Burçlar

Bugün 20 Temmuz Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (20 Temmuz Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 20 Temmuz Pazartesi 2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Yeni fırsatlar karşına çıkabilir, daha mutlu olacağın gelişmelerle karşılaşabilirsin. Etrafında olan bitenle daha uyum içerisinde olabileceksin. Ancak bu süreçte maddi konularda yine de dikkati elden bırakmaman gerekecek

Sağlık

Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olmalısın. Daha sağlıklı bir gün için vücudunu dinlendirebilmelisin. Eğer yeterince sağlıklı bir uyku çekemiyorsan neleri değiştirmen gerektiğine odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha rahat olabilir, flörtöz hareketlerle kendini rahat bırakabilirsin. Eğer bir süredir ilişkilere kendini kapattıysan bugün iletişime daha açık olman olası. Bugün bu etkiye sırtını dönmemelisin. 

Para

Aklın çok meşgul olsa da maddi konulara da vakit ayırman gerekecek. Birden fazla şeyi halletmeye çabalayabilirsin. Ama eğer iş para harcamaya gelirse o zaman bir şeyleri ağırdan almanın daha iyi olacağını görmelisin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Yeni insanları hayatına çekecek bir havan olacak bugün. Auran, arkadaşlıklar ve aşk için daha açık olabilir. İnsanlar sana çekilebilir. Seninle tanışmak isteyebilirler. Bu güzel etkiyi keyifli dostluklar için değerlendirebilirsin. 

Sağlık

İnsan ilişkilerinde kuvvetli olmak, zihnini boşaltıp daha iyi şeylere odaklanmanı kolaylaştırabilir. Bazen stresin etkilerini güzel bir muhabbet ve bol kahkaha ile yok edebiliriz. Bugün bu yolu denemelisin. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile az da olsa zaman geçirmen sana çok daha iyi gelebilir. Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve bir şeyleri yüz yüze konuşmak size daha iyi gelecek. Bunun için bir fırsat kollamalısın. 

Para

Bugün bir şeyleri halletmek istiyorsan kendini biraz zorlaman gerekebilir. İyi bir disiplin oluşturmak ve önceliklerini iyi belirlemek parasal olarak sana daha iyi gelecek. İşine odaklanmalısın.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Aile arasında ufak tefek fikir ayrılıkları olabilir. Bazı konuşmalarda sesler yükselebilir. Bu konularda dikkatli ve yapıcı olmak sana düşecek. Sevdiğin kişilerle bir şeyleri halletmeye odaklanmalısın. 

Sağlık

Kendine ne kadar fazla yüklendiğini fark edebilirsin. Esas stres kaynağının kendin için oluşturduğun imkansız beklentiler olduğunu görebilirsin. Kimse bir haftada 15 kilo veremez mesela, kimse sağlıklı beslenme konusunda doğuştan yetenekli değildir. Bu konuda kendine biraz daha az yüklenmen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi seni şaşırtabilir bugün. Aşkta beklenmedik gelişmeler görmen olası. Bu etkiyi daha iyi anlamak için kendine biraz zaman tanıman gerekebilir. Bir şeyleri düşünmek için biraz vakit harcamalısın. 

Para

Maddi konuların sıkıntı yaratması olası. Ama bu sıkıntı paranın kendisinde değil de insanların tepkisinde olabilir. Bugün para ile alakalı konuşmalarda iki kere düşünüp sonra konuşmak daha iyi olabilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

İnsanlarla iletişiminde bir iyileşme olabilir. Bir şeylere daha mantıklı yaklaşabilirsin. İnsanlarla konuşurken yapıcı olmanın faydasını görebilir ve hiç beklenmedik gelişmelerle kendini mutlu hissedebilirsin. 

Sağlık

Açık hava yürüyüşleri ve bol nefes egzersizleri sana çok iyi gelecek bugün. Sağlığın için oksijen ile barışmalı ve kapalı kapılar ardında oturmamalısın. Sağlık koşullarına dikkat ettiğin sürece bir boy yürüyüp gelmenin sana faydası daha fazla olabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda daha iyi bir etki olması için bir şeyleri zorlamaman gerekebilir. Bazı konularda birbirinize anlayışla yaklaşmanız daha iyi bir etki oluşturabilir. Sevdiğin kişinin senin emeklerine sırtını çevireceğini düşünmemelisin. 

