Burçlar

Bugün 6 Temmuz Pazartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (6 Temmuz Pazartesi 2020) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 6 Temmuz Pazartesi 2020 

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Beklenmedik gelişmeler seni şaşırtabilir. Bir şeyleri planlamışken plan dışına çıkman gerekecek. Esnek olmalı ve hayatın sana getirdikleri ile daha rahat başa çıkabilmek için kendini oluruna bırakmalısın. 

Sağlık

Ufak egzersizlerle bünyeni harekete alıştırmalısın. Tembellik yapmamalı ve kan dolaşımını artırmalısın. Ancak bunun için ilk günden otuz setli egzersiz alıştırmalarına da bakmaman gerekecek. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle bir şeyleri açık açık konuşabileceksin. Aranızdaki iletişimin artışı size daha iyi gelebilir. Bazı beklentilere girmeden evvel aranızdaki iletişimi bir seviyeye getirmeniz gerekebilir. 

Para

Bir şeylere egoya göre bakmamalısın. Biraz farklı bir bakış açısı sana daha iyi gelebilir. Objektif olmak senin için daha iyi olabilir, daha rahat kararlar alabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Eğer bir kapıyı açmak için çok zorluyorsan kilidi kırman olası. Bir şeyler bu kadar zor olmamalı. Eğer etrafındaki olaylar seni zorluyorsa o zaman bir şeyleri değiştirmen ve daha akıcı şeylere odaklanman gerekecek. 

Sağlık

Eski alışkanlıklardan kurtulmak zordur ancak bugün bunu deneyebilirsin. Öz disiplininle sana daha iyi gelecek yeme planları ve egzersizlere odaklanabilirsin. Biraz kendine göre bir plan düşünmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek için güzel jestler düşünebilirsin bugün. Özellikle son zamanlarda zor vakitler geçirdiğini düşünüyorsan ona düşünceli hareketlerinle daha iyi gelebilirsin. Bu kişiyle daha keyifli bir gün geçirmen olası. 

Para

Bütçe kontrolü yapman gerekebilir. Bir şeyleri daha sakin bir biçimde planlamak sana daha iyi gelebilir. Tasarruf yapmak ve bir masraf yapılacaksa uygun seçenekleri düşünmek sana kendini daha iyi hissettirecek.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün bir şeylere kendi bakış açından odaklanmak kolaylaşabilir. Etrafındaki insanlarla uyum için kendini zorlamayabilirsin. Bazı şeyleri kendi bakış açından değerlendirmen ve ona göre adımlar atman olası. 

Sağlık

Sevdiğin kişilerle vakit geçirmek duygusal gerginlikleri atmanı sağlayabilir. Sana iyi gelen ve keyfini yerine getiren kişilere vakit ayırmalısın bugün. Bol bol gülmek senin ilacın olabilir. 

Aşk

Aşk konularında daha samimi olabilirsin. Kendini ifade etmen ve karşı tarafı anlaman daha kolay olabilir. Aşkın seni daha fazla etkilemesi olası. O yüzden kabuğuna çekilmemelisin. 

Para

Bugün karşına çıkacak olayları parayla çözmeye çalışmamalısın. Hemen elini açmak ve birikimlerini harcamak sana iyi gelmeyebilir. O yüzden bugün biraz daha dikkatli olman gerekecek.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Ya eski yolla bir şeyleri halledeceksin ya da yeni bir yol deneyeceksin. İki şekilde de kendi kararların önemli olacak. Eğer ortada halledilmesi gereken bir mesele varsa o zaman bu konuda sağlıklı düşünmek için kendine zaman verebilirsin. 

Sağlık

Vücudunun toksinlerden arınma vakti gelmiş olabilir. Detoks konularıyla ilgilenebilirsin. Sağlıklı meyve ve sebzeler tüketmek, bünyende biriken negatif elementleri üstünden atmanı kolaylaştırabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında mucizeler gerçekleşebilir. Seni daha iyi bir ruh haline sokacak gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aşk konularına kendini kapatmamalı ve ruhunu sıkmadan bu konulara vakit ayırmalısın. 

