Burçlar

Bugün 26 Temmuz Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç YorumlarıGünlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (26 Temmuz Pazar 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 26 Temmuz Pazar 2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Koç Burcu

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün yeni bir fırsat ile karşı karşıya gelebilirsin. Hayatında güzel gelişmeler görmek için harekete geçmen gerekebilir. Kendini daha iyi bir noktaya getirmek için çaba göstereceksin. 

Sağlık

Yanında bir su şişesi taşımaya başlaman gerekebilir. Bol bol su içmeyi ihmal ediyorsan ve bu sıcak havalarda güneşin altında bulunman gerekiyorsa, bunu kendine hatırlatmak için bir şişe suyu yanında taşımalısın. Tabii içmeyi de hatırlaman gerekecek… 

Aşk

Aşk konularında güzel gelişmeler görmek için bol kahkahalı, gülmeli şeylere odaklanman gerekebilir. Karşındaki insanın içini ısıtmak, aşka olan soğukluğunu açmaya yarayacak. Esprisi bol bir şeyleri hayatınıza dahil etmelisiniz. 

Para

Bugün çevrendeki insanlarla maddi konularda daha rahat anlaşabilirsin. Kimseyle bu konuda tartışmamak ve iyiye odaklanmak sana daha iyi gelecek. Parasal açıdan için rahat olabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Yeni fırsatlar kendini gösterebilir. Hedeflerini belirlerken yeniliğe odaklanabilirsin. Çevresel faktörler seni kendi içinde güzel kararlar almaya itebilir bugün. Algılarını kapatmamalısın. 

Sağlık

Olumlamalar yapmayı öğrenmen gerek. Vücudun ve zihinsel gelişimin için kendinle barışmalı ve hareketlerinde pozitife odaklanmalısın. Kendini olduğun gibi kabul edip kendine destek olmak en iyi olumlama olabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında hafif konuşmalar sana daha iyi gelebilir. Büyük, derin ve anlamlı paylaşımlar yerine ufak tefek flörtleşmeler daha keyifli olabilir. Bazı şeylere daha sakin yaklaşmalısın. 

Para

Bugün emeklerinin peşine düşmek ve işine odaklanmak sana şans getirebilir. Kendi işin için çaba göstermen sana iyi sonuçlar getirecek. Emeklerinin karşılığını toplamada daha iyi hareket edebilirsin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler Burcu

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

İletişim konusu çok baskın olabilir. E-postalar, mesajlar, aramalar… İnsanlarla iletişimi kuvvetlendirmek iş güç konularında da daha iyi gelişmeler görmene vesile olabilir. 

Sağlık

Bugün yediklerine özen göstermen ve diyete dikkat etmen gerekebilir. Bünyeni gereksiz yere yorabilecek işlenmiş gıdalardan uzak durman gerekecek. Sindirim sistemini yormamalısın bugün. 

Aşk

Aşk konularında birden fazla güzel ve yeni etkiye kendini açabilirsin. Senden hoşlanan birden fazla kişi olabilir veya aklına takılan birden fazla insan olabilir. Bu konulara kafa yormak için biraz zaman iyi gelebilir. 

Para

Bir şeyleri tercih ederken dikkat etmelisin. Özellikle bu tercihler parasal konular ile alakalıysa. Maddi açıdan kendi önceliklerini görerek hareket etmek seni zorlayabilir bugün.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün etrafında olan bitenler sana ilham verebilir. Kendi hayatın ve yapmak istediklerin ile alakalı kendini geliştirme fırsatı bulabilirsin. Bir şeylerden ders çıkarıp kendine odaklanman olası. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyaçlarını duyman gerekecek. Durduk yere oluşan ağrılar, beklenmedik şekilde çıkan sivilceler, gurultular… Bunlara dikkat ederek vücudunun neye ihtiyacı olduğunu kestirebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk, hiç beklenmedik bir anda karşına çıkabilir. Sevdiğin kişi ile romantik bir konuşma gündeme gelebilir. Eğer hayatında kimse yoksa ilginç aşk etkilerine kendini açabilirsin. 

