Burçlar

Bugün 13 Temmuz Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (13 Temmuz Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 13 Temmuz Pazartesi  2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bir şeyleri düzene koymak öncelikli olabilir. Evini temizleme ve organize etme, fazlalıklardan kurtulma gibi konular önceliğin olabilir. Bugün bir elin bir şeyleri düzenlemede olacak

Sağlık

İnsanlarla aynı şeyleri yapmak ruhunu sıkabilir. Kimsenin tercih etmediği konulara yönelebilirsin. Ancak bugün insanlarla uyumunu artırman gerekecek. O yüzden sevdiğin kişileri zihnen dışlamamalısın. 

Aşk

Sıkıntıları gidermek, iletişimi kuvvetlendirmek gibi konularda daha şanslı olabilirsiniz bugün. Sevdiğin kişi ile içine sindiği gibi bir iletişim kurman gerekecek. Aşk konuları daha ön plana geçebilir. 

Para

İstikrar en iyi dostun olabilir bu aralar. Bir şeylere katlanamayan kişiler olsa çoktan bırakıp gitmişti bazı şeyleri ancak senin sabrın ve emeğin, birçok şeyi yoluna koyabilecek bugün.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün başkaları hakkında neler söylediğine dikkat etmen gerekebilir. Dedikodu çok kötü sonuçlanabilir. O yüzden direkt olmak ve kimsenin arkasından konuşmamak daha iyi olacak. 

Sağlık

Sevdiğin kişilere vakit ayırmak, bu pandemi günlerinde çok zor olabilir. Ancak ufak bir mesaj, bir telefon konuşması bile olsa sana daha iyi gelecek. Sevdiklerinle konuşarak gerginlikleri azaltabilir ve stresi hafifletebilirsin. 

Aşk

Hislerinden emin olacağın bir gün olabilir. Aşk konularında daha baskın olabilirsin. Bazı şeyleri daha net görebilmen için kendinle yüzleşeceksin ve hislerini fark edeceksin bugün. 

Para

Bir şeyleri düzene koymak sana düşebilir. Hem kendin hem de çevrendekiler için kolları sıvayabilirsin. Bazı konularda mantıklı adımlar atmak sana çok iyi gelebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugünden eyleme geçmen gereken konular olabilir. Sağlıklı kararlar alarak iyi adımlar atabilirsin. Bir şeyleri ertelememeli ve bugünden yarım kalan işleri halletmelisin. 

Sağlık

Kaslarını kuvvetlendirebilirsin bugün. Kaslarını çalıştıracak esneme hareketleri ve ufak egzersizler sana daha iyi gelebilir. Sağlıklı bir biçimde hareket edebilmek için vücudunu kuvvetlendirmelisin. 

Aşk

Gerçeklerin açığa çıkması korkutucu olsa da sana iyi gelebilir. Hislerin belli olması, kimin nerede durduğunu görmek aşkta atacağın adımları kesinleştirecek. Değişimden korkmamalısın bugün. 

Para

Bir şeyleri düzene koymak senin için daha iyi bir tercih olacak. Aynı anda birden fazla şeyle ilgilenmek kafanı yorabilir. Parasal konularda bir şeyleri sadeleştirmek senin için daha iyi olacak.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç; .

Genel

Bugün bir şeylere odaklanmakta sıkıntı çekebilirsin. Ancak işte tam da bu noktada ne kadar gereksiz şeye fazlaca vakit ayırdığını görebileceksin. Hayatında gereksiz şeyleri azaltıp önem arz eden konulara vakit ayırman gerekebilir. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyaçlarını gidermek bir günde olacak iş değil. Bir düzen ve rutin gerektiren bir iş bu. O yüzden bugün bir şeyleri yoluna koymak için hazırlık yapabilir ve ileriyi düşünerek hareket edebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile birbirinize zaman ayıramayabilirsiniz bugün. Bu konu canını sıkmamalı. Bir süreliğine de olsa ikinizin kendi işlerine odaklanması sizin için daha iyi olabilir. 