Para

Maddi konularda dikkatli kararlar alman gerekebilir bugün. Özellikle de masraf yapılacak ise bu masrafların neye göre olacağına karar vermek sana düşecek. Tasarruflu olman işe yarayabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Dün yaşananları bugüne taşıyabilirsin. Ancak yine de güne uyum sağlaman gerekecek. Bir şeyleri durup düşünmek önemli olabilir. “Ben ne yaşadım şimdi” diye sorabilir ve cevaplarla kendini şaşırtabilirsin. 

Sağlık

Kendine zaman ayırmak ve bakıma odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Hijyen için bir şeyler yapabilir, daha rahatlamak için keyifli bakım kürleri uygulayabilirsin. Dikkati biraz kendine vermen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranızda iletişim eksikliği olabilir. Bir şeylere bakış açınız aynıyken, kendinizi birbirinize ifade edemeyebilirsiniz. Bir şeylerin yerine oturması için biraz zaman size daha iyi gelebilir. 

Para

Karşına çıkan fırsatları tam olarak göremiyor olabilirsin. Bugün biraz geri durmak ve olan biteni düşünmek için iyi olabilir. Böylece karşına çıkan maddi fırsatları daha iyi değerlendirebilirsin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün içinde bir savaş vermen olası. Duygusal açıdan bir şeyleri nasıl gördüğün ve gerçekte olanları kontrol etmen gerekecek. Kendini, hislerini ve düşüncelerini net görmek için biraz zamana ihtiyacın olabilir. 

Sağlık

Bugün bünyeni beslemen gerekecek. Sağlıklı şeyler tüketmeli ve açlığını gidermelisin. Vücudunu kuvvetlendirmek için ve tabii ki enerjini artırmak için yediklerinin ekstra bir önemi olabilir bugün. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile aranızdaki sıkıntıları gidermeniz gerekecek. Ve bu durum biraz ciddiyet gerektirebilir. Bir şeyler seni gerse de açık açık sıkıntıları konuşmak sizin için daha iyi olabilir. 

Para

Bugün üretken olacak ve maddi konularda daha iyi sonuçlara varabileceksin. Sağlıklı kararlar almak ve kendine göre gelişmeler düzenlemek için zihnini açabileceksin. Bu enerjiyi iyi kullanmalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Her şeyi bir dengede tutmak seni zorlayabilir bugün. Ancak hayatında devam eden şeylerin durmaması için bu çabayı göstermen gerekecek. Bir şeylere çözüm bulmak ve devam etmek, sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Yeni şeyler denemek sana daha iyi enerjiler verebilir. Her zamankinden farklı şeyler yemek, yeni egzersizlere bakmak, daha farklı aktiviteler düşünmek… Bütün bunlar sana kendini çok daha iyi hissettirecek. O yüzden değişime açık olmalısın. 

Aşk

Önceden yaşananları düşünmen gerekebilir. Aşk konularında içine sinmeyen şeyleri kendine ifade edebilirsin. Bazı şeylerde kendine karşı dürüst olmak ona göre davranmanı gerektirebilir. 

Para

Hayatındaki sıkıntıları tek tek çözmek için kendini meşgul tutman gerekebilir. İşe daha fazla odaklanabilir, kendine yeni projeler üretebilirsin. İşte aktif kalmak sana daha iyi bir ruh hali sağlayabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Birden fazla konuda ufak tefek gerginlikler görebilirsin. Ancak burada önemli olan bu gerginliklere nasıl tepkiler vereceğin olacak. Senin bu olaylara yapıcı yaklaşman bir çok şeyi iyi anlamda değiştirebilir. 

Sağlık

Bugün vücudunu kuvvetlendirmelisin. Kaslarını çalıştırmalı ve bol bol su tüketmelisin. Hem kan dolaşımını artırmak hem de kaslarını kuvvetlendirecek hareketlerde bulunmak sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. 

Aşk

Bugün ilginç bir insan ile karşılaşabilirsin. Aşk konularında keyifli gelişmeler görmen olası. Çok büyük beklentilere girmediğin sürece flörtleşmeler sana çok daha keyifli ve güzel gelebilir. 

Para

Bazen dinlenmek, çalışmaktan daha zordur. Bugün kendini biraz yavaşlatman gerekebilir. Çok fazla yorulmak sana daha iyi paralar getirmeyebilir. Bugün hem çalışmayı hem dinlenmeyi bir dengeye oturtman gerekecek.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün kendini, uzun bir zaman sonra, deplasmanda maça çıkar gibi değil de kendi sahanda oynar gibi hissedeceksin. Bir şeyler sana daha iyi gelecek. Daha tanıdık yüzler, daha samimi ortamlar… Bunun kıymetini bilmelisin. 

