Burçlar

Bugün 24 Temmuz Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (24 Temmuz Cuma 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 24 Temmuz Cuma 2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bu aralar zihnin fazla çalışıyor olabilir. Tek bir düşünceye odaklanmakta sıkıntı çekebilirsin. Bu sıkıntıları aşmak için kendine zaman ayırıp stresten uzaklaşman gerekebilir. Her şeyi senin düşünmen gerekmez. 

Sağlık

Bugün çevrendeki insanların sağlığına da odaklanabileceksin. Herkesin iyi olduğunu görmek sana daha iyi gelebilir. Sağlık konularında genele odaklanmak sana daha iyi gelebilir bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye karşı hislerini neden bastırmak istiyorsun? Bu kişiyi neden görmezden gelmek istiyorsun? Bugün bunları sorgulayabilirsin. Ve içinde kopan fırtınaları doğru yönlendirebilmek için kendine biraz daha zaman verebilirsin. 

Para

Bu aralar yaşadığın maddi sıkıntılar ile alakalı nerede hata yaptığını düşünüp kendinde suç arayabilirsin. Ama bu konuda birden fazla etken olduğunu ve bazen kontrolün bizde olmadığını kendine hatırlatman gerekebilir. Bir şeylere daha sakin yaklaşmalısın.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bir şeylere kafayı takmak sana iyi gelmeyebilir. Bazı konuları düzeltmek için planlı programlı hareket etmek iyidir ama bu düşüncelere kapılıp kenarda oturmak iyi değildir. Bugün düşünce yoğunluğu bu ikinci seçeneğe seni itebilir, aman dikkat! 

Sağlık

Can sıkıntısının açlık gibi kendini gösterdiğini bilirsin bazen. Hiç ihtiyacın yokken bile yeme hissi olabilir. Vücudunda bu şekilde işleyen birden fazla şey olabilir. Ağrıların altının boş olması, bir şeyin eksikliğini farklı bir şeyle kapatmak gibi etkiler… O yüzden vücudunu dinlemeyi öğrenmelisin bugün. 

Aşk

Halledilmesi gereken meseleler, yapılması gereken konuşmalar… Aşk konularında meşgul olabilirsin. Bir şeyleri yoluna koymak için çaba göstermek ve daha sağlıklı iletişimler kurmak kalbini hafifletebilir. 

Para

Herkesin izlediği yolların para getirdiği görülseydi ortada fakir kalmazdı. Bugün herkese göre değil de kendince bir yol bulman ve birikim konularında kendi kararlarını vermen gerekebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bir şeyleri fark etmek ve ona göre hareket etmek için iyi bir gün. Eğer daha önceden yaşanmış bir gerginlik varsa bugün esas sebebiyle karşılaşabilirsin. Bu durum, daha iyi adımlar atmana vesile olacak. 

Sağlık

Yeşil sebzeler tüketmek sana çok daha iyi gelebilir. Salatalara öcü gibi yaklaşmamalısın. Yeterince doyurucu bir salata yapabilmek için biraz araştırmalar yapman gerekebilir. ‘Yeşil sebzeler’ sadece maruldan ibaret değil, bunu unutmamalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda daha keyifli bir enerji olabilir. Bir şeylere bakış açınızda daha pozitif bir etki olabilir. Birbirinizle konuşurken daha iyiye odaklanarak yapıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu enerjiyi boş geçmemelisiniz. 

Para

Bugün bilmediğin konulara daha fazla girebilirsin. Parasal konularda bilmediğin şeyleri araştırmak önemli olabilir. Eğer bir para kazanma süreci varsa o zaman yaptığın işi sonuna kadar anlamak daha hayırlı olabilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Düşünce biçimini değiştirerek daha farklı gelişmeler elde edebilirsin. Daha önce işe yaramayan adımlar, bugün şekil değiştirebilir. Bazı olaylara daha farklı bakış açılarıyla yaklaşabilirsin. Zihnini yeniliklere açman gerekecek. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek ve şekerli gıdalardan uzak durmak sana çok iyi gelebilir. Gereksiz yere işlenmiş gıdalarla bünyeni yormamalısın bugün. Sağlığına özen göstermek için biraz daha doğal beslenmen gerekebilir. Ve tabii su içmeyi de artırmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konuları daha fazla gündeme gelebilir. Senden yana bir durum olmasa bile dış etkilere kendini açabilirsin. Belki gizli bir hayranın artık gizlenmek istemiyordur… Belki seni tanımak isteyen birisi daha fazla muhabbet açmak istiyordur… Bugün bu etkilere kendini açmalısın. 

