Burçlar

Burçların 29 aralık 2023 Cuma Gününün Yorum ve analizleri

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 29 aralık 2023 Cuma) yorumlarına bakalım

Burçların analizi 29 aralık 2023 Cuma

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün fiziksel enerjinde artış olabilir. Kendini daha kuvvet dolu hissedebilirsin. Bu güzel enerjiyi ev içinde eksikleri gidermek için kullanabilir ve hijyen konularına odaklanarak harcayabilirsin. 

Sağlık

Bugün ev içerisinde temizlik ve düzen konularına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Artık işine yaramayan şeyleri hayatından çıkarmak ve temiz, yeni şeylere odaklanman sana daha iyi bir ruh hali verebilir. 

Aşk

Bugün hislerini karşı tarafa açmak isteyebilirsin. Ancak bu durum için karşı tarafın ruh halini görerek hareket etmek sana daha iyi gelebilir. Aşk konularında karşı tarafı düşünmen gerekecek. 

Para

Bugün biraz paraya odaklanabilirsin. Ancak parasal konular sana sıkıntı değil de keyif verecek bir değişiklik olarak. Kendin için güzel masraflar yapabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün duygusal bir tıkanıklık yaşaman olası. Bir şeyleri ifade ederken bir anda beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Kendi hislerine ve düşüncelerine kendini açman gerekecek. 

Sağlık

Sağlıklı tercihler için nelere odaklanman gerektiğini kendine hatırlatman gerekebilir. Hem zihnini boşaltmak hem de bedenini çalıştırmak isteyebilirsin. Yoga gibi egzersizlere öncelik verebilirsin

Aşk

Sevdiğin kişiyle sakin bir konuşma, bir çok şeyi değiştirebilir. Aranızdaki hissiyatı daha net ifade edebilmeniz için açık bir iletişim gerekebilir. Birbirinize bunun için fırsat vermelisiniz. 

Para

Sıkı çalışmak belki sana büyük ödüller getirmeyecek ancak sahip olduğun şeylerin kıymetini daha net görmene vesile olabilir. Bugün elinde olanları garanti cepte görmemen gerektiğini hatırlayabilir ve haline şükredebilirsin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Sevdiğin kişilerle daha samimi bir gün geçirmek isteyebilirsin. İnsanlarla aranda daha farklı bir enerji olabilir. Bugün bu güzel enerjiyi yapıcı olmaya ve eksik giden şeyleri tamamlamaya kullanabilirsin. 

Sağlık

Sağlık konularına odaklanırken detaylarda boğulabilirsin. Bugün sadece kendine nazik olman gereken bir gün olacak. Kendini gereksiz yere yormamak ve istediğin şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bugün yeni birisinden hoşlanman olası. Bu kişinin ilginç yanları sana daha samimi gelebilir. Normalde gözardı ettiğin bazı konuları daha fazla ele alabilir ve buna göre hareket edebilirsin. 

Para

Maddi konularda kendini biraz kısman gerekebilir. Gereksiz masraflara çok fazla yönelmiş olabilirsin. Özellikle evinin rahatlığında internet üstünden yaptığın harcamalara ekstra dikkat etmen gerekebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Duygusal olarak zorlanabilirsin bugün. Sevdiğin kişilerle alakalı düşünceler kafanı yorabilir. Biraz kendini geri çekip olaylar hakkında nasıl düşündüğüne odaklanabilir ve kendin için farklı kararlar alabilirsin. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermen gereken bir gün olabilir. Sağlıklı beslenmek için kolaya kaçmamalı ve kendin için mutfağa girmelisin. Sağlıklı bir yemek hazırlamak için kendine vakit ayırman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle bir şeyler yolunda gitmediğinde kendini içine kapatmamalısın. Bazı konulardaki hassasiyetini karşı tarafa ifade etmen gerekecek. Daha iyi bir enerji yakalayıp iletişimi kuvvetlendirmelisin bugün. 

Para

Maddi konularda çevrendekilere fazlaca yardım ediyor olabilirsin. Ancak bu durumdan vazgeçmen gerekecek. Sevdiklerine destek adı altında onlar tarafından kullanılmamak için kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün sevdiğin kişilerin senin hakkında çok az şey biliyor olmasına içerleyebilirsin. İnsanlara verdiğin değeri sorgulayabilir ve bu konularda değişimlere gidebilirsin. Bütün kapıları kapatıp gemileri yakmadan önce kendine zaman vermen gerekebilir. 

