Burçlar

Bugün 12 Temmuz Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (12 Temmuz Pazar 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 12 Temmuz Pazar 2020 

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Kendini heyecanlı ve iyi hissedeceğin bir gün olabilir. İleriye dönük daha keyifli kararlar alabilirsin. Bazı konularda kendiliğinden gelişen durumlar seni her zamankinden mutlu edebilir

Sağlık

Sağlığına öncelik vermek sana daha iyi gelebilir. Bugün kendine göre bir şeyler yemeli ve kendine göre hareket etmelisin. Sağlıklı hareket etmek için başkalarına uymaman gerekeiblir. 

Aşk

Yeni kişilerin etkisi mutluluk için önemli olabilir. Aşkta farklı etkilere kendini açmalısın. Geçmişe takılı kalmaman daha önemli olabilir. Yeni insanlara şans vermelisin. 

Para

İş ve maddiyat ile alakalı iletişimler artabilir. Kendini işine daha fazla verebilirsin. Çözülmesi gereken konulara daha iyi odaklanabilir ve yarım kalan işleri bitirebilirsin bugün.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

İsteklerini elde etmenin getirdiği boşluğu yaşayabilirsin. Evet isteklerine ulaştın, ya şimdi… Geleceğe dönük yeni planlar için bir şeyler düşünebilir ve sıkıntıya düşmeden ileriyi düşünmeye çalışabilirsin. 

Sağlık

Sağlıklı beslenmek birçok şeyden önemli olabilir. Yediklerini dikkatle planlamak ve taze beslenmek sana iyi gelecek. Sağlığın için mutfağa girmekten kaçınmamalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle güzel sohbetlere girmek kıymetli olabilir bugün. Karşı tarafı tanımak, onu daha iyi anlamak sana iyi gelecek. Aşk konusunda iletişim önemli bir konu olacak. 

Para

Maddi konulara bakış açını değiştirmen gerekebilir. Maddi olarak daha güzel gelişmeler görmek için kendini geliştirmen gerekecek. Bu gelişim için kendine iyi şeyler öğretmen, yeni konulara odaklanman gerekebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bir sonraki adımı düşünmek istiyor olabilirsin. Bu adımda neler yapacağın, hayatına neler katacağın önemli olabilir. Elde ettiğin fırsatları değerlendirmek ve daha iyiye odaklanmak için kendini zorlayabilirsin. 

Sağlık

Bol bol vitamin almalısın. Bu vitaminleri sağlıklı ve taze sebze meyvelerden almak sana daha iyi gelebilir. Vücuduna iyi bakmak için bu vitamin meselesine bir çözüm bulman gerekecek. 

Aşk

Yeni bir insana ilgi duyabilirsin. Bu kişiyi daha iyi tanımak için kendine zaman verebilirsin. Bir şeylere daha rahat ve yüzeysel yaklaşmak ilginç bir biçimde daha iyi sonuç verebilir. 

Para

Para kazanmak için iyi bir fırsat eline geçmiş olabilir. Bu fırsatı alaşağı etmemelisin. Elindeki bu fırsatı sonuna kadar değerlendirmek sana düşebilir bugün.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

İsteklerine ulaşmak için bir hevesin olabilir. Daha fazla hareket edebilir, kendini gaza getirebilirsin. Güzel şeylere odaklanarak keyifli gelişmeler görmen olası bugün. Sosyal konular sana daha baskın gelebilir. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmeli ve egzersizi gözardı etmemelisin. Biraz hareket sana daha iyi gelebilir. Sindirim sistemini yormayan şeyler tüketmek ve hareket etmek sana çok iyi bir enerji katabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile duygusal paylaşımlarda bulunman olası. Aşk konusunda daha önemli konular gündeme gelebilir. Karşındaki insan ile aynı şeyleri görmek, fikir birliği yapmak önemli olacak. 

Para

Bugün parasal konularda kendini fazla yormak yerine bir şeyleri oluruna bırakmak sana daha iyi gelebilir. Maddi açıdan kendini güvenceye almak için biraz sakin davranışlarda bulunman gerekecek.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Olaylara objektif yaklaşman gerekecek bugün. Duygusal olmamalı ve mantığınla hareket etmelisin. Bir şeyleri pratik bir biçimde halletmek için zihnine ve halledebileceklerine güvenmen gerek. 

