Burçlar

Bugün 15 Temmuz Çarşamba 2020/ Günlük Akrep ve Yükselen Akrep Burç Yorumları analizi

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü Akrep ve Yükselen Akrep (15 Temmuz Çarşamba) burç yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 15 Temmuz Çarşamba  2020 Akrep ve Yükselen Akrep Burç yorumları

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi neye odaklaman gerektiğine dikkatle karar vermelisin. Hayatında bir şeylerin daha iyi bir yöne gitmesi için çaba gösterebilirsin

Sağlık

Cilt bakımını ihmal ediyor olabilir misin? Özellikle bu güneşli günlerde… Cildini korumaya almalı ve güneş kremini gözardı etmemelisin. Çağın değiştiğini ve güneşin artık zarar verdiğini öğrenmen gerek! 

Aşk

Aşkta kendini güzel etkilere açmak daha iyi bir fikir olabilir. Kendini bir köşede kapatmamalı ve iletişime açmalısın. Hiç beklenmedik gelişmelerle keyfini ve mutluluğunu artırabilirsin. 

Para

Etrafındaki insanların fikirleri dikkatini çekebilir. Çevrendeki kişiler maddi konularda sana daha fazla şey yaptırmak isteyebilirler. Onlara karşı kibarlığını kaybetmeden bir şeylere hayır demeyi öğrenmen gerekecek bugün.