Para

Para harcadığında dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmen normal olmayabilir. Bu duygusal gerginliğin temeline inmen gerekecek. Parasal konulara daha rahat odaklanabilmek için kafandakileri görmen gerekebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün insanlarla anlaşabilmek seni yorabilir. İnsanlarla tam olarak uyuşamayabilirsin. O yüzden kendi işine odaklanmak ve bir şeyleri kendince çözmek sana daha iyi gelecek. 

Sağlık

Zihnini boşaltmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Yoga ve meditasyon gibi egzersizlere odaklanabilirsin. Hem kaslarını esnetmeli hem de zihnini boşaltmalısın bugün. 

Aşk

Yeni şeylere odaklanabilmelisin. Aşkta kendini bir şeylere kapatmamalı ve ileride olabileceklere odaklanmalısın. Kendini güzel ve yeni etkilere açman gerekebilir. 

Para

Maddi konularda bir rekabete girebilirsin. Bu rekabet seni biraz zorlayabilir. Rakiplerinin kuvvetini dikkatle ölçmen gerekebilir. Onlara göre hazırlık yapmalısın bugün.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün kendince bir plan hazırlayıp bu plana sadık kalmak gününün daha rahat geçmesini sağlayabilir. Gün içerisinde iş bölümü yapabilir, öncelik vermek istediğin konulara vakit ayırabilirsin. Bir şeylere daha rahat odaklanmanın yolunu aramalısın. 

Sağlık

Egzersize özen göstermen gerekecek. Bunu bir rutin haline getirmen gerekebilir. O kadar kolay olmayacak bu ancak bugünden bir adım atmak ve kendince bir program çıkarmak iyi bir başlangıç olabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha keyifli gelişmelerle karşılaşabilirsin. Kendini güzel etkilere açman gerekecek. Aşk konusunda beklenmedik durumlar seni çok mutlu edebilir. 

Para

Sahip olduğun eşyalara fazlaca kıymet vermeye başlamış olabilirsin. Sana faydası olmayan şeylere çok fazla yer ve zaman ayırıyor olabilirsin. Bugün bu durumu çözmeli ve artık işine yaramayan eşyaları hayatından çıkarmalısın

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün bir şeylerin üstüne fazla gitmemelisin. Israr ve inat senin dostun olmayabilir. Özellikle eşyalar ve sahip oldukların hakkında ayak diretmek sadece sana zarar verecek. O yüzden dikkatli olmalısın. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermek demek aç kalmak demek değildir. Eğer yemekten aç kalkıyorsan o zaman bünyenin ihtiyacı olan besin ve vitaminleri tam alamıyorsun demektir. Bugün bu konulara daha dikkat etmen gerekebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel iletişimlerle karşılaşabilirsin. Duygusal durumlardan çok samimiyet öncelik kazanabilir. Onun yanında kendini iyi hissettiğin birisine karşı hislerini artırabilirsin. Tanıdıkça aşka yelken açman olası. 

Para

Bugün maddi konulardaki fikirlerini başkalarına anlatabilirsin. Onlardan destek alabilir ve güzel girişimlere başlayabilirsin. Maddi açıdan kendini daha iyi ifade edebilirsin bugün.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Canını sıkan durumlar olduğunda bunlara sakin tepki verebilmen gerekebilir. Sakin kalmak, yapıcı olmak, gününün nasıl geçeceğini etkileyebilir. Gereksiz tepkilerle başını derde sokmamalısın. 

Sağlık

Hızını ayarlaman gerekecek. Her şeyi aynı anda yapmaya çalışmak bünyeni gereksiz yere yormak dışında bir işe yaramayabilir. O yüzden aceleci olmamalı ve enerjini korumalısın. 

Aşk

Aşk konusunda sadeliği tercih etmelisin. Bir şeyleri uzatmak, abartmak ve imalara dalmak sana yaramayabilir. Hoşlandığın birisine imalarda bulunup zarf atmamalısın. Direkt olarak “ben senden hoşlanıyorum” diyebilmelisin. 

