Burçlar

Burçların 19 Şubat 2024 Pazartesi  gününe ait Yorum ve analizleri

Bugün, Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Burçların analizi 19 Şubat 2024 Pazartesi 

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için 19 Şubat 2024 Pazartesi gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

19 Şubat 2024 Pazartesi Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

10 Kasım Salı 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün çevrendeki insanlara daha arkadaşça davranabilirsin. İnsanlara selam vermek ve güler yüzlü olmak senin de enerjini yükseltecek. İnsanlarla güzel şeyler paylaşabileceğin bir gündesin. Bugünün güzel enerjisini iyi değerlendirmelisin. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri yeteri kadar tükettiğinden emin olmalısın. İhtiyacın olan vitaminleri taze besinlerden almak sana daha iyi gelebilir. Bugün yediklerine dikkat etmek için iyi bir gün. 

Aşk

Bugün arkadaşların seni yeni bir insan ile tanıştırabilir. Gireceğin sosyal bir ortamda farklı bir kişi ile tanışabilir ve bu kişiden çok etkilenebilirsin. Yeni bir aşk seni bekliyor olabilir bugün, o yüzden mutlaka dışarı çıkmalısın! 

Para

Maddi konularda eyleme geçmek ve daha üretken olmak bugün senin enerjini artıracak. Bazı konularda önceliği kendi isteklerine vermen, daha fazla harekete geçmene sebep olabilir. Bugün maddi konularda dikkatli davranacaksın.

10 Kasım Salı 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün işe odaklanmak ve önemli konuları halletmek senin için biraz zor olabilir. Aklında dinlenmek ve keyif yapmak varken halletmen gereken işlerin artması seni biraz zorlayabilir. Bazı şeylerin dikkatinden kaçması olası. 

Sağlık

Bugün güzel sohbetler ve muhabbetler, içinde bulunduğun duygusal gerilimi atmanı sağlayabilir. Kendini ifade etmek, zihinsel yorgunluğunu gidermende faydalı olacak. Bugün bol sohbetin faydalarını görebileceksin. 

Aşk

Geçmişte kalan bir mevzu bugün tekrar gündeme gelebilir. Ayrıldığın bir kişi ile tekrar konuşabilirsin. Geride kalan mevzuları tekrar konuşmak isteyebilirsiniz. Ancak bu konuşmaları sakin kafayla değerlendirmen gerekecek. 

Para

Kendi hedeflerine öncelik vermen gereken bir gün. Masraflar ve harcamalar söz konusu olduğunda sana ait olan fikirlerin gereksiz olduğunu söyleyenlere karşı dik durman gerekecek. Kendi parasal kararlarını kendin almalısın.

10 Kasım Salı 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bazı şeyler planlamak için iyi bir gün olmayabilir. Bir şeylerin dikkatinden kaçması olası. O yüzden önemli kararlar almadan önce dikkatle düşünmeli ve bazı konuları ertelemelisin bugün. 

Sağlık

Hayatındaki yoğunluğun zihinsel olarak bir yorgunluğa sebep olması mümkün. Kendine zaman tanımak ve sağlığını ön plana almak sana daha iyi gelebilir. Bugün kendine karşı nazik olmalısın. 

Aşk

Bugün karşındaki insanla arandaki konuşmalara dikkat etmen gerekecek. Esprili ve mizah dolu bir konuşmanın yerinde olduğundan emin olmalısın. Kimsenin kalbini kırmadan günü bitirmek ikiniz için de önemli olabilir. 

Para

Parasal konularda daha çok mantığın ile odaklanman gereken şeyler karşına çıkabilir. Bugün duyguları bir kenara bırakmalı ve olabildiğince analitik davranmalısın. Maddi konuları kalbinle yönetmemelisin bugün.

10 Kasım Salı 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Kendi düşüncelerine ve hislerine önem vermeli ve etrafındaki insanlara göre yaşamamalısın bugün. Kendi isteklerine öncelik vermek ve sadece sana odaklanmak, hayatında değiştirmek istediğin şeyleri daha dikkatli bulmana yarayabilir. 

Sağlık

Derin nefes egzersizlieri ve esneme hareketleri, vücudunda biriken negatif etkiyi üstünden atmak için faydalı olabilir. Bugün kendine zaman ayırmak ve zihnini boşaltmak için egzersizlere odaklanmak daha iyi bir seçenek olacak. 

Aşk

Aşk konusunda daha keyifli bir vakit geçirmek için daha fazla muhabbet etmek isteyebilirsin bugün. Kendini ifade etmen ve karşı tarafa kendini anlatman, o kişinin seni daha dikkatli incelemesini sağlayabilir. 

