Ekonomi

26 Aralık Cumartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

26 Aralık Cumartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 26 Aralık Cumartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 26 Aralık Cumartesi 2020

26 Aralık Cumartesi 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün kendi kafanı toparlamak için biraz ara verebilirsin. Evinde güzelce vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Seni yoran insanlar ve olaylarla arana bir sınır çekmek ve keyif alacağın aktivitelere odaklanmak daha keyifli enerjiler çekebilir hayatına.

Sağlık

Dikkatli bir yeme planı ve bol bol su tüketimi sana daha iyi gelebilir. Enerjini yükseltmek ve sindirim sistemini kuvvetlendirmek için ihtiyacın olan besin ve vitaminleri tüketmelisin. Bol bol su içmek de enerjinin yükselmesine katkı sağlayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile daha fazla fikir birliği yapabilirsin bugün. Aranızdaki muhabbetin artması ve bazı konulara aynı çerçeveden bakmanız ilişkinizi kuvvetlendirecek. İlerisi için daha keyifli planlar yapabilirsiniz bugün. 

Para

Parasal konularda atacağın adımları tekrar gözden geçirmen gerekebilir. Eğer büyük bir masraf yapman gerekiyorsa öncesinde iki kere düşünmek sana daha iyi gelecek. Maddi konularda acele etmemelisin bugün.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün bakış açını genişletmen gereken bir gün olabilir. Hayatında gerçekleşmesini beklediğin bazı şeyleri tam olarak eyleme dökebilmek için biraz cesaret ve vizyon gerekecek. Enerjini toplamalı ve bu konulara odaklanmalısın.

Sağlık

Egzersiz ve diyet senin için önemli olabilir. Kendini daha iyi hissetmek ve enerjini artırmak için daha dikkatli olmalısın. Sağlık açısından yediklerin de hareketlerin de birbirine eşit ölçüde önemli olacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyifli ve samimi bir vakit geçirebilirsiniz. Aranızdaki anlayış giderek artacak. Birbirinize karşı daha nazik olabilecek ve keyifli bir gün geçirebileceksiniz bugün. 

Para

Parasal konularda emeklerinin arkasında durman gereken bir gün olacak. Kendini gereksiz yere sıkmamalı ve vazgeçmeyi düşünmemelisin. Gidişatına güvenmen güzel paralar elde etmeni sağlayacak.

26 Aralık Cumartesi 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Maddi konularda hızlı hareket etmemen daha mantıklı olabilir. Bunun tek sebebi kendini daha rahat hissetmen olacak. Bazı kararları alırken dikkatli davranmak enerjini daha da yükseltebilir.

Sağlık

Kendini fazla yormaman gereken bir gün olabilir. Fiziksel olarak kendini daha iyi hissetmek için biraz dinlenmeye ihtiyacın olacak. Bugün dikkatli adımlar atmak ve kendini yormamak sana daha iyi bir enerji katacak. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile vakit geçirmelisin bugün. Onu daha iyi tanımak ve aranızda daha keyifli etkiler oluşturmak için biraz çaba göstermelisin. Bazı şeylerin kendiliğinden oluşmasını beklemek hem ona hem de sana haksızlık olacak. 

Para

Maddi konularda karşına bazı sıkıntılar çıkabilir. Ancak bu sıkıntıları halledebilecek bir kuvvetin olacak. Karşına çıkan her şeyle düzgün bir şekilde ilgilenebileceksin.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsin bugün. Bazı enerjileri daha pozitife çevirmek için insanlara ihtiyacın olabilir. Gerek aşk gerekse sosyal konularda kendini ifade etmek önemli olacak. O yüzden insanlara vakit ayırmalısın bugün.

Sağlık

Egzersizlere odaklanmak ve derin nefes egzersizleri yapmak sana daha iyi gelecek. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendini fit tutman gerekebilir. Stresten uzak durmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bol bol muhabbet edebileceksin bugün. Aranızdaki bağı kuvvetlendirmede, konuşmalarınız önemli olacak. Duygu ve düşüncelerinizi birbirinize daha rahat açabileceksiniz bugün. 

Para

Maddi konularda farklı bakış açıları, yeni stratejiler ve gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün bu konularda esnek olmak sana daha iyi gelecek. Tek taraflı düşünerek kendini kısıtlamamalısın bugün.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün sevdiğin insanlara çok fazla vakit harcaman gerekebilir. Etrafındaki insanlara destek olmayı istemek ve onların isteklerine öncelik vermek seni yoracak. O yüzden bugün kendine vakit ayırmayı unutmamalısın.

Sağlık

Egzersizlere özen göstermek genel olarak sağlığın için iyi olacak. Hem fiziksel hem de zihinsel bütünlüğün için daha aktif bir hayat tarzına geçmen gerekebilir. Bugün egzersiz konularına özen göstermelisin. 

Aşk

Bugün aşk konularında mutlu olacaksın. Hayatında birisi olmasa bile bu konulara olumlu yaklaşacaksın. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda kendi iç sesini daha rahat duyabilir ve bu konularda daha rahat olabilirsin. 

Para

Başarılar ve parasal gelişmelerin haberi kulağına gelse de gerçekten gözlerinle görmeden inanmayacaksın. Bazı konularda dikkatli davranman, maddi konularda güzel durumlarla karşılaşmana vesile olabilir.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Sevdiklerin ile alakalı bazı haberler alabilir ve biraz gerilebilirsin. Sevdiğin insanlara destek olmak için vakit ayırmalı ve onların dertlerini dinlemelisin. Bugün daha paylaşımcı ve destek olmak sana iyi gelebilir.

