Burçlar

18 Aralık Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

18 Aralık Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 18 Aralık Cuma 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 18 Aralık Cuma 2020

18 Aralık Cuma 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Etrafındaki insanların senin hayatını çok fazla etkilemesine fırsat vermemelisin. Kim olduğunu kendine hatırlatmalı ve sahip olduklarını düşünerek hareket etmelisin bugün. Ayağını yere daha sağlam basman gerekecek.

Sağlık

Yeni bir hedef koymak ve bu hedef için çaba göstermek sevdiğin bir şey. Bu konuları sağlık ile alakalı şeylere taşımak daha iyi olabilir. Sağlığın için kendine yeni bir hedef koymalı ve bu hedef için harekete geçmelisin! 

Aşk

Kendine özen göstermek ve biraz daha alımlı olmak sana daha iyi gelebilir. Aşk konularında etrafındaki insanların dikkatini çekeceğin bir gündesin. O yüzden kendine özen göstererek bu ilginin tadını daha da fazla çıkarabilirsin. 

Para

Parasal konularda etrafındaki negatiflikten fazlaca etkileniyor olabilirsin. Dünyada yaşanan adaletsizliklere, parasal sıkıntılara daha fazla kafanı takarak kendini üzebilirsin bugün. Aman dikkat!

18 Aralık Cuma 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün senin için çok güzel bir gün olabilir. Kendini işine, hayatına odaklarsan güzel gelişmeler görebilirsin. Etrafındaki insanlarla daha keyifli vakitler geçirebilirsin. Tek yapman gereken daha pozitif olmak olacak!

Sağlık

Sağlıklı beslenme konularına her zamankinden fazla özen göstermen gerekebilir. Vücuduna yaramayan gıdaları kesmek ve sindirim sistemini hafifletmek gün içerisindeki enerjini korumanı sağlayacak. Sahip olduğun enerjiyi daha pozitif kararlarla şenlendirebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki gerginlikleri atmak için güzel bir gün olacak. Olaylara daha pozitif yaklaşarak bazı sıkıntıları çözmeye daha da yaklaşabilirsin. Sevdiğin kişiyi dinleyeceğin bir gün olacak. 

Para

Bugün fazlaca para harcayabilirsin. O yüzden paranın kıymetini bilmen gerekecek. Kendine bir bütçe ayırıp onun dışına çıkmamak sana daha iyi gelebilir. Gereksiz masraflara eğilimin olacak bugün.

18 Aralık Cuma 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün hayatındaki dengeyi kurman gerekecek. Hem sağlığın hem de sosyal konuların için biraz dikkatli davranmalısın. Gerginliklerle gününü zehir etmek yerine daha iyi şeylere odaklanmak sana iyi gelebilir.

Sağlık

Yediklerine, hareketlerine ve uykuna dikkat etmelisin bugün. Denge kurmak ve bu dengeyi devam ettirmek sağlığına direkt etkisi olacak. Kendini daha iyi hissetmek için bazı şeyleri rutinleştirmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Veya bir konuda farklı fikirleriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Birbirinizi germek yerine fikirlerinize saygı duymanız gerekecek. Gereksiz yanlış anlaşılmaları sadece iletişim ile çözebileceksiniz. 

Para

Maddi konularda kendini biraz gergin hissedebilirsin. Eline geçen paralar için ve yaptığın masraflar için endişe duyman olası. Ancak işleri yapıcı bir ışıkla görmek sana daha iyi fırsatlar getirecek. O yüzden hemen havlu atmamalısın.

18 Aralık Cuma 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün elini attığın her konuda bir gerginlik göreceksin. Ancak bu gerginlik seni negatifliğe itmeyecek. Aksine daha güzel kararlar almak ve daha problem çözücü olmak için seni destekleyecek. Bugün yapıcı olmak sana çok daha keyifli getiriler sunabilir.

Sağlık

Vücuduna ve fiziksel sağlığına daha fazla özen göstermen gereken bir gündesin. Egzersizden kaçınan bir insan isen bugün bu konu hakkında fikrini değiştirmen gerekecek. Yeni ve daha hareketli bir rutin sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

İlişkiler konusunda kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa sevdiğin kişiyle güzel bir bağ kurup sürdürmen olası. Eğer bir ilişkin yoksa yeni konular gündeme gelebilir! 

Para

Parasal konularda kafan daha rahat edecek bugün. O yüzden daha keyifli konulara odaklanabileceksin. Yeni şeyler öğrenmek ve farklı yerlere gitmek için masraf yapabilirsin. Bugün daha keyifli olacak senin için.

