Burçlar

Burçların 7 Mart 2024 Perşembe gününe ait Yorum ve analizleri

kenthabergazetesi.com- Astroloji /Bugün 7 Mart 2024 Perşembe Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının 7 Mart 2024 Perşembe  gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

7 Mart 2024 Perşembe Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

bugünü sakin ve hareketsiz geçirebilirsin. Düşüncelerini toplaman, içinde bulunduğun durumu değerlendirmen ve duygularına kulak vermen için uygun bir zaman. Gizli düşmanlarının farkına vararak çözüm yolları arayabilir, hiçbir şey yapmadan, akışa teslim olarak bir sonraki dönem için güç toplayabilirsin.

7 Mart 2024 Perşembe – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

eski arkadaşlarınla veya içinde bulunduğun sosyal gruplarla duygusal paylaşımlarda bulunabilir, yardım derneklerinde görev alabilir, insanların ihtiyaçlarına kulak verebilirsin. Yeni bir şeyler üretip, başlangıçlar yapmak yerine bugüne kadar gösterdiğin çabayı değerlendirmeyi tercih edebilirsin.

7 Mart 2024 Perşembe – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

 iş ve sosyal hayatında duygusal konuşmalarla ön plana çıkabilir, toplumun ihtiyaçlarını algılayarak projeler üretebilirsin. Çevrenle iletişiminde sezgisel ve duyarlı bir dil kullanabilirsin. Paylaşımların ve yardımlaşmanın ön planda olduğu bugün hırslarının yerini sevecenlik ve affedicilik alabilir.

7 Mart 2024 Perşembe – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

bugün inanç ve görüşlerin önem kazanabilir, düşüncelerini paylaşırken başka fikirlere karşı da saygılı ve duyarlı olabilir, kendini ifade ederken duygularını da işin içine katabilirsin. Yurtdışı, yüksek eğitim, yolculuklar ve medyayla ilgili konularda girişimlerini gözden geçirerek eksikliklerini tamamlayabilirsin.

7 Mart 2024 Perşembe – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

başkalarının duygularına ve sorunlarına eğilerek, insanlara yardımcı olma çabası içine girebilirsin. Yaşadığın krizleri sezgilerine güvenerek çözme yoluna gitmen için uygun bir gündesin. Finansal konularda daha duyarlı davranabilir, ortak kaynakların paylaşımında fedakârlık yapmayı tercih edebilirsin.

7 Mart 2024 Perşembe – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

yakın ilişki içinde olduğun kişilerin duygusal ihtiyaçları senin için önem kazanabilir. Onların sezgilerine güvenebilir, kendini karşındakinin yerine koyarak düşünmeyi başarabilirsin. Bugün daha önceki girişimlerini gözden geçirip eksikleri gidermek, olayları kontrol ve idare etmek yerine akışa teslim olmak daha doğru olabilir.

7 Mart 2024 Perşembe – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

beraber çalıştığın kişilerle daha duygusal bağlar kurabilir, onların isteklerine kulak verebilirsin. Yaptığın işlerin ve ürettiğin projelerin sanatsal ve yaratıcı boyutu ön plana çıkabilir. Fakat yeni girişimlere başlamak yerine üstünde çalıştığın işleri tamamlamak için çaba sarf etmek senin için daha yararlı olacaktır.

7 Mart 2024 Perşembe – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

sevdiklerin için fedakârlık yapmaya kendini hazır hissedebilir, onlar ifade etmese dahi duygularını sezerek harekete geçebilirsin. Duygu ve düşüncelerini paylaşmak ve başkaları tarafından anlaşılmak senin için önemli olabilir. Bugün zamanını sanatsal faaliyetlere katılarak ve dinlenerek geçirebilirsin.

7 Mart 2024 Perşembe – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

aile içi ilişkilerde her zamankinden daha duyarlı ve sevecen olabilirsin. Onlar için fedakârlık yapmak ya da duygularını paylaşabilmek seni rahatlatabilir. Evinde zaman geçirebilmek ve bir sonraki adımını düşünmek isteyebilirsin. Bugün var olan konuların değerlendirilmesi olumlu olacaktır.

7 Mart 2024 Perşembe – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

bugün kendini ifade ederken son derece yaratıcı ve duyarlı bir iletişim tarzını benimseyebilirsin. Yakın çevrenin ihtiyaçlarına kulak vererek onların isteklerini yerine getirebilir ya da sezgilerini kullanarak sorunlarına çözüm getirebilirsin. Kısa yolculuklarını ya da alacağın eğitimleri ertelemen gerekebilir.

7 Mart 2024 Perşembe – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini kullanarak kazanç sağlayacak projeler üretebilirsin. Bugün sezgilerinin çok güçlü olması gelir getirecek kaynakları da doğru belirlemene yardımcı olabilir. Alacaklarını tahsil etmek, sürüncemede kalan işlerini tamamlamak için uygun bir zamandasın.

7 Mart 2024 Perşembe – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

 hem özel hem de sosyal çevrenle ilişkilerinde kendini sevecen bir dille ifade edebilir, yanlış anlaşılmaları düzeltmeye çalışabilirsin. Kendinin ve karşındakilerin ihtiyaçlarına duyarlı davranman duygusal bağlarını kuvvetlendirebilir. Bugünü kendine ayırman ve kişisel bakımınla ilgilenmen de fayda var.