Burçlar

Bugün 10 Temmuz Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (10 Temmuz Cuma 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 10 Temmuz Cuma 2020 

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Sevdiğin kişilerle ortaklaşa bir şeyler yapmak için iyi bir gün olabilir. Güzel kararlar ile keyifli aktivitelere girebilirsin. Ancak büyük konularda karar almak için acele etmemelisin. 

Sağlık

Bugün kendine zaman ayırmak ve kendi sağlığına odaklanmak daha iyi olabilir. Çevrendekilerin iyiliğini düşünürken kendini fazlaca yoruyor olabilirsin. Bugün kendine odaklanmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle istediğin kadar vakit geçirmek için bir şeyleri senin planlaman gerekebilir. O kişiyle arandaki iletişimi artırmak sana düşecek biraz. Aşk konusunda senin adımların önemli olabilir. 

Para

Bir şeyleri tamamen kaybettiğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Bugün kayıp eşyalar ortaya çıkabilir, vazgeçtiğin fırsatlar tekrar gün yüzüne gelebilir. Bazı şeyleri iki kere değerlendirmek için iyi bir gün olacak.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Kendini sanata açabilirsin bugün. Kendini bu konulara odaklayabilir, yeni şeyler öğrenebilirsin. Zihnini çalıştıracak konulara odaklanmak sende daha iyi bir etki bırakabilir. 

Sağlık

Pozitif bir enerji için gereken şartları sağlayabilirsin. Keyifli bir ortam, rahat bir kafa ve sağlıklı yiyecekler… Bütün bunlar enerjini bir anda tavan yaptırabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki iletişimde içine sinmeyen şeyler olabilir. Kafanı kurcalayan bu mevzularla başa çıkmak için biraz da olsa kendince vakit geçirmen ve olan biteni tek başına düşünmen gerekecek. 

Para

Maddi konularda kendin için biraz daha fazla şey düşünebilirsin. Kendine masraf yapabilir, isteklerine vakit ayırabilirsin. Parasal olarak daha iyi hissedebileceksin kendini.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün bir şeyleri daha detaylı düşünebilirsin. Alacağın kararlar daha kesin olabilir. Kimsenin fark etmediği detayları görüp ona göre kendini hazırlamak, bir tık öne geçmeni sağlayabilir. 

Sağlık

Yediklerinin yerine farklı şeyler koyabilirsin. Mesela kırmızı et yerine balık tercih edebilir, tükettiğin sebzelerde farklılık yapabilirsin. Bu değişim sindirim sistemindeki yorgunluğu giderebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile önemli bir konuda konuşman gerekebilir. Aranızdaki iletişimde bir şeyler ciddileşebilir. Yapıcı kalmak ve olayları çözüme kavuşturmak sana düşecek. 

Para

Bugün maddi konularda kendi kararlarını alacak ve çevrendekilere sen haber vereceksin. Kimse senin nasıl bir adım atacağını kestiremeyebilir. Bazı konularda kendince hareket etmen iyi olacak.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Ruhunu güzelliklere açman gerekebilir. Enerjini temizlemen, daha güzel şeylere odaklanman… Negatiflikleri hayatından çıkarmaya çalışmak için güzel bir gün olacak. 

Sağlık

Denge kurmak zordur. Özellikle de sağlık açısından… Kendini daha iyi hissetmek için beslenme, dinlenme ve hareket konularına aynı ölçüde özen göstermelisin. Tek tarafa yüklenmemelisin bugün. 

Aşk

Bir şeyleri gözardı etmeye kendini alıştırmış olabilirsin. Ancak bugün dikkat etmen gerekecek. Sevdiğin kişi ile alakalı olarak içine sinmeyen şeyleri konuşmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi konularda daha iyi gelişmeler görmek için insan ilişkilerini kuvvetlendirmen gerekebilir. Çevrendeki kişilerle veya iş yaptığın insanlarla iyi anlaşmak maddi açıdan daha iyi gelişmeler görmene vesile olacak.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Son zamanlarda çok yoğun günler geçirmiş olabilirsin. Bugün kafa dağıtmak isteyeceksin. Daha farklı şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. O yüzden gününü daha pozitif düşünmek için kullanmalısın. 