Para

Bugün bir şeylere sağlam durman gerekecek. Parasal konularda aldığın kararların arkasında durmalı ve kendini koyvermemelisin. Bir bütçe yaptıysan o bütçeye sadık kalmalısın.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Yeni bir insan ile iletişimini artırabilirsin. Arkadaşlık konusunda daha şanslı olabilirsin. Kişilere kendini ifade ederken daha iyi olabilir, bir şeyleri dile getirmekte kendini iyi bir noktaya taşıyabilirsin bugün. 

Sağlık

Kendine zaman ayırmak, bir köşeye çekilip bütün dış dünyaya kendini kapatmak demek değildir. Bazen bir bakım, sakin bir yemek veya biraz müzik dinlemek bile ruhunu bir şeylere açmana yarayabilir. Karanlık odalara kapanmadan kendini toplamanın bir yolunu bulmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile daha güzel konuşmalar yapabilirsin bugün. Kendini ifade etmede sıkıntı yaşıyorsan bugün bu durum ortadan kalkabilir. Sadece bir şeylerde aceleci olmaman gerekecek. 

Para

Bugün bir şeylerin yavaşladığını hissedebilirsin. Bu hissiyattan çıkmak için dış etkenleri değil, kendi içinden gelen hevesi artırman gerekebilir. Kendini harekete geçirmelisin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün insan ilişkilerinde daha iyi olabilirsin. Çevrendeki kişilerle daha yapıcı konuşmalar ve iş birliklerine girmen olası. Bazı şeylerde onlardan ilham alabilir ve kendini hızlandırabilirsin. 

Sağlık

Bir şeylerde ölçülü olmanın zamanı gelmiş olabilir. Bu ölçüyü hayatının her alanına uygulamalısın. Ölçülü iletişimler, ölçülü beslenme, ölçülü hareketler… Zihnini ve bedenini bir hizada tutmak için bu gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile iletişim söz konusu ise o zaman bugün daha yaratıcı şeylere odaklanman gerekebilir. Yapacağınız konuşmalarda daha güzel konulara odaklanmanız, birbirinizi daha farklı bir boyutta tanımanızı kolaylaştırabilir. 

Para

Bugün neye odaklandığına çok dikkat etmek maddi konularda sana fayda getirebilir. Parasal açıdan daha keyifli bir gelişme için önceliklerine dikkat etmen gerekecek. Bir şeyleri boşlamamalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün aklında birden fazla fikir olabilir. Bunların hepsini aynı anda halledemeyebilirsin belki ama bir kenara not alman ve sonrasında yapabileceklerini düşünmen sana daha iyi gelecek. Bir şeyleri ilerisi için planlayabilirsin. 

Sağlık

Bugün hijyen konularına özen gösterebilirsin. Evini temizlemek, mikrop ve bakterilerden arındırmak bu dönemde ekstra önemli olabilir. Yaşam alanlarını temiz tutmak sana ve sağlığına çok iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konularında kendini daha güzel etkilere açabilirsin. Bir şeylerde kendini anlaman kolaylaşabilir. Önce kendi hislerini kendine ifade edebilecek, daha sonra başka etkilere odaklanabileceksin. 

Para

Etrafındaki insanlara parasal konularda güvenirken iki kere düşünmen gerekebilir. Özellikle de bir harcama yapılacaksa. Maddi konularda kendini güvenceye almak isteyebilir ve kararlarında aceleci davranmayarak bunu sağlayabilirsin.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün kafanı toplamak isteyebilir ve yalnızlığı tercih edebilirsin. Ancak bazı sıkıntıların iletişimle çözülebileceğini asla unutmamalısın. Küsüp köşene çekilmek yerine yapıcı iletişimler kurmayı öncelik edinmelisin. 

Sağlık

Fiziksel olarak kuvvetini artırman sana daha iyi gelebilir. Bunun için kan dolaşımını artırman ve kaslarını kuvvetlendirmen gerekecek. Bu da egzersiz demek… Sana iyi gelecek bir egzersize odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konularında sakin bir gün geçirmeyi bekleyebilirsin. Ama evrenin sana bazı sürprizleri olabilir. Aşk konularında kendini beklenmedik gelişmelere açmalısın. Kendini içine kapatmak iyi olmayabilir. 