18 Aralık Cuma 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün bazı konularda gerginlikler oluşabilir. Bu gerginliklerle nasıl başa çıkacağın gününün gidişatını belirleyecek. Olaylara pozitif yaklaşmak ve sorun görünce havlu atmamak sana daha güzel getiriler sunabilir.

Sağlık

Yediklerine ve egzersizine dikkat etmelisin. İkisini de dengede tutmak zor olabilir. Ancak günün sonunda yapman gerekeni yaptığın için kendini daha iyi hissedeceksin. Daha fazla hareketten kaçınmamalısın bugün. 

Aşk

Bugün iç sesini dinlemen daha önemli olabilir. Aşk konularında acele etmek veya başkasının fikriyle hareket etmek yerine kendi iç sesini dinlemelisin. Bazı konularda kendi bildiğin ve inandığın şeyler daha önemli olabilir. 

Para

Maddi konularda yaşanan yeni gelişmelerle başa çıkmak için biraz kafanı toparlaman gerekebilir. Bazı konularda daha iyi kararlar almak ve paranın değerini bilmek için biraz kendini geri çekmeli ve olan biteni anlamak için kendine zaman vermelisin.

18 Aralık Cuma 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün için içine sığmayabilir. Yaşayacağın keyifli olaylar seni çok mutlu edebilir. Özellikle parasal konularda yaşanacak gelişmeler seni çok mutlu edecek. Bu güzel konulara odaklanmak gününü daha iyi bir hale getirebilir.

Sağlık

Dengeli bir hayat tarzı oluşturmak seni zorluyor olabilir. Ancak günlük bir rutin ve daha sağlıklı tercihler, fiziksel olarak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün fiziksel sağlığını ön planda tutmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Bu sıkıntıları çözmek için iki tarafın da yapıcı olması gerekecek. Burada önemli olanın haklı çıkmak değil de mutlu olmak olduğunu hatırlaman gerekebilir. 

Para

Herkesten bir adım öteye geçmek maddi konularda da sana iyi gelecek. Elinde daha fazla para olması ve insanlardan daha iyi bir noktada olmak bugün senin için önemli olabilir. Maddi konulara vakit ayırabileceksin bugün.

18 Aralık Cuma 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün konuşmak yerine dinlemek sana daha iyi gelebilir. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimi güzel bir yola sokmak için senin daha fazla dinleyici olman gerekecek. Sağlıklı iletişimler için biraz dinlemeyi öğrenmelisin.

Sağlık

Hayatına bir denge getirmek en çok ihtiyacın olan şey olabilir. Gerek uykuna gerekse yediklerine dikkat etmelisin. Günlük bir rutin ile daha fazla hareket edebilir ve enerjini doğru yerlere kanalize edebilirsin bugün. 

Aşk

Aşk konularında ciddi konuşmaların yaşanacağı bir gün olabilir. Karşındaki insanın bu konularda nasıl düşündüğünü görmek isteyebilirsin. Kendi fikirlerini ifade etmenin yanında sevdiğin kişiyi dinlemek de iyi gelecek. 

Para

Bugün ufak tefek şeylerin kıymetini bilmek sana daha iyi gelebilir. Büyük paralara odaklanmak ve kendini maddi konularda hırslandırma yerine sahip olduğun ufak tefek şeylere odaklanmak daha iyi gelebilir.

18 Aralık Cuma 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün sakin kalmak önemli olabilir. Etrafında her yerden farklı farklı şeyler görebilirsin. Bu yaşananların seni germesine izin vermemeli ve pozitif olana odaklanmalısın. Kendini sıkmadan bu sıkıntılardan kurtulabilirsin.

Sağlık

Bir şeyleri değiştirmekten korkmamalısın bugün. Sağlığını ilgilendiren kararlar alırken daha değişime yatkın olmak sana iyi gelebilir. Egzersizini veya diyetini değiştirmek daha iyi etkiler oluşturabilir sende. 

Aşk

Hiç beklemediğin yerlerde aşk ile karşılaşman mümkün bugün. Beklenmedik tanışmalar, ilginç flörtler, kalbinin hızlı atmasını sağlayacak. Aşk konularında değişik olana açacaksın kendini. 

Para

Daha fazla para kazanmak için yaratıcılığını kullanman gerekecek. Biraz daha fikir geliştirmeli ve hemen bugün para kazanmak yerine geleceğini düşünerek hareket etmelisin. Bugün daha iyi fikirler bulabilirsin.

