekilerin de en az senin kadar sorumluluk alması gerekecek. Aksi takdirde kendini maddi ve manevi bir şekilde yorulmuş bir durumda bulabilirsin.

15 Aralık Salı 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla güzel muhabbetler kurmak hoşuna gidiyor. Ama bazen kendine bir sınır çekebiliyorsun. Kendini fazla kaptırmamak için çektiğin sınırlar bugün kafana takılabilir. Kendini bazı insanlarla daha yakın olmaya zorlayabilirsin.  

Sağlık

Derin nefes egzersizleri ve açık hava yürüyüşleri kendini daha iyi ve rahat hissetmene vesile olabilir. Günlük hareket miktarını artırarak fiziksel sağlığın için daha iyi etkiler çekebilirsin. Bugün hareket etmekten ve derin nefesler almaktan çekinmemelisin. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha keyifli etkiler seni bekleyecek. Bir anda gözler senin üstüne çevrilebilir. Aşk konularında ilgisini çekmek istediğin kişi ile daha keyifli muhabbetlerin olabilir. 

Para

Sadece pratik olmaya yönelerek veya sadece hayatını idame ettirmek için para harcamak seni mutlu etmeyebilir. Keyifli vakitler geçirmek için parasal konularda daha esnek olman gerekebilir. Bu esneklik için kesenin ağzını açabilirsin bugün.

15 Aralık Salı 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün gerçekten nasıl hissettiğini ortaya koyabileceksin. Bir durum veya olay karşısında kendini düşünebilecek ve kendini ezdirmeyeceksin. İnsanlarla daha sağlıklı konuşmalar yapmak için iyi bir gün.

Sağlık

Daha rahat odaklanabilmek ve dikkatini toparlayabilmek için zihnini boşaltman gerekebilir bugün. Son zamanlarda yaşanan gerginlikleri ve stresi üstünden atmak için güzel bir gün olacak. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendini çok yeterli hissetmeyebilirsin. Ancak yine de tek başına oturup kendi içini negatiflikle doldurmamalısın. Sosyal ortamlara girmek ve insanlarla muhabbet etmek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün paranı fazla harcamamaya çalışmalısın. Parasal konularda kendi üstüne yüklenmek pek iyi bir fikir olmayabilir. Öz disiplinini konuşturmalı ve gerekmeyen durumlarda elini cebine atmamalısın.

15 Aralık Salı 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün kendini biraz daha açmak isteyebilirsin. Eğer bugüne kadar geriye attığın isteklerin varsa bugün şahlanarak geri gelebilirler. Kendini mutlu etmek için kontrolü bırakman gerekecek.

Sağlık

Stres ve gerginlik yaratan durumlarla başa çıkabilmek için kendi aklında kurduğun senaryolardan uzaklaşmalısın. İnsanlarla daha fazla iletişim kurmak ve seni sıkan durumları paylaşmak vücudundaki stresin azalmasına vesile olabilir. 

Aşk

Bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi ile keyifli sohbetlere girmen olası. Beklentilerini büyük tutmadıkça keyifli bir gün geçirebileceksin. 

Para

Bugün kendin için biraz ara vermen gerekebilir. Dinlenmek, kafayı toparlamak ve parasal mevzuları düşünmemek sana daha iyi gelecek. Kendini maddi durumlar için fazla yormamalısın bugün.

15 Aralık Salı 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün hem meşgul hem keyifli bir gün geçireceksin. Bazı konuları halletmek için zaman bulabilecek ama aynı zamanda daha farklı şeylere odaklanmak için de harekete geçeceksin. Hem işte hem arkadaşlıkta güzel gelişmeler seni bekliyor.

Sağlık

Kendine yeni hedefler koymak sağlık açısından da daha güzel adımlar atmana vesile olabilir. Kilo vermek, kaslarını kuvvetlendirmek ve daha rahat nefes almak sağlık açısından ihtiyacın olan adımlar olabilir bugün. 

Aşk

Aşk konularında değişime gitmek sana iyi gelebilir. Hislerini değiştirmen mümkün olmasa da gidiş yollarını değiştirebilirsin. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi şekillendirmek sana bağlı olabilir. 

Para

Bugün maddi konularda rahat ve mutlu olacaksın. Birçok şeyi yoluna koyabilecek ve rahat bir nefes alabileceksin. Keyfi alışverişler yapabilecek ve kendini şımartabileceksin.

