Burçlar

Bugün 2 Temmuz Perşembe 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (2 Temmuz Perşembe 2020) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 2 Temmuz Perşembe 2020

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Başkasının kavgasına atlamak seni pişman edebilir. Bugün kendi işine odaklanmalısın. Başkalarının kavgasına dahil olarak daha sonra suçlu çıkmak yerine kendi işine odaklanarak onlara belli bir mesafede durmak sana daha iyi gelebilir

Sağlık

Günlük rutin oluşturmak bünyeye iyi gelen bir durumdur. Günlük hareketler, ne kadar su içtiğini takip etmen ve yediklerini kontrol etmen, vücudunu da zihnini de belli bir noktaya getirmek için önemli olabilir. Bugün buna odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün tutkuların artabilir. Sevdiğin kişiyle keyifli bir an yaşayabilirsin. Bir şeyler, hiç beklemediğin bir zamanda şekil alabilir. Sevdiğin kişi ile alakalı olarak sürprizlere hazırlıklı olmalısın. 

Para

Tutumlu olmak karakterinde iyi değişimler yaşamana vesile olabilir. Mesela ani kararlar almanın o kadar da kârlı bir şey olmadığını görebilirsin. Parasal olarak dikkatli olmak bütün hayatına yansıyabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Eğer resmi belgelerle önemli işlerin varsa bugün bunları halletmek için çok iyi bir gün olabilir. Bazı şeyleri daha iyi anlayabilir, görülmeyen detaylar üstünde daha rahat durabilirsin. Bugün önemli işleri yoluna koyabilirsin. 

Sağlık

Etrafındaki insanların nasıl hissettiğini daha fazla anlayabilirsin bugün. Ancak yine de negatif hislerle arana bir sınır çekmen gerekecek. Sevdiğin kişilere destek olma isteği seni düşündüğünden daha fazla gerebilir. 

Aşk

Daha önceden hiç ilgilenmediğin birisine farklı bir ışıkta bakabilirsin. Bu kişiyi daha farklı bir biçimde düşünmen olası. Yeni bir hoşlantı yaşayabilir ve bunun sonunun nereye varacağını merak edebilirsin bugün. 

Para

Ufak tefek fikirleri planlı, programlı bir stratejiye dönüştürmek için iyi bir gün olabilir. Maddi olarak elini kuvvetlendirmek için harekete geçmelisin. Fikir geliştirmek sana kâr olarak geri dönebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün ailen önemli olacak. Ailene verdiğin değer artabilir. Onların iyiliği için daha fazla harekete geçebilirsin. Sevdiklerini mutlu etmek adına güzel hareketlere girişebileceksin bugün. 

Sağlık

Kendine biraz zaman ve alan yaratmalısın. Biraz dışarı çıkmalı, biraz hava almalısın, eskilerin deyişiyle. Kendince bir yürüyüş yapmak, kafanı boşaltmana yarayabilir bugün. 

Aşk

Birisiyle yapacağın keyifli bir konuşma aşk konusunda daha iyi gelebilir sana. Hoşlandığın kişiyle aranızda geçecek bu tür konuşmalar, birbirinizi daha net anlamanızı sağlayabilir. Düşüncelerinin arkasını doldurabilmen karşındaki insanı etkileyebilir. 

Para

Kafanı kurcalayan ufak tefek meseleleri çözmek için iyi bir gün olabilir. Parasal açıdan yarım kalan işleri bitirmek, eksikleri gidermek sana yarayacak. Yeni işlere başlamadan önce eskileri halletmelisin.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün kaderine ve şansına güvenmek seni beklenmedik yerlere çıkarabilir. Pozitif şeylerle karşılaşmak için her zamanki rutininden ayrı düşebilirsin. Biraz şansına ve kaderine güvenmeyi öğrenmen gerekecek. 

Sağlık

Sabrını zorlayan şeyler olabilir. Bu durumda gerginlikle hareket etmemelisin. Sabrını artırmak ve kafanı boşaltmak için kendine bir alan yaratmak sana iyi gelebilir. Meditasyon konularına yönelebilirsin. 

Aşk

Değişime açık olman gerekecek. Aşkta karşına güzel gelişmeler çıkabilir. Hiç beklemediğin bir anda göreceğin bir jest kalbini ısıtabilir. Bugün bu keyifli gelişmelere kendini açabilmelisin. 