Sağlık

Markete gitmek, mutfak için hazırlık yapmak, yemekleri kendin hazırlamak… Bütün bunlar daha sağlıklı tercihlerde bulunmanı kolaylaştırabilecek şeyler olabilir. Bugün sağlığın için yemeğini kendin hazırlamalısın. 

Aşk

Aşk konusunda kafanın daha da netleştiğini görebilirsin. Hislerini açıkça kendine ifade edebilirsin. Sevdiğin kişi ile alakalı beklentilerini ifade etmek sana daha kolay gelebilir. Bugün bu konularda daha rahat olabileceksin. 

Para

Elindeki paraya göre heveslenmen olası. Ama paranın azlığını görmen kalbini kırabilir. Bugün ileriyi düşünerek ve şu an elinde olan paralarla değil de ileride olabileceklerle bazı şeyler düşünmen sana daha iyi gelebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün beklenmedik telefon konuşmaları, hareket ve buluşmalar olabilir. Birden fazla işi halletmen gerekebilir veya arkadaşlarına daha fazla vakit ayırabilirsin. İnsanlarla iletişim seni biraz yorabilir. 

Sağlık

Bugün yeni kararlar alabilir ve sağlık odaklı düşünebilirsin. Hareketlerine bir düzen getirebilir ve egzersiz ile diyet konularında daha mantıklı davranabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında karşı tarafın da en az senin kadar bir şeylere emek verdiğini görmen gerekecek. Karşındaki insana kendini kanıtlaması için bir alan tanıyabilirsin. Biraz geri durmak sana daha iyi gelecek. 

Para

Etrafındaki insanların sıkıntısına koşmak parasal açıdan olmasa bile insan ilişkileri açısından sana daha iyi sonuç getirebilir. Maddi olarak bir şeylere odaklanmak yerine insan kazanmaya bakmalısın bugün.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Etrafındaki insanlar sana odaklanabilir bugün. Yaptıkların, hareketlerin veya isteklerin gündem konusu olabilir. Çevrendeki insanlara kendini ifade etmen ve kendi isteklerinin arkasında durman gerekecek. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gün olabilir. Enerji seviyeni artırmak ve vücudunun daha da hafiflemesi için içtiğin su miktarına özen göstermelisin. Bünyeni uzun süre susuz bırakmaman gerekecek. 

Aşk

Aşk konularında geçmişte olanlarla bugünü kıyaslamak sana iyi gelmeyebilir. O yüzden biraz kendini toparlaman gerekecek. Geçmiş odaklı düşünmemek için kendine zaman ayırabilirsin. 

Para

Bugün sınırlarını bilmen gerekecek. Ne kadar para harcayabilirsin? Bu işe ne kadar para ayırabilirsin? Cebinde ne kadar var? Bu işin ederi nedir? Bu sorulara cevap bulman gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün düşüncelerini derleyip toplamak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Kafanı toplamak için ve yeni şeylere odaklanmak için elindekilere odaklanabilirsin. Kendince bir gün geçirmek sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bugün biraz daha keyfi tercihler yapabilirsin. Ancak bu keyfi tercihler seni sağlığından veya hedeflerinden çok uzaklaştırmayacak gibi. Kafana göre bir gün geçirmek sana daha iyi bir enerji verebilir. 

Aşk

Aşk konularını çok ciddiye aldığımızda hayal kırıklığına uğrama ihtimalimiz de artar. Bugün olan biten hakkında büyük beklentilere girmemeli ve bir şeylere daha sakin yaklaşmalısın. 

Para

Para harcamadan güzel ve keyifli şeylere odaklanabilirsin bugün. Önceliği parasal gelişmelere ayırmadan bir şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmek için kesenin ağzını açmana gerek olmayacak bugün.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün biraz gergin olabilirsin. Bir şeylere odaklanırken agresif yaklaşman olası. Seni bu şekilde geren şeyin ne olduğuna odaklanman ve bir şeyleri kendi içinde çözmen gerekebilir. İyi şeylere odaklanabilir ve bu sıkıntıları atlatabilirsin bugün. 

