Burçlar

10 Mayıs Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

10 Mayıs Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (10 Mayıs Pazartesi 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 10 Mayıs Pazartesi 2021

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

kendi dünyanda oluşturmak istediğin manevi düşünceleri gerçekleştirirken, günlük işlerinin aksamamasına dikkat etmelisin. Bu ara mantığın yerine hislerini dinlemen daha akıllıca olabilir. Özellikle duygusal ilişkini gözden geçirmelisin. Yapıcı davranmalı ve bazı sözlere kulak tıkamalısın.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

bugün ne yaşanırsa yaşansın olup biten her şeye esprili bir şekilde yaklaşacaksın. Yakın çevrendeki insanlar bu tutumundan ötürü senin daha özverili ve fedakâr davranmanı istiyor olabilir. İdeallerin konusunda unuttuğun değer yargıların tekrar gündemin olabilir.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

sürekli atılımda ve değişken olan yapını bugün biraz dizginlemek durumundasın çünkü bugün vereceğin kararların geri dönüşü olmayabilir. Rakip olarak gördüğün insanların fikirlerini benimseyebilirsin. Ancak mantıklı hareket etmen ve risk almaman gerekiyor.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

hafta boyunca kendi köşene çekilip dinlenmiş olabilir ve kendine uzun bir zaman ayırmış olabilirsin. Artık kariyer hayatınla ilgili planları devreye sokmanın zamanı gelmiş olabilir. Bugün keyfi alışverişlerde bulunabilir ve her şeyin en pahalısına yönelebilirsin. Masrafların bir anda artabilir dikkatli olmalısın.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

haber trafiğinin, yazılı ve sözlü iletişimin arttığı bir hafta sonuna girerken karşındaki insanlara sivri dilli davranabilirsin. Kendini her şeyin üstünde görebilir, her şeyin en güzelini hak ettiğini düşünebilirsin. Bu dönemde mevcut ilişkin daha da derinleşip, uzun vadeli bir ilişkiye dönüşebilir.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

ailevi meseleler veya miras alım satım işleriyle uğraşabilirsin. Bilinçaltını kurcalayan ailevi ve parasal sıkıntılar olabilir. Üst üste gelen sorunlar yüzünden ani bunalmalar ve karamsarlıklar hissedebilirsin. Girişimlerinin maliyeti planladığının çok üstünde seyrederek seni zorlayabilir.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

üzerinde çalıştığın iş ve projeler için girişimlerde bulunabilir iş birliklerinde etkin rol almak ve hâkimiyet sağlamakta zorlanmayabilirsin. Çaban sonuç verecektir. Yakınlarına vereceğin fikir ve öneriler memnuiyetle karşılanabilir. Enerjinin yoğunluğu aşk hayatını olumlu etkileyecek.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

bu ara sevecen ve yapıcı tavırlarınla göz dolduruyorsun fakat çevrendeki bir takım insanlar bu durumdan çok da memnun görünmüyor olabilir.  Eğer bir ilişkin yoksa bu ara sosyal medya, kültürel veya sanatsal alanlarda seni etkileyen biriyle tanışman mümkün. Kariyerinle ilgili gelişmelere hazırlıklı ol.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

hayat standartlarını, görüş ve vizyonlarını büyütebileceğin bir gündesin. Yurt dışı, ekonomik çalışmalar, eğitim veya hukukla ilgili işlerin bağlı olduğu gruplarla iletişime geçebilir ve kendini geliştirmek için çaba harcayabilirsin. Yeni bir kişiye aniden derin duygular ve tutku duyabilirsin.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

mevcut maddi standartlarını zorlayarak yeni fikir ve çalışmalarına yer açabilirsin. Bugün yakın çevren ve kardeşlerin arasındaki iletişimin ikilemde kalmana neden olabilir. Olaylara soğukkanlı yaklaşmaya özen göstermen, olası krizi engelleyebildiği gibi yararına da olabilir.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

aşk hayatın bu ara çok hareketli; yazın yaklaşmasıyla partnerinle tatil planları içinde olabilirsin. Gün içinde menfaatlerini de göz önünde bulundurmalısın. Özgüveninle birlikte üzerinde durduğun planının da esik taşları yerine oturabilir ve işler lehine dönebilir.

10 Mayıs Pazartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

 çalışma hayatında kendi doğrularına önem verdiğinden; istenmeyen bazı durumlarda hedef gösterilebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde gelebilecek sürpriz bir haberle plan ve organizasyonunu tekrar revize etmek durumunda kalabilirsin. Çalıştığın ortamda yeni başladığın bir ilişkinin romantik bir seviyeye ulaşması olası.