Sağlık

Herkesin canının sıkkın olduğu bir noktada ortamı neşelendiren sen olabilirsin. Bir şeylere pozitif bakman seni daha iyi bir ruh haline sokacak. Bu güzel enerjiyi sağlığın için değerlendirmelisin. 

Aşk

Bir şeylere hevesle yaklaşınca sadece güzel sonuçlar çıkacağını düşünmek sadece bir yanılgıdır. Aşk konusunda da bu böyle. Kendini ve beklentilerini gözden geçirmek, büyük hayaller kurup üzülmekten daha iyi olabilir. 

Para

Normalde bir para için büyük emek harcaman gerektiğini bilirsin. Ancak bugün eline geçen paraların büyük emeklerle geçmemesi de olası. Her iki türlü de eline para geçmesi seni daha mutlu edebilir. Bu paranın keyfini çıkarmalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün hislerin ön plana çıkabilir. Olaylara bakış açında bir duygusallık olarabilir. Ancak bu duyguları pozitif tutmak sana düşecek. Güzel şeylere odaklanmanın faydasını görebilirsin. 

Sağlık

Etrafında olan bitene daha fazla odaklanabilirsin. Bir şeyleri anlaman ve onları hissetmen sende ufak gerginlikler yaratabilir. Gün içinde bu stres kaynağından kurtulmak için bir yol aramalısın. 

Aşk

Son zamanlarda sevdiğin kişiyle aranızda gerginlikler oluştuysa bunu çözmek için çaba gösterebilirsiniz. Bu çaba seni biraz yorabilir ancak yavaş yavaş bir şeylerin yoluna girmesi seni mutlu edecek. 

Para

Bugün parasal olarak daha iyi bir enerjin olabilir. Emek verdiğin konularda güzel gelişmeler görebilirsin. Daha fazla çaba gösterebilirsin. Parasal olarak içinin rahat edeceği bir gündesin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bir denge yakalamak zor iştir ama bunu yakalayabilecek birisi varsa o da sensin. İşlerde gidişatı bir yoluna sokmak, özel hayatta bir hareket yakalamak sana çok daha iyi gelecek bugün. 

Sağlık

Bugün enerjini iyi şeylere yönlendirmenin faydasını görebilirsin. Sağlığın için daha iyi bir egzersiz ve hareket seni çok iyi bir noktaya getirebilir. Enerji seviyeni artıracak şeylere odaklanarak kendine bir iyilik etmiş olacaksın. 

Aşk

Hislerini açmak seni daha mutlu edebilir. Ancak karşı tarafın bunu hazmetmesi için zamana ihtiyacı olacak. Bir şeyleri zorlamamak ve oluruna bırakmak senin için daha iyi olabilir bugün. 

Para

Bugün biraz lükse kaçan şeyler düşünebilirsin. Ancak bazı konularda sadece paçayı kurtarmak değil de daha iyisini hedeflemek sana iyi gelecek. Yeni hedefler için kendini güzel şeylere alıştırabilirsin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Hayatında yeni şeyler isteyebilirsin. Bu yeni şeylere giden yolun sahip olduklarından geçtiğini kendine hatırlatmalısın. Güzel hedeflere ve hayallere odaklanırken bu iki gerçeği göz önünde bulundurmalısın. 

Sağlık

Kaslarını hareket ettirmen gereken bir gün. Hem esneme hareketleri hem de kasları kuvvetlendirme hareketleri sana iyi gelebilir. Bugün hareket konusunda daha fazla şey düşünmelisin. 

Aşk

Bugün aşk konularında bir şeyler gergin olabilir. Bunun sebebi de tutkuların çok yoğun olması olacak. Yine de yapıcı konuşmalar bazı endişelerin önüne geçmenize vesile olabilir. Aman dikkat! 

Para

Bugün bir şeylerin az olması kalbini kırmayacak. Elindekilerle mutlu olacaksın. Bir şeylerin daha iyi bir hale gelmesi için bugünden kendini sahip olduklarınla hareket etmeye itebilirsin. Başlangıçlar için iyi bir gün.