Sektörel

Mini torna ile birçok alanda işlem yapabilirsiniz – Mini Torna Nedir?

Mini torna ile birçok alanda işlem yapabilirsiniz - Mini Torna Nedir?

Mini torna aparatı işlevselliği son derece fazla olan bir alettir. Mini torna kullanım alanı çeşitlilik gösteren bir aparat olma özelliğini taşır. Mini torna ile birçok alanda işlem yapabilirsiniz. Özellikle günümüzde çömlekçiler tarafından sıklıkla kullanılır. İleri ve geril şalterli motor özellikleri bulunan mini torna makinaları günümüzde son derece profesyonel ürünler olarak karşımıza çıkar.

Mini tornaların ağırlıkları yaklaşık olarak 4,5 ile 5 kilo ağırlığı arasındadır. Kullanımı son derece pratik, kolay ve aynı zamanda hızlıdır. Yatak üzeri hareketi 60 mm civarındadır. Merkez mesafesi oranı ise yaklaşık 150 mm civarından oluşur. 550W gücünde çalışma potansiyeline sahip bir ürün olma özelliğini taşır. Son derece hassas çalışma özelliği bulunan ürünlerdir.

Mini Torna Fiyatları Torna fiyatları birçok faktöre bağlı olarak fiyatlarda şekillenmeler olur. Mini torna fiyatları makinanın gücü, hassaslığı, ağırlığı, özellikleri gibi birçok etmene bağlı olarak fiyatlar belirlenir. Fiyatların oluşmasında uluslararası sanayi şirketlerinin fiyatları da göz önüne alınır. Uygun fiyatta profesyonel özelliklerde bir mini torna almak istiyorsanız https://www.sanayiden.com/proxxon-pd150-hassas-mini-torna sitesine girip, makinayı satın alabilirsiniz.

Mini torna ile birçok alanda işlem yapabilirsiniz - Mini Torna Nedir?