Burçlar

16 mayıs Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

16 mayıs Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (16 mayıs Pazar 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 16 Mayıs Cumartesi 2021

16 mayıs Pazar 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

sabah saatlerinde ilişkilerden yana şanslısın, ancak elini çabuk tutmalı, iş ve girişimlerini öğleden sonraya bırakmamaya bakmalısın. Yönetici gezegenin Mars burç değiştirerek, eve, aileye ait konuları ön sıraya çıkarabilir. Sürüncemede kalmış bir takım mal, mülk, miras ve eşinin gelirleriyle ilgili konular hassasiyet gerektirebilir.

16 mayıs Pazar 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

kişisel bakımına vakit ayırmak, sağlığınla ilgilenip, günlük işlerini toparlayıp, organize etmek isteyebilirsin. İletişime dayalı işlerinde, yurtdışı, eğitim veya yolculuklarla ilgili alanlarda beklediğin hızda gelişmeler mümkün olmayabilir. Yakın çevren, kardeşinle ilgili gündemler söz konusu olurken, trafikte aceleci olmaman da fayda var.

16 mayıs Pazar 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Sevdiğin insanlarla arandaki buzları eritip, yeni bir sayfa açma kararı alabilirsin. Günün ikinci yarısında önemsediğin durumları bozan gelişmeler oluşabilir. Önümüzdeki günlerde parasal işlerin seni fazlasıyla meşgul ederken, güven içinde olmak isteyebilir, kazançlarının hesabını ve harcamalarını dengede tutmak isteyebilirsin.

16 mayıs Pazar 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

bir süre burcunda ilerleyecek olan Mars, haraketli atak ve girişimci olmanı desteklerken, ilişkilerinde çabuk tepkiler vermene, alınganlığının artmasına yol açabilir. Yaşantındaki yeni süreçte, üretken ve sosyal olmanın faydasını görebilirsin. Gün içinde ev içi ufak sakarlıklara ve aile içi bir takım baskılara maruz kalabilirsin.

16 mayıs Pazar 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Burç değiştiren Mars, sosyal ortamlardan uzak durup kendine ufak molalar vermene, sağlığına özen göstermene ve iç dünyanda birtakım sorunlarla yüzleşmene fırsat verecek olsa da stres ve öfke nöbetlerine de davetiye çıkarabilir. Günün ilk saatlerinde planlarındaki aksama karamsarlık hissetmene yol açabilir. Dostlarınla konuşmak sana iyi gelecektir.

16 mayıs Pazar 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

bu ara kişisel ve seyahat amaçlı harcamaların artmış olabilir. Beklenti içinde olduğun haberlerde ya da organizasyonlarda gecikme söz konusu olsa da kuruntu yapmaktan kaçınmalısın. Önümüzdeki süreçte hedeflediklerine ulaşma, geleceğini garantiye altına alma çabaların artabilir, grup çalışmaları ve arkadaşlıkların hareketlenebilir.

16 mayıs Pazar 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

halen burcunda seyrine devam eden Ay, iletişimlerinde naif ve uyum içinde olmanı sağlarken, çalışmalarında da yaratıcılığını destekleyecek. Kariyer alanında etkisini göstermeye başlayacak olan Mars, kazanımlarını ve yeteneklerini artırma yönündeki çabalarını hararetlendirecek. İş birliklerinde denge sağlaman gerekebilir.

16 mayıs Pazar 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

önümüzdeki süreçte ön yargıyla yaklaştığın bir takım konular mücadele ve kriz alanın haline gelebilir.  Geleceğin hakkında yeni plan ve düzenlemeler yaparken koşullara daha geniş açıdan bakman da fayda olabilir.  Gün içinde yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konularda seni baskı altına alabilecek etkilere de açıksın.

16 mayıs Pazar 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

grup faaliyetleri, ekip çalışmaları erken saatlerden itibaren seni meşgul edebilir ve sevdiklerinle de hoş zamanlar geçirebilirsin. Ancak ilerleyen saatlerde parasal işler üzerinde baskıya neden olabilir. Finansal işlerinde endişe ve kaygı yaratabilecek durumlar önümüzdeki süreçte daha çok ön plana çıkabilir, bu yüzden borçlanmamakta yarar var.

16 mayıs Pazar 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

sosyal yaşamda ve ikili ilişkilerinde çevrendekilere karşı baskıcı olabileceğin gibi sen de engellerle karşılaşabilirsin. Tepkilerini kontrol altında tutman planlarını kolaylaştırabilir. Karşıt burcuna geçen Mars, iş ya da özel ilişkide olduğun insanlarla güç savaşına girmeni, güven duygusunu irdelemene sebep olabilir.

16 mayıs Pazar 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

vizyon sahibi kişilerle bir araya gelebilir, istediğin koşulları oluşturmak için yaşam hedefini değiştirmek ve çalışma alanında birtakım yenilikler peşinde olabilirsin. Ancak önümüzdeki süreçte sürekli iletişim halinde olduğun insanlarla mücadele edebilir, alınganlık gösterebilir, işlerini organize etmekte zorlanabilirsin.

16 mayıs Pazar 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

dostlarının ısrarlı tutumlarına duyarsız kalamayacağın bir gün olabilir. Ancak, söz verdiğin randevularına da geç kalman mümkün. Burç değiştiren Mars, ilişkilerinde ciddiyet ve güven duygusuna odaklanmanı sağlarken, ortama hem seni hem de başkalarını yoran sabırsız enerjiler de hâkim olabilir. Çocuklar ve yatırımlarınla ilgili hamleler yapabileceğin bir gündesin.