Sağlık

Stres ve gerginliklerin bıraktığı yaralar geç iyileşir. Bir gün durup “tamam geçti” dememelisin. Bir şeyleri kendi içinde çözmek için zamana ihtiyacın olabilir. Bazı şeyleri gözardı ederek unutmaya çalışmamalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimde gerginlikler olabilir. Bir süredir içine attığın bir konu varsa patlayarak gün yüzüne gelebilir. Sakin kalmaya çalışmak daha iyi olsa da bir şeyleri geri tutmayacaksın bugün. 

Para

Ani hareket etmiyorsun ancak bir şeylerin sonunu düşünürken çekinebiliyorsun. Bazı şeyleri sonuna kadar sağlam bir biçimde planlaman gerekebilir. Sağlıklı kararlar almak için düşünmelisin bugün.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bir şeylere şüphe ile yaklaşmak aslında o kadar da kötü olmayabilir. Etrafında olan biteni daha iyi görmene vesile olacak bir şüphe duyabilirsin içinde. Algıların açılabilir. Bu algıları iyi değerlendirmelisin. 

Sağlık

Sağlığına daha iyi bir biçimde odaklanabilirsin. Sağlıklı kararlar alma ve daha iyi hareket etmek için bugün iyi bir enerjin olacak. Kendi kuvvetini artırmaya yönelik hareketlere girişebilirsin. 

Aşk

Endişelerini meşguliyetler ardına saklayabilirsin. Ancak aşk konusunda bu gerginlikler seni bulabilir. Bir şeylerden kaçmak yerine onlarla yüzleşmek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Senin için çok meşgul bir gün olabilir ama çevrendeki insanlara da destek olman gerekecek. Bir şeyleri aynı anda halletmen seni kuvvetlendirecek ama maddi konuları iki kere düşünmeden hızlıca geçmemelisin bazı şeyleri.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

İlginç rüyalar görebilirsin bugün. Seni çok derinden etkileyebilirler. Bilinçaltına attığın şeyler tek tek ortaya çıkabilir. Rüyanda gördüklerini araştırmak için güzel bir gün olabilir. 

Sağlık

Kendini geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için zihnini güzelliklere açman gerekecek. Ancak zihnini sadece stres ve gerginlikleri boşalttığın zaman daha net açabilirsin. Bugün yoga gibi egzersizler sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda bazı gerginlikler olabilir. Burada önemli olan sakin kalmak olacak. Bir şeyleri çözmeye odaklanırsanız bu sıkıntılı konuşmaları daha rahat atlatabilirsiniz. 

Para

Eğer kafan çok dağınıksa yeni kararlar almadan önce iki kere düşünmek için biraz yavaşlayabilirsin. Günlük aktivitelere katılıp büyük kararlar almamak sana daha iyi gelebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Yaratıcılığını konuşturacağın bir gün olabilir. Bir şeylere odaklanırken daha pozitif olman gerekecek. Yeni şeyler öğrenmek ve zihnini farklı konulara açmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bir şeyleri planlamak için iyi bir gün olabilir. Sağlıklı kararlar almak ve kendine özen göstermek adına daha iyi adımlar atabilirsin. Yediklerini düzenleyebilir, egzersizleri programlayabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile önemli konularda bazı konuşmalar olabilir. Bu konuşmaların tansiyonu da yüksek olabilir. O yüzden olabildiğince sakin kalmak sana daha iyi gelecek. 

Para

İnsanlarla iletişimini artırman ve onları iyi anlaman hemen büyük paralar elde edeceğin anlamına gelmez. Bazen insan kazanmak, para kazanmaktan daha kıymetli olabilir. O yüzden hareketlerinde dikkatli olmalı ama büyük paralar beklememelisin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Geleceğin hakkında hayaller kurmak gününün büyük bir bölümünü alabilir. Dikkatle düşünmek ve bir karar almadan önce yaşananları gözden geçirmek senin için önemli olacak bugün. 