Para

Ufak detaylar seni çok etkileyebilir. Bir şeyleri hatırlaman gerekebilir bugün. Maddi açıdan sağlam adımlar atabilmek için önceden yaşananlara odaklanabilmelisin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Kendine biraz zaman ayırmak ileride karşına çıkabilecek konularda daha başarılı kararlar almanı kolaylaştırabilir. Bugün net göremediğin konular ileride daha açığa çıkabilir. O yüzden bugünü kendine ayırman daha iyi olabilir. 

Sağlık

Bol bol su tüketmenin faydalarını görmek isteyebilirsin. Vücuduna giren su miktarını artırmak, hem zihnini daha rahat boşaltmana hem de vücudunu toparlamana iyi gelebilir. Bugün bu alışkanlığı kuvvetlendirmelisin. 

Aşk

Kendi zihnini boşaltmak ve kendi hislerini net bir biçimde görmek için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Bir şeyleri çözmek için iki kişi gerekmez, bazı şeyler kendi içimizde çözülür. Bugün bu konulara dikkat etmen gerekebilir. 

Para

Hayatında maddi açıdan büyük gelişmeler göremesen de genele vurduğunda kendini daha iyi hissedebilirsin. Bu ne demektir peki? Tabii ki de şükretmenin vaktinin geldiği anlamına gelmektedir. Maddi olarak büyük beklentilere girmek yerine sahip olduklarına odaklanmak seni mutlu edecek.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Etrafındaki insanların dikkatini nasıl çekmen gerektiğini biliyorsun. Eğer sosyal anlamda önemli bir konuda destek gerekiyorsa o zaman bu desteği bugün görebilirsin. Çevrendeki insanlarla güzel bir biçimde konuşmaya çalışmak onların tavrını değiştirmesini sağlayabilir. 

Sağlık

Yoga gibi egzersizleri gözünde büyütmemelisin. Bunları daha kolay öğrenebilir, sağlığına daha dikkat edebilirsin. Bu konuları araştırmak sana iyi gelecek bugün. 

Aşk

Romantik gelişmeler kalbini yumuşatabilir. Beklenmedik bir konuşma, senden hoşlanan birisinin gelip sana açılması gibi durumlar keyfini yerine getirebilir. Aşka daha fazla vakit ayırabilirsin. 

Para

Maddi konuda sıkıntılar insanların en kötü tarafını ortaya çıkarır. Bugün bu tür sıkıntılarla çaba gösteren insanların gerçek yüzlerini görebilirsin. Kimseyi yargılamadan olayları gözlemlemek senin için daha doğru olacak.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Yaratıcılığını konuşturman zorlaşabilir. Bazı konularda iyi fikirler üretmek seni yorabilir. O yüzden bugün sakince olan biteni analiz etmek senin için daha iyi olabilir. Kendini çok fazla yormamalısın. 

Sağlık

Biraz yürümek sana iyi gelebilir. Sağlık koşullarına dikkat ettiğin sürece ufak bir yürüyüş sana çok daha iyi bir enerji katabilir. Sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da kendini toplayabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve sakince bir konuşma yapmak size iyi gelebilir. Karşı tarafa ilgini daha samimi hareketlerle gösterebilirsin. İkiniz için bir şeyler pişirmek buna dahil olabilir. 

Para

Maddi açıdan sürprizler genellikle kötü sonuçlanır. Maddi konularda bir şeyleri şansa bırakmaman gerekebilir. Parasal olarak kendini güvenceye almak için sağlam adımlar atman gerekecek bugün.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün yarınları düşünmek için iyi bir gün olabilir. İleriyi düşünmek ve kendini güvenceye almak açısından daha iyi gelişmeler görebilirsin. Alacağın kararlarda ileriyi düşünerek hareket edebilirsin. 

Sağlık

Stresi bünyenden atmak için keyifli aktivitelere odaklanman gerekebilir. Sana iyi gelecek aktiviteler ayarlamak senin için önemli olacak. Kendine biraz zaman ayırmak iyi sonuçlar doğurabilir. 

Aşk

Aşk konularına odaklanmak sana iyi gelebilir. Hayatında kimse yoksa bile bu konularda kendine çekeceğin enerjiler önemli olacak. Ne kadar pozitif kalırsan o kadar iyi olabilir. 