18 Aralık Cuma 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

İsteklerini tek tek belirlemek ve ona göre hareket etmek sana daha iyi gelebilir. Hayatta görmek istediğin değişimleri düşünmek ve ona göre yeni kararlar almak sana daha iyi gelecek. Kendini iyi hissetmek için yeni kararlar almalısın.

Sağlık

Daha fazla hareket etmek sana iyi gelebilir. Enerji seviyeni artırmak için evde tembellik etmek yerine daha fazla hareket etmelisin. Bugün hareketli olmak seni yormayacak, aksine, daha fazla enerji verecek sana. 

Aşk

Etrafındaki insanların seni iltifatlara boğması, aşk konularında daha yumuşak düşünmene sebep olabilir. Ancak aşkta daha derin gelişmeler görmek için zamana ihtiyacın olacak. Bazı şeyleri aceleye getirmemelisin. 

Para

Hayatında keyifli şeyler görmek için para harcamana gerek kalmayacak. Daha ufak ancak senin için büyük anlamı olan şeylerle karşılaşabilirsin bugün. Mutlu olmak için elini cebine atmana gerek kalmayacak bugün.

18 Aralık Cuma 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün enerjini neye yönlendireceğin önemli olabilir. Gerek iş gerekse sosyal konularda kafanı sıkan mevzuları çözmek ve daha yapıcı olmak için dikkatli kararlar alman gerekebilir. Enerjini yapıcı olmaya harcamalısın.

Sağlık

Sağlıklı beslenmek senin için önemli bir konu olabilir. Kendini daha iyi hissetmek için biraz daha dikkatli beslenmelisin. Sağlıklı tercihler yapmak ve gereken sağlıklı besinleri tüketmek enerjini artıracak bugün. 

Aşk

İlgini çekecek çok değişik bir insan ile tanışabilirsin bugün. Aşk konularında kalbini hızlı attıracak ve seni merak ettirecek bu kişi ile daha fazla muhabbetin olabilir. Ancak duygularını hazmetmek için zamana ihtiyacın olabilir. 

Para

Kendine biraz zaman vermek ve maddi konularda yeni planlar yapmak daha iyi gelebilir. Parasal konularda aceleci olmamalı ve sakin davranmalısın. İleriyi düşünerek hareket etmek daha iyi gelebilir.

18 Aralık Cuma 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Halledilmesi gereken mevzulara vakit ayırmak seni biraz yorsa da bugün için yapman gereken iş olabilir. Bazı şeyleri düzene koymak ve kontrolü ele geçirmek için çaba sarf etmen gerekecek. Bir şeyleri değiştirmek için iyi bir gündesin.  

Sağlık

Bağışıklık sistemini kuvvetli tutman gereken bir gün. Bol bol vitamin almalı ve soğuktan korunmalısın. Bünyeni kuvvetli tutmak ve hastalıklara karşı önlem almak senin için önemli olabilir. 

Aşk

Hislerini kontrol etmek istediğin bir gün olabilir. Seni mutlu etmeyen konularda kendini geri çekmek isteyebilirsin. Duygularınla savaşmak seni yorabilir. Ancak kendi iyiliğin için içini sıkan konularda adım atabilmelisin. 

Para

Harcama alışkanlıklarını gözden geçirmen gerekebilir. Gereksiz masrafları kısmak ve kredi kartıyla arana bir sınır çekmek daha iyi olabilir. Gereksiz yere para harcayarak daha sonra pişman olabilirsin.

18 Aralık Cuma 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Duygu durum değişikliklerini kontrol etmen gerekebilir. Bir anda mutluyken bir anda üzgün olmak seni gereksiz yorabilir. Kendine odaklanman ve kafanı sıkan mevzuların ne olduğunu görmen gerekecek. Biraz kendine vakit ayırmak iyi gelebilir.

Sağlık

Beklentiler insanı yoran en gerici şeyler olabilir. Kendi vücudundan beklentilerin, gerçeklerle uyuşmayabilir. Kendini bir kalıba sokmak yerine sağlığına odaklanmak daha iyi gelebilir sana. 

Aşk

Aşk konularında daha keyifli gelişmeler yaşayabilirsin. Bazı şeyleri hayallerindeki durumlarla kıyaslamak seni biraz yorsa da genel olarak aşk konularına daha gerçekçi bakabileceksin. Bugün kendini daha mutlu hissedebilirsin aşk için. 

Para

Kendine para harcamak için iyi bir gün. Alışverişe çıkmak ve kendine özen göstermek seni daha mutlu edebilir. Bugün biraz daha fazla para harcayabilir ve mutlu olabilirsin