Sağlık

Kendince bir egzersiz programı sana daha iyi gelecek. Hareket etmeli ve bu hareketleri alışkanlık haline getirmelisin. Evde egzersiz yapabilmek için ne gerek bunlara odaklanabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişinin davranışlarını anlamakta zorluk çekebilirsin. Tam olarak amacı nedir, ne yapmak istemektedir bu insan? Böyle düşünmen olası. Ancak sakin kalmak ve iletişim kanallarını yormamak daha iyi olabilir. 

Para

Bugün sıkıntılarla yüzleşmek ve eksikleri gidermek daha iyi olabilir. Tabii bir şeyleri yarına da bırakabilirsin ama bugünden emek harcamak sana daha kıymetli gelebilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün ilginç telefonlaşmalar yaşayabilirsin. Yanlışlıkla aranabilirsin. Veya birisi sana telefon şakaları yapabilir. Telefonlaşmalar söz konusu olduğunda ilginç durumlarla karşılaşabilirsin. 

Sağlık

Tembelliğe yenik düşmemelisin bugün. Tembellikle alınan kararlar seni sağlıksız tercihlere itebilir. Yemek hazırlamaya üşenip hazır yemek gibi, egzersize üşenip boş boş oturmak gibi şeyler seni gereksiz yere yorabilir. 

Aşk

Hislerinde değişim yaşamaya başlayabilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni birisine karşı ilgi duyman olası. Ortada ilgi duyulacak kimse yoksa bile yine de kendince bazı hislere girmen olası. 

Para

Kafanı boşaltmadan maddi kararlar almak seni zora sokabilir. Bir şeyleri ilk olarak kendi içinde anlamlandırmalısın. Eğer içine sinmeyen, kafana yatmayan bir mevzu varsa o zaman dikkatli olman gerekebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Kafanı karıştıracak şeylerle karşılaşman olası. Sadece bir şeylere hızlı karar vermemen yeterli olabilir. Biraz kendine zaman vermen ve karar almadan önce biraz düşünmen seni biraz daha iyi bir noktaya taşıyabilir. 

Sağlık

Uykuya özen gösterme vaktin gelmiş olabilir. Uyku demek, anı geldiğinde sızmak demek değildir. Düzenli bir uyku sana daha iyi bir enerji verir. Ve bunu sağlamak için bir şeyleri değiştirmen gerekebilir bugün. 

Aşk

Yeni insanlarla iletişime geçmek seni gerebilir. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Ancak bir şeyleri oluruna bırakmak ve her şeyin hemen bugünden hallolmasına uğraşmamak sana daha iyi gelebilir. 

Para

Etrafında olan biteni görüp kendi kararlarını alman gerekecek. Maddi açıdan kendini kuvvetlendirmeli ve isteklerine öncelik vermelisin. Çevrende olan biteni görerek kendine para ayırmak sana daha iyi gelebilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Etrafındaki insanların sana vakit ayıramadığını hissedip üzülebilirsin. Ancak olayları bireysel algılamaman gerekecek. Bir şeyleri sana yapılmış bir terbiyesizlik olarak görmek gereksiz yere üzülmene sebep olabilir. 

Sağlık

Sakinleşmek için kafanı toplayacağın bir ortamda sessizce oturman gerekebilir biraz. Ayrıca sıcak bir banyo, esansiyel yağlar sana daha iyi gelebilir. Stres atmak için kendince bir gün geçirmelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye kendini ifade etmek isteyebilirsin. Aranızda bazı güzel konuşmalar gerçekleşebilir. Bir şeyleri içine atıp canını sıkmak yerine aklını kurcalayan meseleleri sakince konuşmak isteyebilirsin. 

Para

Para kazanmak için yaratıcılığını konuşturman gerekebilir. Maddi açıdan bir şeylere daha farklı çözümler bulmalısın. Zihnini çalıştırarak daha farklı fikirlere odaklanmalısın bugün.