Burçlar

12 Ocak Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

12 Ocak Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 12 Ocak Salı 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 12 Ocak Salı 2021

12 Ocak Salı 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün rüyalarına odaklanman gerekebilir. Rüyalar büyük mesajlar taşır hayatımızda. Bilinçaltının sana söylemek istediklerini dikkate almak sana iyi gelecek. O yüzden rüyalarını kaydetmeye başla.

Sağlık

Fırsatını bulduğun anda yürümeye çalış bugün. Çünkü yürürken hem vücudu çalıştırmış hem de zihnimizde olan bitene odaklanırız. Yürüyüş bugün sana çok iyi gelecek. O yüzden sakın üşenme. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi dinlemen gereken bir gün. Sana anlatacakları olabilir. Kendi derdini ona anlatmak yerine ona destek olmak için iyi bir dinleyici olabilirsin. 

Para

Para konularına fazla odaklanarak etrafında olan biten diğer şeyleri kaçırıyor olabilirsin. Bu konulardan biraz uzak durman sana çok daha iyi enerjiler verecek bugün. Olabildiğince harcamalardan uzak durmaya çalış

12 Ocak Salı 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün bir şeyler yapmak için karşına daha fazla fırsat çıkabilir. Dışarı çıkma planları, yemekler veya başka davetlere karşı “yorgunum gelemem” tavrını bırakman gerekiyor. Bugün daha sosyal olma vakti!

Sağlık

Sevdiğin insanlara yemek hazırlamak gibisi yoktur. Hem terapi gibi gelir hem de herkesin karının doyduğundan emin olursun. Bugün böyle bir aktivite ile hem kendini enerjik tutup hem de sevdiklerine destek olabilirsin. 

Aşk

Bugünü evde tek başına ekran başında geçirmemeye çalış. Sevdiğin kişi ile planlar yapman sana daha iyi gelecek. Eğer hayatında birisi yoksa bile kendini dışarı çıkarmalısın bugün. 

Para

Sevdiğin kişilerle ortak para biriktirmen gerekebilir. Bugün kafanızdaki bazı planları gerçekleştirmek için maddi durumlarda ortak kararlar alabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar lafını yaşayacaksın bugün.

12 Ocak Salı 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün okuyacağın bir kitap veya izleyeceğin bir film yeni konular hakkında ilgini arttırabilir. Daha fazla şey öğrenmek ve kendini geliştirmek için zaman ayırabilirsin. Fiziksel aktivitelerden çok okuyup öğrenme isteği ağır basacak bugün.

Sağlık

Nefes alışverişleri ve esneme hareketleri vücudun birçok sıkıntısını çözer aslında. Eğer kaslarının ağrıdığını veya daha rahat hareket etmen gerektiğini düşünüyorsan bunlara odaklanmak iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile vakit geçirmek için güzel bir gün. Bir arada sakin ve huzurlu bir ortamda yapacağınız güzel konuşmalar seni çok mutlu edebilir. Eğer hoşlandığın birisi yoksa bugünü aşk filmlerine ayırabilirsin. 

Para

Faturaları tek tek elden geçireceğin bir gündesin. Bugün masraflarına odaklanmak sana kaygı değil, daha fazla para kazanmak için motivasyon olacak. O yüzden harcama planlarını gözden geçirmek sana iyi gelecek bugün

12 Ocak Salı 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Güzel bir yemek yemek sana kendini iyi hissettiriyor her zaman. Bugün de bir süredir aklında olan bir yemeği yapmayı düşünebilirsin. Sevdiklerini böyle bir ortama davet ederek bir taşla iki kuş da vurabilirsin.

Sağlık

Enerji tıkanıklığı yaşıyorsan egzersiz ile bunları çözebilirsin. İyi bir yürüyüş ve bol bol su tüketmek sana çok daha iyi gelecek. O yüzden bugün bu tür konulara önem vermelisin. 

Aşk

Bugün gireceğin bir ortamda yeni bir insanın dikkatini çekebilirsin. İlgini çekecek ve seni mutlu edecek birisi ile muhabbet edebilirsin bugün. Bu enerjiyi iyi değerlendir. 

Para

Parasal mevzuları bir kenara bırakarak sevdiklerinle vakit geçirmen sana çok iyi gelecek bugün. Bir günlüğüne de olsa maddi kaygılardan uzak, mutlu ve huzurlu bir ortamda bulunmak seni toparlayacak.

