Burçlar

Bugün 10 Nisan 2022 Pazar / Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 10 Nisan 2022 Pazar ) yorumlarına bakalım.

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 10 Nisan 2022 Pazar ) yorumlarına bakalım.
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 10 Nisan 2022 Pazar ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 10 Nisan 2022 Pazar gününe ait Yorumularını inceleyelim..

Sevgili Koç; haftaya biraz dalgın başlayabilirsin. İletişim trafiğindeki yoğunluk, işlerine konsantre olmanı zorlaştırabilir. Özgüvenin yükselmesiyle, iş ve kariyerine dört elle sarılabilir, elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olabilirsin. Gün içinde partnerinin düşünmeden söylediği sözlere alınabilirsin, konuyu uzatmamaya çalışmalısın.

Sevgili Boğa; bu ara iş ve yatırımlarının istediğin gibi gidiyor olması seni mutlu ediyor. Ancak fazla rehavete kapılıp, işlerini ihmal etmeden harekete geçmelisin. Aile üyelerinle yaşayabileceğin fikir ayrılıklarının nedeni, ego çatışması olabilir. Sevgisizlik hissedebilir, akıl ve duygu karmaşası yaşayabilirsin.

Sevgili İkizler; fikir düşünce ya da eylemlerini inancın ve felsefen doğrultusunda yapabilir ve karşındaki insanın da seni onaylamasını bekleyebilirsin. Bugün güçlü görünme arzun, yakınlarınla gerginlik yaşamana ve büyük laflar etmene neden olabilir. Kısır bir döngünün içinde kalmamak için, kontrolünü elden bırakmamalısın.

Sevgili Yengeç; sezgilerinin gitgide artış gösteriyor olması daha fazla yalnız kalma ihtiyacını artırabilir. Kendinle baş başa kalmak istiyor olduğun için dostlarının sürekli seni arayıp sormasından bu aralar rahatsızlık duyabilir ve bazılarının bencil olduğunu düşünebilirsin. Romantik konular düşük enerjini yükseltebilir.

Sevgili Aslan; kariyerinde gelişebilecek olumlu ya da olumsuz ani değişimlerin sebebi kadın arkadaşlarının olaylara çok müdahil olmasından kaynaklanabilir. Kazançların konusunda hırs yapman bu aralar işini zorlaştırabilir. Yaşamını kolay hale getirebilmek için ego yüklü tavırlar sergilemekten ve kibirli davranışlardan uzak kalmayı denemelisin.

Sevgili Başak; ne istediğini ve neye ihtiyacının olduğunu tespit ettiğin bir dönem içine girmiş olabilirsin. Partnerinle uzun zamandır planladığın konuşmayı yapabilir, güvensizlik duyduğun ve bilinçaltına attığın mevzuları açarak, eski konuların tekrar gündem olmaması kaydıyla kapanmasını talep edebilirsin.

Sevgili Terazi; maddi konular günün ilk yarısında can sıkıcı olabilir. Gelirlerini artırmak ve kriz yaratan konularına çözüm bulmak için yeteneklerine güvenmeli, sosyal ortamlardan gelebilecek fırsatları küçük büyük demeden kabul etmelisin. Üzerindeki baskıyı sorumluluk alarak ve sistemli olarak dönüştürebilirsin.

Sevgili Akrep; yurt dışı işlerinin arttığı ve yabancılarla iş birliğinin olumlu sonuçlarını alabileceğin bir dönemdesin. Hiç kimsenin keyfini bozmasını istemediğin için etrafındaki insanların güvensiz bakışlarına aldırmadan gününe devam edebilirsin. Başarını kutlamak istemen harcamalarını artırarak biraz pahalıya mal olabilir.

Sevgili Yay; haftaya yöneticilerinle kuracağın diyaloglarda karşıt fikirlere maruz kalarak başlayabilir, pazartesi sendromu yaşayabilirsin. Gün içinde deneyimleyebileceğin unutkanlıklar işlerini toparlamakta ve ikili ilişkinde gerginlik yaratabilir. Akşamüzeri daha uzlaşmacı olabilir, iletişim trafiğini kontrol altında tutabilirsin.

Sevgili Oğlak; Bugün bazı sırların ortaya çıkması ve abartılı şekilde dile getirilmesi mümkün. İş arkadaşlarınla ya da akrabalarınla uzun konuşmalar yapabilir, içinde biriktirdiğin öfkeyi atmak adına öfkeli ve kırıcı davranabilirsin. Üzerindeki rehaveti atmak için sevdiklerinin de desteğini alarak ilerlemeye çalışmalısın.

Sevgili Kova; romantik ilişkilerinde kafanı kurcalayan sorulara takılabilir, gereksiz endişe ve kuşkularınla gününü karartabilirsin. Kafanın karışmaması ve karasızlık yaşamamak için objektif olmalı, kaygılarını sevdiğinle paylaşmalısın. Bu aralar beraber çalıştığın insanların yetenekli olduğu alanlarla ilgilenmeye başlayabilirsin.

Sevgili Balık; bugün aile içi iletişimin çok yoğun olabilir. Yoğun ilişki içerisinde olduğun insanlarla uyum sağlamakta zorlanabilir, kişisel isteklerin ve düşüncelerin nedeniyle anlaşmazlık yaşayabilirsin. Değişken enerjin programlarının dışına çıkmana neden olsa da aşk hayatına ayrı bir özen gösterebileceğin bir gündesin.