DekorasyonSektörel

En Şık ve Özel Tasarım ‘Mumluk’lar www.taymum.com.tr’de

Bir mumun satın alınmasında belki de en önemli unsur mumluk şekli ve tasarımıdır. Mum günümüzde aydınlatma vasfını yitirmiş, genellikle dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır. Bu sebeple içindeki mumun niteliklerine bakmadan sırf mumluk için mum alan insanlar bulunmaktadır.

Mumluk Tasarımları

Mumluklar günümüzde her marka tarafından tasarlanmaktadır. Bu nedenle her bütçeye uygun ürün bulmak mümkündür. Cam, ahşap, metal, seramik, renkli, şeffaf, simli, oymalı, ince uzun, kare, yuvarlak, ayaklı kısacası her hayale ve zevke göre bir mumluk bulmak mümkündür. Bununla beraber çok beğendiğiiz dekoratif her türlü kap mumluk olarak kullanılabilecektir.

Özel olarak da tasarım yaptırabileceğini yerler bulunmaktadır. Özellikle birine hediye olarak mum götürmek gibi bir düşünceniz varsa götüreceğiniz kişinin zevk ve özelliklerine göre mumluk tasarlatabilirsiniz. Kişiye özel tasarım yaptırabilir, ismini yazdırabilir, mumluğun üzerine özel bir fotoğraf bastırabilir ya da alacağınız kişi için önemli olan bir cümleyi yazdırabilirsiniz. Böylece tamamen hayal gücünüze bağlı olarak kendi hediyenizi kendiniz yaptırabilirsiniz. Mumluk model, fiyat ve tasarımlarını incelemek için https://www.taymum.com.tr/collections/mumluklar  sitesini inceleyebilirsiniz.