Burçlar

Bugün 15 Temmuz Çarşamba 2020/ Günlük Başak ve Yükselen Başak Burç Yorumları analizi

Günlük Başak ve Yükselen Başak Burç
Günlük Başak ve Yükselen Başak Burç

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü Başak ve Yükselen Başak (15 Temmuz Çarşamba) burç yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 15 Temmuz Çarşamba  2020 Başak ve Yükselen Başak Burç yorumları

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün kendini iyi hissedeceksin. Bir şeylere odaklanman kolaylaşacak. Özellikle insanlarla arandaki iletişimde daha güzel ve keyifli gelişmeler görmen mümkün. Kendini içine kapatmamalısın bugün

Sağlık

Sağlığına daha dikkat etmen gereken bir dönemden geçebilirsin. Bir şeyler kötü gittiği için değil, enerji seviyeni yüksek tutmak ve kendini korumak için. Her şey iyi giderken bir şeyleri boşlamaya daha yatkın oluruz. O yüzden bugün bir şeyleri koyvermemen gerektiğini kendine hatırlatmalısın. 

Aşk

Aşkta yeni konulara odaklanman gerekebilir. Farklı insanlarla iletişimini artırman en azından aşkta neyi isteyip istemediğini görmeni sağlayacak. İletişim kurmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Para

Hiçbir hedefin olmamasındansa gerçekçi olmayan bir hedef olması daha iyi olabilir. Bugün bir şeyde karar kılmak, hiç yoktan iyidir. Bu konuda daha detaylı düşünmek için zamanın olacak ileride.