12 Ocak Salı 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Aşk konularında kendini yorabileceğin bir gün. Sevdiğin kişi ile arandaki genel durum seni gerebilir. Eğer bir ilişki içerisinde değilsen bile bu tür düşüncelerle kendini sıkabilirsin. Bunun tek çaresi var: arkadaşlarınla daha sık görüşmek!

Sağlık

İyice dinlenmek, güzel bir egzersiz programı ve sağlıklı bir diyetin vücudunda yaratacağı mucizelere inanamayacaksın. Ancak bugünden bunların planını yaparak sağlığına daha fazla önem vermeye başlayabilirsin. 

Aşk

Söz konusu aşk olunca bugünün çok olaylı geçebilir. Aniden, hiç yokken, bir anda karşına bir insan çıkabilir. Ve bu kişiye nasıl ulaşacağını düşünürken bulabilirsin kendini. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi ile derin konuşmalar yapabilirsin. 

Para

Parasal konularda daha fazlasını elde edebileceğini düşünebilir ve elinde bulunan paralardan daha fazlası için adımlar atabilirsin. Bugün alacağın kararlar seni daha güzel kazançlara yönlendirecek.

12 Ocak Salı 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün sakin bir şekilde evinde vakit geçirmek isteyeceksin. Ancak etrafındaki herkesin başka bir planı var gibi! Bir anda birden fazla davet alabilir ve evden çıkmak zorunda kalabilirsin. Sevdiklerine vakit ayırmak için güzel bir gün.

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen gereken bir gün. Sindirim sistemini yorman vücudunun genelinde sıkıntılar yaşatabilir. O yüzden iyi beslendiğine dikkat etmen gerekecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile baş başa güzel bir vakit geçirmek için iyi bir gün. Bir süredir birbirinize vakit ayıramamışsanız, bugünü iyi değerlendirmelisin. Planın senden gelmesi, karşı tarafı ekstra mutlu edebilir. 

Para

Hayatının diğer konularına odaklanmamak için maddi kaygıları öne sürebilirsin. Ancak bazı durumların para sıkıntısı olmadan da var olabileceklerini gözardı etmemen gerekiyor. Paraya odaklanmadan, hayatında neleri düzeltebileceğine odaklanabilirsin bugün.

12 Ocak Salı 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Alışverişe çıkmak veya çıkmamak… İşte bütün mesele bu bugün. Paranı dikkatli harcaman ve gereksiz eşyalarla kendini donatmaman gerekiyor. Daha dikkatli olmalı ve öz disiplinini sağlayarak alışverişten sağ salim eve dönebilmelisin.

Sağlık

Yediklerine dikkat etmelisin. Vücuduna iyi gelmeyen şeylerden fazlaca tüketmek sana bugün biraz sıkıntı yaşatabilir. Sindirim sistemini yormayacak ancak sana gereken besin kaynağını verecek şeyler tüketmeye çalışmalısın bugün. 

Aşk

Bugün enerjik hissedeceğin bir gün. Ve bu enerjiyi sevdiğin kişi ile harcamak sana çok iyi gelecek. Eğer hoşlandığın bir kişi varsa onunla daha fazla konuşabilirsin bugün. 

Para

Daha fazla para kazanmak arzusu ile kendini yorabileceğin bir gün. Bazı şartları düzeltmek için gece gündüz demeden çalışmak ve farklı fikirler üretmek seni yorabilir. Bugün biraz dikkatli olmalısın.

12 Ocak Salı 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün çok ilgi çekici olacaksın. Etrafındaki insanların gözü üzerinde olacak. Ancak bu güzel enerjiye rağmen evde kalıp rahatlamak isteyebilirsin. Bazen sadece kendin için iyi hissetmek yeterlidir.

Sağlık

Daha sağlıklı olmak isteyeceğin bir gün. Bu istekle yeni programlar yapabilir ve sağlığına daha da odaklanabilirsin. Kafana takılan ağrıları çözmek için doktor randevularını bugünden halletmeye bak. 

Aşk

Sevdiğin kişiye destek olman gereken bir gün. Onun derdini dinlemek ve ona destek olmak sana iyi gelecek. Eğer hoşlandığın bir kişi varsa onun ilgisini kazanmak için daha fazla sohbet etmen gerekebilir. 

Para

Beklenmedik bir masraf ile karşılaşabilirsin bugün. Eğer karşına bir anda böyle bir şey çıkarsa kendi üstüne çok gitmemelisin. Bazı şeyleri halletmek için dövünmene gerek kalmayacak çünkü.

