Burçlar

Bugün 15 Temmuz Çarşamba 2020/ Günlük KOÇ ve Yükselen Koç Burç Yorumları analizi

Koç Burcu
Koç Burcu

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü KOÇ ve Yükselen Koç burç (14 Temmuz Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 14 Temmuz Salı  2020 KOÇ ve Yükselen Koç Burç yorumları

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün insan ilişkilerinde daha iyi olabilirsin. Çevrendeki kişilerle daha yapıcı konuşmalar ve iş birliklerine girmen olası. Bazı şeylerde onlardan ilham alabilir ve kendini hızlandırabilirsin

Sağlık

Bugün hijyen konularına özen gösterebilirsin. Evini temizlemek, mikrop ve bakterilerden arındırmak bu dönemde ekstra önemli olabilir. Yaşam alanlarını temiz tutmak sana ve sağlığına çok iyi gelecek. 

Aşk

Bugün aşk konularında sakin bir gün geçirmeyi bekleyebilirsin. Ama evrenin sana bazı sürprizleri olabilir. Aşk konularında kendini beklenmedik gelişmelere açmalısın. Kendini içine kapatmak iyi olmayabilir. 

Para

Bugün bir şeylerin yavaşladığını hissedebilirsin. Bu hissiyattan çıkmak için dış etkenleri değil, kendi içinden gelen hevesi artırman gerekebilir. Kendini harekete geçirmelisin.