Para

Bugün parasal anlamda şanslı olabilirsin. Çevrendeki insanlarla daha uyum içerisinde olman olası. Bazı şeyleri yoluna koymak için iyi bir kuvvet ve sabır sergileyebilirsin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

İnsanlarla güzel iletişimlere girebilirsin. Bir şeylerin yoluna girmesi, kutlamalar, keyifli sohbetler olası. Bu güzel iletişim, gününün çok daha keyifli geçmesine vesile olup seni mutlu edecek. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gün olacak. Bünyenin daha da kuvvetlenmesi ve su kaybetmemesi gerek. Özellikle güneş altında yürüyeceksen buna daha fazla dikkat etmelisin. Bol bol su tükettiğinden emin olmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bol bol gülebilirsiniz bugün. Aranızdaki iletişimde keyifli bir ton olabilir. Mutlu edici, güldürücü şeylere odaklanmak sizdeki enerjiyi de iyi bir hale getirebilir. 

Para

Bugün eline güzel paralar geçebilir. Bu durum seni çok sevindirecek. Maddi açıdan içinin rahatlaması ile başka şeylere de rahat odaklanabileceksin. Parasal gelişmelerin keyfini çıkarmalısın.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Genel

İletişim kanallarını açık tutman gerekecek. Eski dostlukları canlandırmak, sevdiğin kişilere vakit ayırmak ve bol bol iletişime girmek sana çok iyi gelebilir. Telefonunun açık olduğundan emin olmalısın. 

Sağlık

Tembellik etmemelisin bugün. Vücudu dinlendirmek ayrı tembellik etmek ayrı bir şeydir. İkisini ayırt etmen sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. Egzersizlere odaklanman gerekecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirebilirsin. Birbiriniz ile çok fazla bir şey yapamasanız da aklınız birbirinizde olacak. Bazı şeyleri konuşmak size daha kolay gelebilir, size huzur sağlayabilir bugün. 

Para

Bugün emeklerinin karşılığını almak için kendini çok fazla zorlamamalısın. Bazı şeyler senin kontrolün dışında gelişebilir. Parasal açıdan olanları kendi haline bırakmak bugün için daha iyi bir durum olabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Uzun süredir arkadaşın olan bir insan ile alakalı daha farklı düşünmeye başlayabilirsin. Arkadaşlıklar, dostluklar, insan ilişkileri daha baskın olabilir. Bu iletişim konularına özen göstermelisin. 

Sağlık

Egzersize özen göstermen gereken bir dönem olabilir. Bir şeyleri tembellikle yarına ertelememelisin. Kendine bir disiplin kazandırmak için hareketlerine özen göstermen gerekecek. 

Aşk

Güzel bir aşka kendini açman gerekecek. Bu konuda risk almalısın. Karşındaki insan ile mutlu olma ihtimaline odaklanmalısın, aksine değil. Hiç beklemediğin etkilerle karşılaşabilirsin bugün. 

Para

Bir şeyler konusunda çok konuşmak sana iyi gelmeyebilir. Başkalarına akıl vermek veya kendi planlarını başkalarıyla paylaşmak sana düşündüğün gibi bir etki yaratmayabilir. O yüzden bir şeyleri kendine saklamalısın.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

İlginç rüyalar görebilirsin bugün. Bilinç altına neleri attığın daha net ortaya çıkabilir. Bu gördüklerini bir kenara not etmen ve tabirlere odaklanman sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Kafan karıştığında bir şeyleri görmezden geliyor olabilirsin. Sıkıntılarla başa çıkmak yerine odağını farklı yöne çeviriyor olabilirsin. Bu stres kaynakları ile başa çıkabilmek için yoga gibi egzersizlere odaklanmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile iletişim konularına özen göstermek, daha önceden ters giden şeyleri çözmenize vesile olabilir. Gereksiz yanlış anlaşılmalar ile gündeminizi meşgul etmeyip çözüm arayışına girebilirsiniz. 