Para

Bugün yeni planlar yapmak, maddi getiri elde etmek için güzel şeyler düşünmek önemli olabilir. Elinde bir fırsat olmasa da ilerisi için bazı düşünceler geliştirmek sana çok iyi gelecek.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Beklenmedik konuşmalar gündeminde yer edinebilir. Bir şeyleri halletmen gerekecek. İnsanlarla iletişiminde yapıcı olmak ve ani tepkilerle hareket etmemek sana çok şey kazandırabilir bugün. Kontrolü elden bırakmamalısın. 

Sağlık

Meşguliyeti bol olan vakitlerde zihnini toparlamak giderek zorlaşabilir. Her şeyin bittiği ve artık uyku vaktinin geldiği zamanlarda bile zihnini durduramayabilirsin. Bu yorgunluğu ve yoğunluğu atmak için meditasyona odaklanmalısın. 

Aşk

Eğer bugün daha fazla insan ile konuşma ihtimalin varsa bu ihtimal sana çok tatlı bir aşk getirebilir. Yeni bir flörtleşme, tanışma durumuna kendini açmalısın. Karşındaki kişiyi tanımak seni mutlu edecek. 

Para

Bugün sakin davranışların, ani olmayan tepkilerin ekmeğini yiyebilirsin. Herkes bir telaş içinde yanlışa sürüklenirken senin soğuk kanlılığın maddi konularda daha güzel gelişmeler yaşanmasına vesile olabilir. Kendine güvenmelisin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Etrafındaki insanlar sen onlardan destek istemesen bile sana destek olmak isteyebilirler. Bunu emrivaki olarak görmemeli, sevdiklerinin düşünceli hareketleri olarak görmelisin. Sakin kalıp bir şeyleri gözlemlemek sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Güne biraz daha erken başlamak birçok sıkıntını yoluna koymana vesile olabilir. Gün içinde sana daha fazla vakit kalması için biraz daha erken uyanabilirsin. Bugün uyku düzenine odaklanmak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda pozitif etkiler görebilirsin. Eğer hoşlandığın birisi varsa keyifli konuşmalar görebilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişiyle daha güzel bir enerji yakalamanız mümkün. 

Para

Maddi konularda güzel gelişmeler için insan ilişkilerine özen göstermen gerekebilir. İş konularında ortaklaşa bir fikre varmak, takım çalışması gibi konular daha iyi para getirebilir bugün.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Gerçekleri daha açık bir biçimde görebilirsin. Daha önceden senden gizlenen şeyler olduysa eğer, bugün bu konulara daha rahat odaklanabilirsin. Bir şeyler kendini açık edecek bugün. 

Sağlık

Canının sıkkın olduğu zamanlarda hiçbir şey yokmuş gibi davranmak iki katı yorucu etki taşıyabilir. Canın sıkkınsa sıkkındır, bunu kabullenmelisin. Kendine vakit ayırmak zihinsel sağlığın için daha iyi olabilir bugün. 

Aşk

Bugün ilk adımı atmanın önemini görebilirsin. Bir şeylerin ayağına gelmesini beklemek yerine ilk adımı atarak daha baskın olmak sana mutluluğu garantileyebilir. Aşk için geri durmamalısın. 

Para

Maddi konularda üzüntülerle hareket etmemelisin. Her zaman, her şeyin bir yarını olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. Parasal durumların değişime açık olduğunu ve bir şeylerin iyiye gideceğini kendine ifade etmen gerekebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Sorumluluklara göre davranmak yorucu olabilir. Öncesinden mental bir hazırlık ister. Bugün bu hazırlık için kendine zaman ayırman gerekebilir. İleride olabilecekler için bugünden sakince kararlar almak sana iyi gelecek. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmek ve sindirim sistemini kuvvetlendirmek için önemli bir gün olacak. Bol bol su tüketerek sindirimini kolaylaştırabilirsin. Sıvı tüketimini artırmak enerjine de iyi gelecek bugün. 

Aşk

Gelecekte olabileceklere odaklanmak bile kalbini ısıtabilir bugün. Eğer hayatında kimse yoksa bile ileride güzel şeyler olabilmesi için kendini açabilirsin. Aşk konularında daha pozitif olacaksın. 