Para

Bugün parasal konularda halletmen gereken önemli bir mesele önüne gelebilir. Parasal konularda daha iyi sonuçlar elde etmek için dikkatli davranmalı ve etrafında olan biteni dikkatle izlemelisin bugün.

10 Kasım Salı 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

İnandığın şeyleri savunmak ve kendi fikirlerini ifade etmek için geri durmamalısın bugün. Kendini istediğin gibi rahat bir şekilde ifade edebilmelisin. Bugün kelimelerle aran çok iyi olacak. Bu güzel yeteneği seni sıkan mevzular için kullanarak çözüm üretebilirsin. 

Sağlık

Bugün kafanı toparlamak için kendine zaman ayırmak ve stresin vücudundaki etkilerini azaltmak için esneme hareketleri yapman sana daha iyi gelecek. Gerilimleri vücudundan atmak ve vücudunun genel hareketlerini rahatlatmak için esneme hareketlerine odaklanmalısın bugün. 

Aşk

Bugün etrafından aldığın etkileri geri onlara yansıtabileceksin. Bir ayna gibi, ne görürsen onu yansıtacaksın. O yüzden güzel şeyler gördüğüne ve olumlu konuşmalara girdiğinden emin olmalısın bugün. 

Para

Maddi konularda sakin kalmak ve gözlem yapmak bugün sana daha iyi etkiler sağlayacak. Parasal konularda güzel sonuçlar elde etmek için gözlem yeteneğini kullanmalı ve kimsenin fark etmediği şeyleri görmelisin bugün.

10 Kasım Salı 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün ev eşyalarından bazıları bozulabilir. Her zaman kullandığın ve elinin altında olmasından hoşlandığın elektronik cihazlara dikkat etmen gerekecek. Bunları tek başına tamir etmek yerine bir bilene sormak daha iyi olabilir. 

Sağlık

Hem fiziksel hem de zihinsel bütünlüğün için egzersiz seçmen gerekebilir bugün. Yoga gibi bir egzersiz ile kafanı boşaltabilir ve kaslarını kuvvetlendirebilirsin. Bugün yoga gibi bir egzersize odaklanman gerekebilir. 

Aşk

Bugün kendi isteklerine ve düşüncelerine daha fazla önem verebilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen, karşındaki insanın hislerini gözardı edebileceğin bir gün. Sözlerine dikkat etmen gerekecek bugün. 

Para

Maddi konularda kendinden şüpheye düşebilirsin bugün. Bazı şeylerin istediğin gibi ilerlememesi seni biraz sıkabilir. Bu konularda kendine zaman tanımak daha iyi bir çözüm olacak senin için.

10 Kasım Salı 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Çevrendeki insanlara destek olmak senin de enerjini yükseltecek. Bugün yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olabilir veya kendi sevdiklerin için düşünceli hareketler yapabilirsin. İnsanlarla daha güzel vakit geçirmen sana çok daha iyi yansıyacak. 

Sağlık

Egzersiz yapmak sağlığına iyi gelecek bugün. Hem gerginlikleri üstünden atmada hem de kaslarını kuvvetlendirmede spor sana iyi bir enerji katacak. Bu güzel harekete bir arkadaşını da davet edebilir ve daha keyifli bir aktiviteye dönüşmesini sağlayabilirsin. 

Aşk

Yeni bir insandan hoşlanabilir veya bu kişi ile sessizce bir muhabbete girebilirsiniz. Aranızdaki mevzunun gizli kalmasını isteyebilirsiniz bir süre. Bazı şeyleri etrafla paylaşmamak size daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi konularda inişler ve çıkışlar olabileceğini kendine hatırlatman gerekecek. Cebinden çıkan her para için üzülmek yerine ileriye bakmak ve daha yapıcı olmak sana daha iyi gelebilir.

10 Kasım Salı 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün yeni hedefler koymak için iyi bir gün. İlerisini düşünerek hareket etmek sana daha güzel getiriler verebilir. O yüzden geleceğini göz önünde bulundurarak kararlar almakta fayda var bugün. 

Sağlık

Bugün yorgun hissedebilirsin kendini. Bu yorgunluğu üstünden atmak için sıcak bir duş alıp erkenden yatağa girmek sana daha iyi gelebilir. Uyku düzenine dikkat etmek vücudundaki yorgunlukları daha rahat atlatabilmeni sağlayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle birbirinize ne kadar değer verirseniz verin, bugün kendi kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri tek başınıza yapmak istemek normal olabilir. O yüzden bugünü kendine ayırman daha iyi gelecek. 

