GüncelMagazin

Turbo Turabi yarışmayı bırakmak zorunda kaldı! neden?

Turbo Turabi

 Turbo Turabi’nin adadan ayrılır ayrılmaz yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Survivor All Star’a yıllar sonra yeniden katılan Turabi ilk günden sakatlığıyla zor anlar yaşıyordu.

Survivor 2024 All Star yarışmasında Turabi’nin ayrılık kararı herkesi şoke etti. Survivor’da iki kez şampiyon olan Turabi sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek.

Son gerçekleşen acil durum konseyiyle birlikte ödül oyunu sonrasında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Turabi sevenleri üzen gelişmeleri yarışmacıları da aktardı. Turabi’nin 5 gün sürecinde doktor kontrolünde kaldığı aktarılırken son kararı Acun verdi.

“İnsan vücuduna 6 saat uyku yeterlidir diyen boyu devrilesice hariç herkese günaydın!

Kusura bakmayın sevenlerim, kardeşlerim, abilerim, ablalarım, nenelerim ve de dedelerim. Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size ELVEDA diyorum! Kabul ediyor musunuz?

Bana bu efsane sezonda yer veren ağabeyim Acun Ilıcalı’ya, arkada görünmeyen ama karınca gibi çalışan Acun Medya ekibine, sağlığımızla kendi evlatlarının sağlığı gibi ilgilenen doktorlarımıza ve sağlık ekibine, Survivor izleyicilerimize, yorum masasındaki yorumcularımıza, sosyal medya sayfalarının yöneticilerine canı gönülden teşekkür ederim. Böyle dev bir kadronun parçası olmak benim için bir onurdur. Tüm yarışmacı kardeşlerime canı gönülden başarılar diliyorum. Hepsi şampiyonluğu ve de en önemlisi bu çektikleri zorluklardan dolayı saygıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Kazasız, belasız ve de sakatlıksız güzel bir sezon diliyorum hepsine.

Allah’a emanet olun!”

TURABİ NEDEN AYRILDI?

Survivor 2024’te geçtiğimiz haftalarda Turabi bir sakatlık yaşamıştı. Programdan öncede sosyal medya hesabından sakatlık geçirdiği söyleyen Turabi ısrarları kırmayarak adaya gelmiş ve Survivor’a katılmıştı. Ancak yaşadığı sakatlığı yeniden nükseden Turabi, Survivor’dan ayrılmak durumunda kaldı.