15 Aralık Salı 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Parasal konulara özen göstermen gerekebilir. Karşına çıkan konularda iki kere düşünmek ve yatırımlara dikkat etmen gerekebilir. İleriyi düşünerek bazı masrafları bugünden halletmek de sana iyi gelebilir. Hem masraflarda hem de birikimlerde ileriyi göz önüne alarak hareket edeceksin.

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olabilir. Bu güzel enerjiyi iyi şeylere odaklanarak değerlendirmelisin. Açık havada derin nefes alma ve yürüyüş yapma gibi şeyler sana daha güzel etki edebilir. Negatif ve klostrofobik şeylerden uzak durmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha atak olabilirsin. Bazı şeyleri içine atmak veya ilgilenmiyormuş gibi yapmak yerine karşı tarafa iletmen gerekecek. Duygularını açmak için güzel bir gündesin. Bu enerjiyi iyi değerlendir. 

Para

Biraz para harcayarak bazı işleri yoluna koyabilirsin. İstediğin gibi gitmediğini düşündüğün şeyler için biraz masraf yapman gerekebilir. Yine de bu masrafları bugünden yapmak ilerisi için daha iyi olacak.

15 Aralık Salı 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün sosyal ilişkilerin önem kazanabilir. Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Daha yapıcı etkileri hayatına çekmek için dikkatli olmak ve anlayışlı davranmak sana daha iyi gelecek. Bugün yapıcı olman gereken bir gün.

Sağlık

Hayatın ile alakalı bazı şeyleri planlamak vücudunun daha az yorulmasına vesile olabilir. Seni yorabilecek etkinlikleri düzenlemek ve bir iş bölümü yapmak, daha rahat hareket etmene vesile olacak. 

Aşk

Aşk hayatına bir denge getirmek isteyebilirsin. Sevdiğin kişi ile aranızdaki muhabbetin dengeli olması her ikinizi de mutlu edebilir. Bugün kafanıza göre takılmak yerine daha duyarlı olmak size iyi gelecek. 

Para

Maddi konularda emeklerinin karşılığını görebilirsin. Parasal açıdan daha keyifli bir gün geçirebilir ve keyfine bakabilirsin. Bugüne kadar ortaya koyduğun emeklerin karşılığını alman daha da kolaylaşacak bugün.

15 Aralık Salı 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün erişilebilir olmaya dikkat etmelisin. İnsanlarla iletişimini artırmalı ve gelen telefonları mutlaka açmalısın. Nereden nasıl bir gelişme yaşayacağını tahmin edemeyeceksin bugün. O yüzden insanların sana ulaşabilir olduğundan emin olmalısın. 

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu enerjiyi daha fazla hareket ederek kullanabilirsin. Gereksiz yere tembellik yapmak yerine daha aktif bir hayat tarzı için bugünden harekete geçmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile güzel vakitler geçirmek isteyebilirsin. Her ikinizi de mutlu edecek şeyler yapmak ve bu aktiviteleri birlikte paylaşmak size çok iyi gelecek. Bugün sevdiğin kişi ile planlar yapabilirsin. 

Para

Bugün gereksiz masraflardan kaçınman gerekecek. Kişisel konular için yapacağın masraflara ‘gereksiz’ demeyebilirsin. Ancak gerçekten neye ihtiyacın olup olmadığını dikkatle belirlemen gerekecek.

15 Aralık Salı 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün evinde sürpriz misafir ağırlayabilirsin. Beklenmedik bir anda daha fazla insan ile muhatap olabilirsin. Bu insanlarla görüşmek seni yormayacak, aksine sana keyif verecek. O yüzden güzel vakitler geçirmeye hazırlıklı olmalısın!

Sağlık

Vücudunda biriken gereksiz enerjiyi bir şekilde üstünden atman gerekecek. O yüzden egzersiz gibi konuları düşünmen sana iyi gelebilir. Keyif alacağın ve dikkatini dağıtacağın bir egzersiz seçebilirsin kendine. 

Aşk

Bugün yeni bir aşka merhaba diyebilirsin. En başta hoşlanmadığın bir insanın enerjisi daha sonradan seni sarabilir. Yeni etkilere ve kişilere kendini açmak daha keyifli bir aşk hayatı oluşturacak. 

Para

Sevdiğin insanların başarısını kutlamak ve onlarla mutlu olmak için iyi bir gün. Her şey kendi kazancın ile alakalı olmak zorunda değil. Bugün sevdiklerinle daha keyifli vakitler geçirebilirsin.