Para

Maddi konularda başkalarının sıkıntılarına dalmak yerine kendi bütünlüğünü korumalısın. Parasal olarak daha sağlıklı kararlar almak için kendini güvenceye alman gerekebilir bugün. Gereksiz yere farklı şeylere odaklanmamalısın.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bir şeyleri halletmek ve yoluna koymak için kendini kasmana gerek kalmayabilir. Bugün daha sakin bir biçimde olan biteni düşünebilir ve çıkarımlarda bulunabilirsin. Bazen eyleme geçmeden önce dikkatle düşünmek daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Biraz egzersiz, ufak hareketler sana iyi gelebilir. Kimseyle yakın temas kurmayacağın bir yürüyüş sana kendini daha iyi hissettirebilir. Fiziksel olarak daha aktif olmak kendini toplamanı sağlayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle sakin bir ortamda ufacık da olsa bir konuşma yapmak sana iyi gelebilir. Eğer yüz yüze görüşemiyorsanız bile birbirinize vakit ayırmanız gerekebilir. Güzel sohbetler sizi sakinleştirebilir. 

Para

Maddi konulardaki kaygıların ayrımcılık yaratmasına izin vermemelisin. Esas fikirlerden kopmak veya topluca girilen sorumluluklardan vazgeçmek sana iyi yansımayabilir. Maddi konularda dikkatli olman gerekebilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Hislerinle bir şeylere odaklanmak seni yanlış yerlere sürükleyebilir. Bugün mantığına daha fazla odaklanmalısın. Gereksiz yere seni yükselten veya alçaltan konulara odaklanarak kendini germemelisin bugün. 

Sağlık

Yemek yapmak sadece fiziksel olarak daha iyi beslenmemizi değil aynı zamanda zihnimizi çalıştırarak ruhumuzu doyurmayı da sağlar. Hele bir de sevdiklerimiz için mutfağa giriyorsak. Sağlıklı bir yemek için mutfağa girmen gerekebilir. 

Aşk

Bazı şeyleri daha sakin bir ruh haliyle halletmen gerekebilir. Eğer hoşlandığın birisi varsa bu kişiyle sakin bir biçimde konuşmak sana daha iyi gelebilir. Aşk konularında daha az beklentin olması sana iyi gelebilir. 

Para

Her durumun bir kazananı ve bir kaybedeni olabilir. Bugün maddi konularda aldığın kararların seni ne kadar bir kazanan yaptığına dikkat etmen gerekecek. Haklıyken haksız duruma düşmemeli, avantajını başkalarına yedirmemelisin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bir şeyleri düşünürken kendini kaptırabilir ve çok uzaklara gidebilirsin. Düşüncelerinin bir noktaya odaklanmadığını görmek seni gerebilir. Ancak bazen, açığa çıkması gereken düşüncelere yer açmamız gerekir. Bugün bu konuda kendine alan tanıyabilirsin. 

Sağlık

Hassasiyetin artabilir. Duygusal olarak bazı şeylere daha baskın bakabilirsin. Bazı konuları halletmeye çabalamak seni biraz gerse de bu yöne yönelebilirsin. Yine de kendine acımasız davranmamalı ve kendi kendinin stres kaynağı olmamalısın. 

Aşk

Hislerini karşı tarafa açmak için iyi bir gün olabilir. Kendini mantıklı bir biçimde ifade edebilirsin. Aşk konularına daha sakin odaklanmak sana güzel yollar sağlayabilir bugün. 

Para

İlerisi için ne yapacağına karar vermeli ve bunu çevrendekilere bildirmelisin. Etrafındaki insanların senin hareketlerinden emin olduğunu görmeleri gerekebilir. Çevreye çizeceğin imaj maddi açıdan önemli olabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Uzun süredir aklını kurcalayan şeyleri çözebilmek için bir fırsat elde edebilirsin. Sadece söylenmek veya üzülmek yerine elini taşın altına koyabilir ve sağlıklı bir adım atabilirsin. Bir şeyleri halletmek için kuvvetin olacak. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermek için iyi bir gün olabilir. Vücuduna gereken enerjiyi sağlayacak ancak kaloriyle seni boğmayacak şeyler tüketmen sana iyi gelebilir. Sağlıklı ve enerji yapıcı şeyler tüketmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişiye bir jest yapmak isteyebilirsin. Onu mutlu edecek bir harekette bulunmak hem sana hem ona iyi gelebilir. Sevdiğin kişiyi düşündüğünü göstermek, ikinize de iyi bir ruh hali katabilir. 

Para

Kazancın artabilir. Ama masrafların da artacak gibi duruyor. Eline daha fazla para geçtiğini düşünerek daha fazla masrafa girişebilirsin. Bugün bu konuda dikkatli olmalı ve gereksiz harcamaları kısabilmelisin.