Burçlar

Bugün 15 Temmuz Çarşamba 2020/ Günlük Aslan ve Yükselen Aslan Burç Yorumları analizi

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü Aslan ve Yükselen Aslan 15 Temmuz Çarşamba burç yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 15 Temmuz Çarşamba  2020 Aslan ve Yükselen Aslan Burç yorumları

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Burçların analizi

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Farklı insanlarla iletişime geçmen istenebilir bugün. Kültürel veya düşünce farkı yaşanan bu kişilerle iletişimde olman ileride daha güzel gelişmelere odaklanmana vesile olacak. Bazı şeylerde zihnini daha iyiye açabileceksin. 

Sağlık

Bir şeylerde harekete geçmen gerekebilir. Mesela sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için daha dikkatli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin “keşke daha farklı olsaydı” kafasından çıkmalı ve harekete sen geçmelisin. 

Aşk

Bugün yapılacak bütün konuşmalar çok manidar gelecek sana. Sevdiğin kişi ile aranızda geçen iletişim de bu şekilde anlamlar içerebilir. Her lafın altında daha ilginç bir anlam olduğunu görebilir ve bu konuda daha dikkatli davranabilirsin

Para

Bir şeyleri boşlamaya başlayabilirsin. Ama bu durum seni ileride zora sokabilir. Bir şeyleri daha dikkatli bir biçimde halletmek ve odak noktanı bozmamak daha iyi bir tercih olabilir bugün.