Sağlık

Etrafındaki şeylere hassasiyetin artmış olabilir. Renkler, tatlar, hisler daha derinden etkileyebilir seni. Zihnini boşaltman ve gerginliklerin önüne geçmen bu tür hassasiyetleri çözmeni sağlayabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiye tutamayacağın sözler vermemelisin. Duygusal yoğunluk ile bol keseden “yaparız, ederiz” demek o kadar işe yaramayabilir. Bir söz verilecekse dikkatli olmalısın. 

Para

Biraz durup düşünmen gerekebilir. Sağlıklı kararlar alarak hayatına devam etmek için dikkat etmen gerekecek. Özellikle maddi konularda ani kararlarla büyük alışverişlere girmemelisin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Başka yerlerde olduğunu hayal edebilirsin bugün. Bütün bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bir adım atman gerekebilir. Bazı şeyleri sadece hayalde bırakmamalı ve fırsatlara odaklanmalısın. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermek genel enerjine yansıyabilir. Sağlıklı beslenmek daha keyifli kararlar almanı sağlayabilir. Aksine işlenmiş gıdalar tüketmek ise seni zihnen ve bedenen çok yorabilir. 

Aşk

Sorumluluklarına özen göstermen gerekebilir. Konu aşk olsa bile. Sevdiğin kişiye karşı tutumunda daha dikkatli olman, karşındaki insanın ona daha fazla değer verdiğini düşünmesine vesile olabilir. Onu boşlamamalısın. 

Para

Detaycılık işine gelebilir bugün. Eğer maddi konularda önemli bir karar varsa, bu karara varmadan önce olayı dikkatle incelemek ve hata yapmamak sana iyi gelebilir. Gözünü dört açmalısın bugün.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Hayatında bir şeyleri değiştirmek sana iyi gelebilir. Ufak tefek de olsa eşyaları değiştirmek, yaşam alanına farklı bir şeyler katmak sana çok iyi gelecek. Çevresel düzenlemeler kafanı boşaltmana yarayabilir. 

Sağlık

Vücudunda kuvvetlendirmek istediğin şey tam olarak nedir? Kaslar mı, dış görünüşü düzeltmek mi, iç organların sağlığı mı? Bütün bunları düşünüp egzersizlerine ona göre karar vermek değişim yaratabilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için olmadığın birisi gibi görünmek pek işe yaramayabilir bugün. Bu kişiye karşı samimi olman ve dürüstlüğe sığınman daha iyi etki gösterebilir. Ne demişler… Başkası olma kendin ol… 

Para

Sakin kararlar almak önemli olabilir. Parasal konularda dikkatli olmalısın. Bir şeylerin seni gereksiz gerginliklere sürüklemesine izin vermek yanlış kararlar almana sebep olabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Yakın çevrende olan şeylere dahil olmak isteyebilirsin. Ancak tam olarak neye çekildiğini görmen gerekecek. Eğer çekildiğin bu şey gereksiz bir masraf veya tartışma ise o zaman iki kere düşünmelisin. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gün olacak. Vücudunu susuz bırakmamalısın. Özellikle de sıcakta dışarı çıkman gerekiyorsan sonrasında mutlaka daha fazla su tüketmelisin. 

Aşk

Cesur davranışlar aşkta sana daha iyi gelebilir. Karşındaki insana bir adım atman, onun da bir şeyleri pozitif görmesine vesile olabilir. Kendini geri çekmemelisin bugün. 

Para

Maddi konularda güzel adımlar atmaya kendini hazırlamış olabilirsin. Ancak etrafındaki insanların bundan istifade edip senin hevesini kendi işleri için kullanmasına izin vermemelisin. Sağlıklı sınırlar çizebilmelisin bugün.