Para

Parasal inişler ve çıkışlar hayatın bir parçası. Her şey dümdüz devam edecek diye bir kaide yok. Bu süreçte kendini güvenceye almak ve inişler kısmında kendini sağlam bir biçimde tutmak için çaba gösterebilir, biraz bütçe ayarlayabilirsin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Dış etkenlerin seni her zamankinden farklı düşünmeye itmeye çabaladığını fark edebilirsin. Ortada bir manipülasyon olabilir. Neden kendinden ödün veren taraf sen oluyorsun? Neden işlerin zorlaştığı kısım senin sahip olduklarından geçiyor? Bir şeyleri sorgulayabilirsin. 

Sağlık

Duygusal davranıp ani tepkilere düşmemelisin. Zihnini boşaltmak ve stresin etkilerini üstünden atmak için biraz egzersize odaklanabilirsin. Hem hareket edeceğin hem de esneyeceğin bir egzersiz sana çok daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bugün aşkta güzel etkilere kendini açabilirsin. Yeni birisi ile flörtleşebilirsin. Bu kişiyi tanıma isteği bile seni mutlu edebilir. Aşk konularında daha keyifli etkilere kendini açacaksın. 

Para

Hayattaki sıkıntıların hepsinin maddiyattan kaynaklandığını düşünmemelisin bugün. Parasal gelişmeler bir şeyleri istediğin gibi yoluna koyamayabilir. O yüzden bugün paradan daha farklı şeyler düşünmen gerekecek.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Kendinden şüpheye düşmen başkalarının çıkarı için olabilir. O yüzden kendinden emin olmalısın. Başkalarına göre hareket etmemeli ve kendi kararlarının arkasında durmalısın bugün. Kolay kolay fikir değişikliğine gitmeyeceksin. 

Sağlık

Sağlıklı bir rutine sahip olmak için güzel çabaların olabilir. Egzersiz ve beslenme ile alakalı daha net kararların olabilir. Kaslarını hareket ettirmek ve eklemlerini esnetmek sana çok daha iyi gelebilir bu süreçte. 

Aşk

Aşk konusunda kendine güvenin artabilir. Etrafındaki insanların iki kere baktığını hissedebilirsin. Sana gelen ilgiler artabilir, senin ilgini çekmeye çalışanlar olabilir. Güzel etkilere kendini açabileceksin. 

Para

Maddi konularda yaratıcı düşünmen gerekecek. Parasal gelişmeler için herkesten farklı hareket etmen gerekebilir. Maddi olarak kendi kararlarını alman daha iyi bir gelişme görmene vesile olabilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Başkalarının senin sınırlarını zorlaması mümkün bugün. Kendi kuvvet denemelerini senin üstünde yapmak isteyebilirler. Dik durmak ve bu duruma izin vermemek sana daha iyi gelecek. Kolay kolay başkalarına fırsat vermeyeceksin bugün. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermen gerekecek. Bazı değişimler yapabilirsin. Kırmızı et yerine balık veya tavuk tercih edebilirsin. Daha fazla sebze ile öğünlerini düzenleyebilirsin. Bütün bunlar enerjini artıracak. 

Aşk

Aklındaki kişi ile alakalı durumları çözebilmek isteyebilirsin. Bu kişiyle daha fazla iletişim kurabilir ve onu anlamaya çalışabilirsin. Aşk konularında öğrenmek, anlamak ve iletişim kurmak önemli olacak. 

Para

Kredi kartları ile alakalı dikkatli olman gerekebilir. Maddi açıdan bir şeylerin daha sağlıklı ilerlemesi için krediler veya kredi kartları gibi konularda kendine dikkat etmen gerekecek. Gereksiz masraflarla bir şeyleri cepte görmemelisin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Aklın bir şeyde takılı kaldığında gerisini önemsemeyebiliyorsun. Bugün kafandaki fikirlere odaklanırken çok net olacaksın. Başka şeylerin yoluna çıkmaması için kendine biraz zaman ve alan tanıman gerekebilir. 

Sağlık

Diş sağlığına özen göstermen gerekebilir. İleride gereksiz ağrılarla uğraşmamak için bugünden bu konulara özen göstermelisin. Diş ipi kullanımını artırman gerekebilir. 

Aşk

Senden hoşlanan birisi direkt olarak karşına çıkıp senin hislerini sorabilir. Aşk konularında karşı tarafın etkisi daha ağır basabilir. Bu kişiyle alakalı düşüncelerini tartmak için zamana ihtiyacın olacak. 

Para

Parasal konularda sadece kendin için değil de çevrendekiler için de bir gelişme görebilirsin. Günün sonunda senin alacağın kararlar değil de karşı tarafın hareketleri daha önemli olabilir. Dış etkenlere kendini açmalısın.