Sağlık

Sağlığını veya kendine koyduğun hedefleri başkalarınınkiyle kıyaslamamalısın. Bugün kendi bünyene odaklanmalı ve herkesin farklı hızlarda tepki gösterdiğini kendine hatırlatmalısın. Vücudunu ve zihnini gereksiz yere yormamalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir. İki taraf da beyaz görürken bir taraf ille de siyah diyebilir. Bu tartışmaların önüne geçmek için kendini biraz geri çekmen gerekecek. 

Para

Her detayı iki kere gözden geçirmek senin için yorucu olmaya başlamış olabilir. Bir şeyleri biraz daha oluruna bırakmak daha iyi olabilir maddi açıdan. Parasal konularda dikkatli davranışlarının seni germemesi için biraz sakin olman gerekecek.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün yaratıcı olacaksın, bir şeyleri düşünürken kimsenin bakmadığı açılardan bakabilirsin. Bu güzel enerjiyi seni gereksiz sıkıntılara sokmayacak şeylerde kullanman daha iyi olabilir. Sağlıklı kararlar almak ve güzel yollar üretmek sana çok iyi gelebilir. 

Sağlık

Vücudunu kuvvetlendirmek için biraz daha fazla egzersize odaklanman gerekebilir. Kan dolaşımını artırmalı ve bol bol su tüketmelisin. Kaslarını kuvvetlendirecek egzersizlere yönelmek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bugün kafan kolaylıkla karışabilir. Aşk konularında dikkatli olman gerekebilir o yüzden. Sevdiğin kişiye verdiğin ama sonradan unuttuğun bir söz gününüzü zora sokabilir. 

Para

Sosyal konulara odaklanmak maddi kaygılarını geride bırakmana vesile olabilir. Her şeye para odaklı bakmamayı öğrenmek ve biraz sosyal konulara odaklanmak sende büyük değişimler yaratabilir. Bugün arkadaşlıklar, paradan önemli olabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün etrafındaki insanlar seni olgun olmamakla suçlayabilir belki ama içindeki çocuğu dinlemek, onların görmekte zorlandığı şeyleri görmeni kolaylaştırabilir. Bugün iç sesine güvenmen gerekecek. 

Sağlık

Bir şeylerin kontrolden çıktığını düşünmen ve bununla başa çıkabilecek gücünün olmadığını hissetmen olası. Ancak sana enerji verecek şeyler tükettiğin zaman kendini daha iyi ifade edebilirsin. Bugün, gün içerisinde enerjini devam ettirecek şeyler yeyip içmelisin. 

Aşk

Bugün aşk için büyük bir potansiyel olabilir. Eğer hayatında kimse yoksa yeni insanlara kendini daha rahat açabilirsin. Aşk konularında kendini daha rahat ifade edebileceksin bugün. 

Para

Sosyal ortamlarda daha işe yarar şeyler yapmak istiyorsan eğer, sevdiğin insanların yükünü azaltmaya başlayabilirsin. Maddi konularda daha sağlıklı hareketler için bugün çevresel faktörlere odaklanman gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün hayatını analiz edebilir ve son bir yılda yaşananlara daha dikkatli odaklanabilirsin. Olaylara daha objektif yaklaşman, önceden görmediklerini anlamanı sağlayabilir. 

Sağlık

Bugün sabrının azaldığını hissedebilirsin. Ama bununla başa çıkabilmek için gününün kontrolünü ele geçirmen gerekecek. Yediklerine kendin karar verebilir, eylemlerini sen seçebilirsin. Böylece kendini biraz daha iyi hissedebileceksin. 

Aşk

Bir şeylere kolay inanabilirsin bugün aşk konularında. Ancak bu konuda dikkatli olmak sana daha farklı şeyler kazandırabilir. Sevdiğin kişinin hareketlerini kafanda temize çıkarmak yerine bir şeyleri sorgulamalısın. 

Para

Maddi konularda yaşanabilecek gelişmelere ve fırsatlara tedirgin yaklaşırsan başkası bunları kapabilir. Maddi açılardan daha baskın olman ve biraz daha cesur davranman gerekebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün enerjin artabilir. Daha fazla şeyi halledebilirsin. Artacak bu enerjiyi ve kuvveti, halletmen gereken yarım kalmış işlere odaklamalısın. Böylece çok üretken bir gün geçirebileceksin. 

