Burçlar

Bugün 9 Nisan 2022 Cumartesi / Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 9 Nisan 2022 Cumartesi ) yorumlarına bakalım.

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 9 Nisan 2022 Cumartesi ) yorumlarına bakalım.
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 9 Nisan 2022 Cumartesi ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 9 Nisan 2022 Cumartesi gününe ait Yorumularını inceleyelim..

Sevgili Koç; yarım kalan işlerini toparlayabilir, yaratıcı ve farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsin. Gün içerisinde iniş çıkışlı ruh hali sergiliyor olsan da marjinal fikirlerin destek görebilir. Sosyal medyada toplumsal konulara yönelik bilgi paylaşımların, birçok kişi tarafından beğenilse de bazı kişilerin tepkisi motivasyonunu düşürebilir.

Sevgili Boğa; monotonluktan hoşlanmadığın, farklı konular hakkında düşünmek ve araştırma yapmak istediğin bir gün olabilir.  Zaman zaman iç huzurunu bulmakta zorlanabilir, toplum önünde agresif tavırlar sergileyebilirsin. Entelektüel kişiler ile çalışmalar yapabilir, ilişkilerinde soğuk ve mesafeli olabilirsin.

Sevgili İkizler; aynı fikirde olduğun kişilerle bir arada olsan da bugün düşüncelerinin baskılandığını hissedebilir, sorumluluklarını görmezden gelebilirsin. Sosyal medyadan alabileceğin haberler, uzaklarla ilgili planlarına yeni bir boyut getirebilir. Fakat bu fikrin uzun vadeli olmaması içten içe seni huzursuz edebilir.

Sevgili Yengeç; kredi çekmek, borç almak gibi konular zihnini bu gün yorabilir.  Dostlarından fikirsel destek alabilir, kendince hesap kitap yapabilirsin. Akşamüzeri grup, dernek ya da sosyal alanlarda duygusal baskı hissedebilir, sevilmediğin hissine kapılabilirsin. Kendine, duygularına ve fikirlerine değer vermelisin.

Sevgili Aslan; iş ve çalışma alanında çok aktif günler geçiriyor olsan da bugün eşinin veya karşındaki kişilerin duygusal baskısı, sana özgürlüğünün kısıtlandığını hissettirebilir. Uzaklarla ilgili konularda gecikmiş bir haberin gelmesi seni heyecanlandırıp, enerjini yükseltebilir.  Akşam saatlerinde aile bireylerine daha fazla ilgi göstermen gerekebilir.

Sevgili Başak; ortak kaynaklarınla ilgili alabileceğin bir haber; hem şaşırmana, hem de sevinmene neden olabilir. Çalışma veya ev ortamında,  yapman gereken işler bugün senin için angarya haline gelebilir. Kendine vakit ayıramaman ve istediğin kadar dinlenemiyor olman, kriz yaşamana neden olabilir.

Sevgili Terazi; romantik ilişkilerinin gündemde olacağı bir gün olabilir. Sabah saatlerinde sevdiğin kişinin problemlerine yoğunlaşabilirsin. Objektif bakış açın farklı çözüm yolları üretmeni sağlayabilir. Şu sıralar maddi gelirlerindeki artış, enerjini ve motivasyonunu artıracaktır.

Sevgili Akrep; Zihinsel faaliyetlerini ve orijinal fikirlerini geniş perspektifle değerlendirebileceğin bugünü evde geçirmek isteyebilirsin. Eski iş arkadaşlarınla tekrar çalışmaya başlayabilir ya da bir araya gelebilirsin. Ailevi konular veya ertelenen tadilatlarla ilgili durumlar, keyfini kaçırabilir.

Sevgili Yay; medyada duyabileceğin sansasyonel bir haber gerilmene ve huzursuz olmana neden olsa da farklı bir hobi edinebileceğin fikrini de beraberinde getirebilir. Gelişen koşulları takip etmek isteyebilir, sevdiklerinle fikir alışverişinde bulunabilirsin. Sağlığınla ilgili konuların hızla olumlu bir gelişim göstereceği bir döneme giriyorsun.

Sevgili Oğlak;  çalışma arzun ve hırsın, para kazanmak konusunda da seni motive etmeye devam ediyor. Gayrimenkul ya da ev içi düzenlemelerinden kaynaklanan gecikmeler yaşıyor olman; endişelenmene ve işlerinin düzenlediğin planda gitmediğini düşündürebilir. Endişeni; fazla para harcayarak görmezden gelmek isteyebilirsin.

Sevgili Kova;  burcuna geçen Ay, enerjik ve hareketli olman için seni desteklerken, geleceğinle ilgili plan ve projelerini de gözden geçirmen için zaman veriyor olabilir. Yakın arkadaşından gelebilecek haber ya da kaçırmış olduğun bir eğitimin tekrarı, beklentilerini yükseltmene ve motive olmana yardımcı olabilir.

Sevgili Balık;  düşüncelerin maddi gelirin ve kazanımlarınla ilgili olabilir. Borç, alacak dengeni iyi ayarlayamadığını hissedebilir, haftaya biraz gergin başlayabilirsin. Yapacağın içsel sorgulama; yaratıcılığını tekrar kullanmana, hayallerini gerçekleştirmek için adım atmana ve seni destekleyecek olan kişiler ile irtibata geçmeni gerektirebilir.