12 Ocak Salı 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Hoşlandığın kişiye duygularını açmak isteyeceğin bir gün. Aşk konularında hayatında bazı değişimlerin yaşanmasını isteyebilirsin. Ancak bazı şeyleri aceleye getirmemeli ve karşındaki insanı sıkıştırmamalısın.

Sağlık

Kendine çok odaklanacağın bir gün. Aynada gördüğün ve beğenmediğin şeyleri değiştirmek isteyeceksin. Ancak üstüne çok gitmemeli ve iyi taraflarına odaklanmalısın. Sağlığın dış görünüşten daha önemli olduğunu hatırlaman gerekebilir bugün. 

Aşk

Sevdiği kişi ile vakit geçirmek isteyebileceğin bir gün. Ancak karşına çıkabilecek olumsuzluklar yüzünden yüzünü hemen düşürmemelisin. Bazı şeyleri zorlamamalı ve zamana bırakmalısın. 

Para

Maddi hedeflerine ulaşmanda destek alabileceğin bir gün. Çevrendeki insanları planlarına dahil edebilir ve ortak bir para biriktirme planı ile daha kısa sürede daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.

12 Ocak Salı 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün sevdiğin bir kişiden güzel bir hediye alabilirsin. Sana gelen bu güzel hediyenin gelme sebebini iyi araştırman gerekebilir. Karşı tarafın senden bazı beklentileri varsa bunu onunla konuşmak sana çok daha iyi bir dostluğun başlangıcını getirecek.

Sağlık

Odaklanman gereken şeylerin çoğalması yüzünden kendini yorgun hissedebilirsin. Bugün kendini dinlendirmek için iyi bir gün. Çok yorucu hareketler yapmamalı ve yediklerine dikkat etmelisin. 

Aşk

Son zamanlarda kafanda aşk ile alakalı farklı fikirler varsa bugün bunu dillendirebileceğin bir gün. Sevdiğin kişi ile derin meseleler konuşabilirsin. Hoşlandığın birisi yoksa kafandaki aşk terimi hakkında daha farklı fikirlerin olabilir. 

Para

Bugün para gereken mevzularda öne çıkacaksın. Senin bu konudaki yaratıcılığın ve akıllı tutumun, gereksiz masrafları engelleyerek daha iyi harcama planları yapmanı sağlayacak ve insanların saygısını kazanacaksın.

12 Ocak Salı 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Etrafındaki insanlarla önemli konuşmalar yapabileceğin bir gün. Seni dinleyerek senden bir şeyler öğrenmek isteyebilirler. Veya bazı konularda fikrini almak isteyebilirler. Sevdiklerine destek olmak için iyi bir gün.

Sağlık

Dengene dikkat etmen gereken bir gün. Dengeyi sağlayamamak vücudunda ters giden bir şeyler olduğu anlamına gelebilir. Ya da sadece biraz dinlenmeye ihtiyacın vardır. Her şekilde kendini çok fazla yormamaya çalış bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiye dürüst olamadığın zaman kendini sıkıntı içinde buluyorsun. Eğer son zamanlarda ondan bir şeyler saklamak zorunda kaldıysan bugün bu durumu çözmek isteyebilirsin. Yapacağınız konuşmalar aranızdaki durumun daha iyiye gitmesini sağlayabilir. 

Para

Paraya odaklanmak yerine daha çok keyif alacağın konulara odaklanmak isteyebilirsin. Bir günlüğüne de olsa maddi kaygılardan uzak durmaya bak. Etkisini çok daha çabuk hissedeceksin.

12 Ocak Salı 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Sevdiklerinle vakit geçirebileceğin bir gün. Ancak birden fazla şey yapman gerekebilir ve bu da seni yorabilir. Bazı şeyleri hatırlamakta zorluk çekebilirsin. O yüzden sana bir görev verilirse mutlaka bir kenara yazmalısın.

Sağlık

Evini toparlamak da güzel bir egzersizdir. Bugün temizlik yaparak hem yaşam alanını ferahlatabilir hem de kafandakileri atabilirsin. Yapacağın egzersiz de cabası. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle bazı şeyleri konuşmayı ertelemek isteyebilirsin bugün. Tek başına vakit geçirmek veya bazı konularda kafanı dinlemek sana daha iyi gelebilir. Karşındaki insan bu durumu ilgisizlik olarak algılamayacak, o yüzden kendine zaman ayırmayı unutma. 

Para

Sevdiğin konulara odaklanarak para kazanabileceğin bir gün. Eğer bir hobin varsa bunlardan satış elde edebilirsin. Bu tür konulara daha fazla odaklanabileceğin bir gündesin.