Para

Geçmişte kalan şeylere “keşke” dememelisin. Bugüne ve yarına odaklanmalı, bir şeyleri daha iyi bir hale getirmeye çalışmalısın. Maddi açıdan kendini daha iyi bir noktaya getirmek için yapıcı olman gerekecek.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Yarım kalan işleri sonlandırman gerekebilir. Yeni sorumluluklar almadan önce halihazırda devam eden işleri bir yoluna koymalısın. Daha sakin bir gün geçirerek eksikleri gidermek sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Yürüyüş yapmak çok basit görünse de aslında çok emek isteyen bir egzersiz olabilir. Hele bu pandemi döneminde… Sağlığına dikkat ederek ufak bir yürüyüş yapmak bütün enerjini değiştirebilir. 

Aşk

Uzaktan beğendiğin birisi ile keyifli bir yakınlaşma olabilir. Bir şeyler daha farklı bir hale gelebilir. Kendini bu kişiye daha rahat ifade edebilirsin. Bazı yakınlaşmalara hazırlıklı olmalısın. 

Para

Bugün kendini diğer insanlardan aşağı görmemelisin. Son zamanlarda kendine böyle garip bir huy edinmiş olabilirsin. Ancak elini kuvvetlendirmek için önce aynada gördüğün kişiye inanman gerekecek. Maddi konularda baskın davranmalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün disiplinle hareket etmelisin. Kendini bazı konularda sınırlaman ve halledilmesi gereken şeylere odaklanman gerekebilir. Önceliğini seçerken dikkatli olacak ve ona göre hareket edebileceksin. 

Sağlık

Kendine zaman tanımak belki de ihtiyacın olan en büyük destektir. Kendini yormamalısın. Kendine nazik olmalı ve vücudunun ihtiyaçlarını görmezden gelmemelisin. Bugün biraz kendine vakit ayırman gerekebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel gelişmeler görmen olası. Hiç beklemediğin durumlar yaşanabilir. Bir şeyler daha iyi bir hale gelebilir. Aşk konusunda kendini daha iyi ifade edebilirsin bugün. 

Para

Maddi konularda daha sağlıklı kararlar almak için eyleme geçmek daha iyi olabilir. Bir şeylere daha iyi odaklanmak için o işin içinde olman gerekebilir. Kenarda durup düşünmemeli, eyleme geçmelisin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün konfora özen göstermen gerekebilir. İçinde bulunduğun ortamlarda rahatlık sağlamak öncelikli olacak. Hayatına bir rahatlık ve huzur getirmek için bir şeyleri düzene koyman gerekebilir. 

Sağlık

Sağlıklı beslenmek ve bol bol su tüketmek sana daha iyi gelebilir. Bünyeni tıkayan şeyler işlenmiş gıdalara olan düşkünlüğün olabilir. O yüzden bugün daha dikkatli hareket etmeli ve yediklerini planlamalısın. 

Aşk

Daha sakin ve yumuşak konuşmalar ile sevdiğin kişinin kalbini kazanabilirsin. Eğer aranızda son zamanlarda gerginlikler yaşandıysa, bugünün ses tonunu daha hafiften alman gerekecek. Sakin olmak ilişkinize iyi gelebilir. 

Para

Maddi konuları bir yola koymak için çaba göstermen gerekebilir. Üretken kalman gerekecek bugün. Tembellik yapmamalı ve yarım kalan işleri bir yoluna koyabilmelisin. Bugün emek verme günü!

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün bir şeyler halledebilmek için hayallerden uyanman gerekecek. Evet hedef koymak iyidir ancak bunları gerçekleştirmek için harekete geçmen gerekecek. O yüzden dikkat etmelisin. 

Sağlık

Esneme hareketleri sana daha iyi gelebilir. Kaslarını hareket ettirmeli ve duruşunu düzeltmelisin. Hem kas hem de eklemlerini esnetmek, vücudunun duruşunu daha iyi bir hale getirebilir. 

Aşk

Etrafında iyi bir enerji olabilir aşk için. Kendini güzel etkilere açabilirsin. Büyük adımlar atmak veya beklentilere girmek çok mümkün olmasa da kendini nasıl hissettiğin önem kazanabilir. 

Para

Stresi üstünden atman gerekebilir. Daha sağlıklı kararlar alıp maddi konulara odaklanmak için sakin kafayla düşünmelisin. Bugün kendine biraz zaman ayırmak ve masrafları düşünmemek, bazı şeylere daha rahat odaklanmanı sağlayabilir.