Para

Biraz kendini düşünmen gereken bir gün olacak. Parasal açıdan kendi önceliklerine vakit ayırmalı ve isteklerini halletmelisin. Kendin için masraf yapman kendi gözüne batmamalı en başta.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün insanlarla arandaki iletişimde parasal konular gündeme gelebilir. Bu tür konularda fikir alışverişleri sana daha iyi gelecek. Kafanı rahatlatacak kararlar alabilir ve çevrene daha fazla güvenebilirsin. 

Sağlık

Bol bol su tüketmeli ve vücudunu gereksiz yere yormamalısın bugün. Güneşin etkisi sende daha fazla kendini gösterebilir. O yüzden sakin bir ortamda biraz dinlenmenin yollarını aramalısın. 

Aşk

Aşk konusunda büyük beklentilere girmeden keyifli bir gün geçirmen olası. Bazı şeyleri ufaktan halletmek daha iyi olabilir. İletişim konusunda büyük beklentilere girmemek daha güzel sonuçlar getirebilir. 

Para

Bugün dışarı çıkmak, keyifli vakitler geçirmek isteyebilirsin. Bir şeylerin masraflı olacağını düşünüp kendini kapatmamalısın. Geleceğe yatırım yapmak, keyifli ortamlara girmekle başlar. O yüzden dışarı çıkmalısın bugün.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Uzun zamandır emek harcadığın bir konu sonunda çok güzel paralar kazandırmaya başlayabilir. Bugün maddi açıdan daha keyifli gelişmeler görebilirsin. Emek verdiğin konularda başarılar seni bekliyor olacak. 

Sağlık

Egzersiz ve sağlıklı beslenmeye eş derecede önem göstermelisin. Bazı konularda eşitlik sağlamak, denge getirmek sende çok daha iyi etkiler oluşturabilir. Bugün bu konulara özen göstermen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aşırıya kaçmamalısınız. Birbirinize ayırdığınız zamanın kıymetini artırmak için bir şeyleri sınırlandırmanız gerekebilir. Aranızda daha sağlıklı bir iletişim olması için kendinize zaman vermeniz gerekecek. 

Para

Maddi harcamalarda hızlı kararlar vermemelisin. Güzel gelişmelerin gazıyla kendini zora sokmak pek iyi olmayabilir. Eğer bir masraf yapılacaksa iki kere düşünmende fayda var bugün.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Sakin geçmesi gereken günlerde sana daha farklı bir enerji geliyor olabilir. Ancak bugün bu konuda dikkatli olmalısın. Zamanlı davranmalısın, her şeyin doğru zamanı olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. 

Sağlık

Zihnini yeni ve güzel şeylere açmak için önceden kalan stres kaynakları ile başa çıkabilmelisin. Hayatını sadeleştirmek ve değişime gitmek, ruh haline çok daha iyi yansıyabilir bugün. 

Aşk

Bugün eğlenceli bir gün geçirmen olası. Aşkta keyifli etkiler görebilirsin. Kendini iyi ifade edebilirsin. Ve çevrenden de senin ilgini çekmeye çalışanlar olabilir. Aşk için güzel bir gün. 

Para

Bir şeyleri dengede tutmanın temelini bilen birisisin. O yüzden bugün harcamalar ve kazançları düzenli tutmanın önemini daha iyi göreceksin. İkisini de dengeli gerçekleştirmek fark yaratabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün algıların çok açık olacak. Bir şeyleri yoluna koymak ve sakin davranmak için iyi bir gün olabilir. Etrafında olan biteni daha net görmen ve ona göre kararlar alarak elini kuvvetlendirmen olası. 

Sağlık

İçine sinmeyen şeyleri gözardı etmemelisin bugün. Kafanı kurcalayan ve sende stres oluşturan şeylerin üstüne gitmen gerekecek. Bu durum yorucu olsa da hayatına bir açıklık getirebilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendini güzel ve yeni etkilere açabilirsin. Kendini ifade etmen ve başkalarının ilgisini üstüne çekmen olası. Aşk konularında kendine güvenerek hareket edeceksin. 

Para

Bugün para harcamaya daha yatkın olabilirsin. Maddi açıdan kafan daha rahat olabilir veya tasarruf etmek önceliğin olmayabilir. İçinden geldiği gibi davranmak sana daha iyi gelebilir.