Magazin

Popçu Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel 20’lik genç Kız görünümünde

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki’nin 43 yaşındaki annesi Havva Öztel’in paylaşımları çokça beğeni topluyor.

Aleyna Tilki’nin annesinin Pozları sosyal medyada gündem oldu

Konyalı bir babanın kızı olduğu bilinen ve Konya’da dünyaya gelen genç isim, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla şöhret olmuştu. Tilki, 2016 yılında Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” isimli parçasıyla akıllara kazınmıştı.

2016 yılında Türkiye’de en çok izlenen video klibi haline gelen Cevapsız Çınlama şarkısı sonrası “Sen Olsan Bari” şarkısı ile Türkiye’de listelerde 1 numaraya yükselen şarkıcı, şöhret basamaklarını tırmanmayı sürdürmüştü.

2019 yılında dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile anlaşma imzalayan ve sonrasında İngilizce albüm yapan ismin annesinin  daha önceleri bir okulda müdür yardımcılığı yaptığı biliniyordu.

Havva Öztel, Aleyna Tilki’nin ünlenmesinin ardından bir kız öğrenci yurdu kurup buranın işletmeciliğini yapmıştır. Öztel aynı zamanda bir spor markası da kurmuştur.

“18’lik kızlar gibisiniz”

Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarını sürdüren ve günlük hayattaki paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam eden genç ismin annesi Öztel, Instagram hesabında süper minili pozunu paylaştı.

Öztel’in pozuna takipçilerinden “18’lik kızlar gibisiniz” yorumu geldi.

Aleyna Tilki

HAVVA ÖZTEL KİMDİR, NERELİDİR?

Katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasında adını duyuran ve daha sonra imza attığı başarılı işler sayesinde ün kazanan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel 1978 yılında doğdu. Şuanda boşanmış olduğu eski eşiyle evliliğinden Aleyna ve Ayça isimli iki kız çocuğu oldu. 43 yaşında olan Havva Öztel aslen Trabzonludur.

Kızı Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcılığı yapan Öztel, Aleyna Tilki’nin şöhreti yakalamasının ardından bir yurt sahibi olarak, kız öğrenci yurdu yöneticiliği yapmaya başladı.  Ayrıca yine kızının desteğiyle bir spor markası kuran Havva Öztel, güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeye ve sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

İşte Havva Öztel’in çok konuşulan bazı fotoğrafları…