Para

Parasal olarak ne yapacağını tam kestiremeyebilirsin. Bu durumda bir şeyleri iki kere düşünmek sana daha iyi gelebilir. Maddi açıdan daha rahat kararlar almak için acele etmemek senin için daha doğru bir seçenek olabilir bugün.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

İnsanlarla güzel iletişimlere girebilirsin. Bir şeylerin yoluna girmesi, kutlamalar, keyifli sohbetler olası. Bu güzel iletişim, gününün çok daha keyifli geçmesine vesile olup seni mutlu edecek. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gün olacak. Bünyenin daha da kuvvetlenmesi ve su kaybetmemesi gerek. Özellikle güneş altında yürüyeceksen buna daha fazla dikkat etmelisin. Bol bol su tükettiğinden emin olmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bol bol gülebilirsiniz bugün. Aranızdaki iletişimde keyifli bir ton olabilir. Mutlu edici, güldürücü şeylere odaklanmak sizdeki enerjiyi de iyi bir hale getirebilir. 

Para

Bugün eline güzel paralar geçebilir. Bu durum seni çok sevindirecek. Maddi açıdan içinin rahatlaması ile başka şeylere de rahat odaklanabileceksin. Parasal gelişmelerin keyfini çıkarmalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

İletişim kanallarını açık tutman gerekecek. Eski dostlukları canlandırmak, sevdiğin kişilere vakit ayırmak ve bol bol iletişime girmek sana çok iyi gelebilir. Telefonunun açık olduğundan emin olmalısın. 

Sağlık

Tembellik etmemelisin bugün. Vücudu dinlendirmek ayrı tembellik etmek ayrı bir şeydir. İkisini ayırt etmen sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. Egzersizlere odaklanman gerekecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirebilirsin. Birbiriniz ile çok fazla bir şey yapamasanız da aklınız birbirinizde olacak. Bazı şeyleri konuşmak size daha kolay gelebilir, size huzur sağlayabilir bugün. 

Para

Bugün emeklerinin karşılığını almak için kendini çok fazla zorlamamalısın. Bazı şeyler senin kontrolün dışında gelişebilir. Parasal açıdan olanları kendi haline bırakmak bugün için daha iyi bir durum olabilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Uzun süredir arkadaşın olan bir insan ile alakalı daha farklı düşünmeye başlayabilirsin. Arkadaşlıklar, dostluklar, insan ilişkileri daha baskın olabilir. Bu iletişim konularına özen göstermelisin. 

Sağlık

Egzersize özen göstermen gereken bir dönem olabilir. Bir şeyleri tembellikle yarına ertelememelisin. Kendine bir disiplin kazandırmak için hareketlerine özen göstermen gerekecek. 

Aşk

Güzel bir aşka kendini açman gerekecek. Bu konuda risk almalısın. Karşındaki insan ile mutlu olma ihtimaline odaklanmalısın, aksine değil. Hiç beklemediğin etkilerle karşılaşabilirsin bugün. 

Para

Bir şeyler konusunda çok konuşmak sana iyi gelmeyebilir. Başkalarına akıl vermek veya kendi planlarını başkalarıyla paylaşmak sana düşündüğün gibi bir etki yaratmayabilir. O yüzden bir şeyleri kendine saklamalısın.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

İlginç rüyalar görebilirsin bugün. Bilinç altına neleri attığın daha net ortaya çıkabilir. Bu gördüklerini bir kenara not etmen ve tabirlere odaklanman sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Kafan karıştığında bir şeyleri görmezden geliyor olabilirsin. Sıkıntılarla başa çıkmak yerine odağını farklı yöne çeviriyor olabilirsin. Bu stres kaynakları ile başa çıkabilmek için yoga gibi egzersizlere odaklanmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile iletişim konularına özen göstermek, daha önceden ters giden şeyleri çözmenize vesile olabilir. Gereksiz yanlış anlaşılmalar ile gündeminizi meşgul etmeyip çözüm arayışına girebilirsiniz. 

Para

Biraz kendini düşünmen gereken bir gün olacak. Parasal açıdan kendi önceliklerine vakit ayırmalı ve isteklerini halletmelisin. Kendin için masraf yapman kendi gözüne batmamalı en başta.