Para

Bugün parasal konularda daha farklı fikirler üretmek ve emeklerinin karşılığını almak için daha dikkatli hareket etmen gerekecek. Karşına maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için güzel fırsatlar çıkabilir.

10 Kasım Salı 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün etrafındaki bir insanın sana bazı konular hakkında yalan söylediğini fark edebilirsin. Bu kişinin sana karşı daha dürüst olmasını istemek seni beklenti içine sokabilir. Ancak yalanlara karnının tok olduğunu ona göstermen gerekecek. 

Sağlık

Cilt sağlığına dikkat etmen gerekebilir bugün. Güneşten yeterince korunduğuna emin olmalı ve kuruluğa karşı önlemini almalısın. Vücudunun daha rahat ve iyi hissetmesi için cildine özen göstermen gerekecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler olabilir. Bu gerginlikleri düzeltmek için yapıcı olman gerekecek. Alınganlık ve kestirip atma ile bir sonuca varamayacaksın bugün. 

Para

Bugün ev harcamalarına odaklanman gerekebilir. Faturalar, son ödeme tarihi gelmiş masraflar ve vadeler dikkatinden kaçmamalı. Bugün parasal olarak dikkatli davranmalısın.

10 Kasım Salı 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün etrafındaki insanlar senin iyi niyetini sorgulayabilir. Kendini açıklamak ve neyi neden yaptığını anlatmak zorunda kalabilirsin. Kendini sıkmadan ve üzmeden doğruları söylemek sana çok daha iyi gelecek bugün. 

Sağlık

Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmek vücudunda kötü etkileri olan şeyleri atmanda daha faydalı olabilir. Vücuduna yaramayan gıdaları kesmek sana çok daha iyi bir etki verecek bugün. 

Aşk

Geçmişte kalan bir kişi tekrar aklına gelebilir. Daha önceden yaşadığınız mevzular tekrar gündeme gelerek seni düşündürebilir. Bu kişi ile karşılaşmak veya onun hakkında düşünmek seni biraz yoracak bugün. 

Para

Bugün harcadığın paralara dikkat etmelisin. Büyük masraflarla daha sonradan pişman olacağın kararlar almamalısın. Bugün yapacağın masrafların seni çok etkilememesini sağlaman gerekecek.

10 Kasım Salı 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün kendine vakit ayırmak ve bazı aktiviteleri tek başına yapmak sana daha iyi gelebilir. Çevrenden gelebilecek negatif etkilere fazlaca açık olacaksın. O yüzden günü kendinle geçirmek ve insanlarla fazla muhatap olmamak sana daha iyi gelecek. 

Sağlık

Stresin vücuduna normalden daha fazla etkisi olabilir bugün. Kas ağrıları ve tutulmalara karşı dikkatli olmalısın. Vücudun için daha fazla esneme hareketleri yapmak ve bol bol su tüketmek daha iyi gelebilir. 

Aşk

Eğer yeni bir ilişkiye başladıysan, bu kişi ile aranda daha güzel ve keyifli bir iletişim olması için ikiniz için de yeni olan şeylere odaklanabilirsiniz bugün. İkinizin birlikte yeni bir şey öğrenmesi size daha iyi gelecek bugün. 

Para

Maddi konularda acele kararlar almamalısın. İçine sinmeyen konularda dikkatle düşünmen gerekecek bugün. İnsanların seni acele ettirmelerine ve daha sonradan pişman olabileceğin yükümlülüklerin altına sokmalarına izin vermemelisin.

10 Kasım Salı 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün iletişim araçların istediğin gibi çalışmayabilir. Bazı şeylerin bozulması veya işlerini geciktirmesi söz konusu olabilir. O yüzden hazırlıklı olmalı ve iletişim konularında dikkatli davranmalısın bugün. 

Sağlık

Bugün kendini fiziksel olarak çok iyi hissedeceksin. Fiziksel enerjin çok yüksek olacak. Bol bol hareket edebilecek ve kaslarını kuvvetlendirebileceksin. Açık hava sporları sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyifli bir vakit geçirmek isteyebilirsin. Ancak ikinizi de gerecek bazı konuların gündeme gelmesi olası. Enerjinizi düşürmemeli ve daha yapıcı konuşmalar yapmalısınız bugün. 

Para

Maddi konularda etrafındaki insanlardan farklı düşüneceksin. Önceliklerin, diğerlerine göre daha farklı olabilir. Hem insanlarla iyi geçinmek hem de kendi isteklerine öncelik vermek seni biraz yoracak bugün.