Sağlık

Eğer canını sıkan olaylarla karşılaştıysan son zamanlarda, bugün kendine zaman ayırabilirsin. Biraz sakin bir ortamda vakit geçirmek ve derin nefes egzersizleri yapmak sana iyi gelebilir. Kendine vakit ayırmalısın bugün. 

Aşk

Yaşananlara odaklanırken daha sakin bir bakış açısı elde etmen sana iyi gelebilir. Aşk konularında isteklerine değil de iki tarafın da mutluluğuna odaklanabilirsin. İki tarafın isteklerini düşünmek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Olaylara egoyla bakmamalı ve büyük resmi görmelisin. Maddi konulara sadece kendi bakış açından bakmamak ve geneli görmek senin için daha doğru olabilir. Kendine odaklanıp karar yetini gölgede bırakmamalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün enerji dolu olabilir ancak bu enerjiyi tam olarak nereye odaklayacağına emin olamayabilirsin. Etrafındakileri dinlemek kafanı karıştırabilir. Bugün kendi isteklerine özen göstermek ve kendi işine odaklanmak daha iyi olacak. 

Sağlık

Bugün esneme hareketleri sana daha iyi gelebilir. Kaslarını çalıştırmak ve eklemlerini oynatmak vücuduna daha iyi gelecek. Kan dolaşımını artırmak için esneme konularına odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün kendine vakit ayırmak, sevdiğin kişiyle bir şeyleri zorlamaktan daha iyi bir tercih olabilir. Kendine göre bir gün geçirmek ve ilişkide iletişimleri zorlamamak daha iyi olabilir senin için. 

Para

Maddi konulara odaklanman için iyi bir gün. Genel olarak farklı şeylere dikkatini verip odağını dağıtmak yerine maddi konularda daha sakin düşünebilmelisin. Gelir gider tablolarını dikkatle gözlemlemek sana daha iyi gelebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Tartışmalara karşı dikkatli olmalısın. İnsanlarla arandaki iletişimde onlara karşı açık olmak ve onlara anlayışla yaklaşmak daha iyi olabilir. Bir şeyleri içinde tutmamalısın, evet, ama bunları ifade ederken sakin olman gerekebilir. 

Sağlık

Vücuduna bakmak ve ihtiyaçlarını gidermek hazırlık isteyen bir durumdur. Bugün bu hazırlıklara girişebilirsin. Yeni bir diyet ve egzersiz için hazırlık yapabilir, hem kendine ortam hazırlayabilir hem de bazı alışverişlere girebilirsin. 

Aşk

Eğer son zamanlarda çok fazla bir biçimde sevdiğin kişinin neler düşündüğüne odaklandıysan bugün biraz geri çekilip kendi isteklerine odaklanabilirsin. Karşı tarafın üstüne düşmek yerine kendi üstüne düşmelisin bugün. 

Para

Eski mevzular tekrar gündeme gelebilir. Tam halledilmemiş şeyler ile ilgilenmen gerekebilir. Maddi olarak bir şeyleri bitirmeden yeni konulara girmemelisin bugün. Yarım kalan işleri bitirmek için iyi bir gün olabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bilmediğin şeyler seni huzursuz edebilir. O yüzden kendini öğrenmeye açmalısın. Yolda karşılaştığın kişileri tanımalı, evine aldığın şeyleri iyi tartmalı ve çevresel faktörlere karşı algılarını açmalısın. 

Sağlık

Sabrını artırmak için zihnini boşaltman gerekecek. Bunun için de meditasyon veya yoga gibi egzersizlere. Bugün sağlığını düşünüyorsan eğer, zihnini boşaltmalı ve duygusal gerginliklerden uzak durmalısın. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişiyle daha samimi paylaşımlarda bulunabilirsin. Aşk konularında daha içten konuşmalara kendini açmalısın. Bazı şeyleri kendi içinde daha iyi anlamlandırıp karşı tarafa sunman olası. 

Para

Öz disiplinini kuvvetlendirerek masrafları kısabilirsin. Bugün maddi olarak seni zora sokan şeyleri bitirmek için iyi bir gün olabilir. Maddi olarak biraz sert kararlar alman olası.