Sağlık

Bol bol su tüketmek ve esneme hareketlerine odaklanmak senin için iyi olabilir. Hem zihnini boşaltmak hem de kaslarını esnetmek sana iyi gelecek. O yüzden hem bolca su içmeli hem de hareketlerinde dikkatli olmalısın. 

Aşk

Bugün kafanı toparlamak için biraz vakte ihtiyacın olabilir. Sevdiğin kişi ile planlarınızı ertelemek ve farklı konulara odaklanmak her ikinize de iyi gelecek. Bugün kendine vakit ayırmak aşk konusundan daha önemli olabilir. 

Para

Maddi konularda önemli bir gün olacak. Eline daha fazla para geçebilir veya para geçmesi için daha güzel bir fırsat bulabilirsin. İş ve kariyer konularında senin için önemli olacak bir gündesin.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün kendini, geçmiş ile alakalı olarak biraz üzgün ve yorgun hissedebilirsin. Aklın geçmişte yaşananlara gidebilir ve kendini aksi bir halde bulabilirsin. Bu ruh halinden kurtulmak için açık havada bulunmak sana daha iyi gelecek.

Sağlık

Vücudunu şekillendirmeye öncelik verebilirsin. Kilo vermek ve kaslarını belli etmek için harekete geçmek isteyebilirsin. Bugün bu konularda düzenli bir plan çıkarmak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sosyal ortamlarda daha keyifli vakitler geçirebilirsin. Gireceğin yeni bir ortamda farklı bir insan ile tanışman olası. Aşk konularında yeni etkilere kendini açman gerekecek bugün. 

Para

Bugün parasal konularda karşına çıkabilecek sıkıntılara önceden önlem alabilirsin. Bazı konularda iki taraflı düşünmek ve sadece pozitif yaklaşmamak sana daha iyi gelebilir bugün.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Aile içerisinde yaşanabilecek durumlar seni biraz gerebilir. Ancak olaylara yapıcı bakmak ve bazı şeyleri düzeltmek sana iyi gelecek. Bugün insanlarla arandaki iletişimde daha yapıcı olmalı ve orta yolu bulmalısın.

Sağlık

Bugün yediklerine dikkat etmen gerekecek. Sindirim sistemini gereksiz yere yormamalı ve vücudunun ihtiyacı olan besinleri tükettiğinden emin olmalısın. Daha fazla sebze tüketmek sana iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişinin desteğe ihtiyacı olabilir. Maddi veya manevi olarak senin desteğine ihtiyaç duyabilir. Bu konulara özen göstermek ve algılarını açmak önemli olacak. Zira bu kişi “bana yardım et” demeyebilir. 

Para

Maddi konularda etrafındaki insanlarla daha paylaşımcı olman gerekebilir. Bu sadece para paylaşmak değil, sıkıntılara çözüm bulmak için fikir üretmek olarak da karşına çıkabilir bugün.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Yeni şeylere odaklanmak için aceleci olmamalısın. Etrafındaki insanın ilgisini kazanman önemli olabilir. Bugün maddi konularda da manevi konularda da sakin kalmak senin için önemli olacak.

Sağlık

Bugün bol bol su tüketmelisin. Hem vücudunun su ihtiyacını karşılamalı hem de sindirim sistemini hafifletmelisin. Vücudunun ihtiyacı olan suyu tüketmek sana daha fazla enerji katabilir bugün. 

Aşk

Bugün gereksiz yanlış anlaşılmalar ve tartışmalardan kaçınmak senin için önemli olabilir. Sevdiğin kişi ile aranızın gerilmemesi için daha yapıcı olmalısınız. Bazı konularda birbirinizi zorlamamanız gerekecek. 

Para

Etrafındaki gereksiz mevzuları en aza indirgemek ve verimli bir gün geçirmek için çaba göstermelisin. Kendini işine odaklamak ve eline daha fazla para geçmesi için çalışmak adına gereksiz muhabbetlerden uzak durmalısın bugün.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Endişe ve kaygılara karşı dikkatli olman gerekecek. Alacağın kararları negatif bir tonda almamalısın. Dikkatli düşünmek bir yere kadar seni mutlu edebilir. Ancak düşüncelerde boğulmak seni sıkabilir bugün.

Sağlık

Yoga ve meditasyon gibi egzersizler ihtiyacın olan enerjiyi ve neşeyi sana katabilir. Gün içerisinde kendini daha iyi hissetmek ve hayatı dolu dolu yaşamak için biraz daha meditasyon konularına odaklanmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile keyifli bir iletişim kurabilirsin. Bugün daha güzel konulara odaklanmaya özen göstereceksin. Ve bu durum aşk hayatının canlanmasına fırsat tanıyacak. 

Para

Etrafındaki insanlarla parasal konularda daha iyi anlaşabilirsin. Aranızdaki iletişim sizi daha iyi bir maddi uyuma götürebilir. Eğer ortak işler yapıyorsan bugün para konusunda daha yapıcı olacaksın.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün kendini toparlamak senin için önemli olmalı. Biraz dinlenebilmeli ve seni sıkan konularla başa çıkabilecek enerjileri toplamalısın. Keyifli aktivitelere odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün. Sevdiğin insanların desteğini de alabilirsin.

Sağlık

Biraz yavaşlamak ve hareketlerine dikkat etmek önemli olabilir. Bağışıklık sistemini kuvvetli tutmak isteyeceksin bugün. Sağlık açısından daha rahat bir gün geçirmek için kendini sağlam tutmalı ve yorulmamalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi şekillendirmek isteyebilirsin. Bazı gereksiz yanlış anlaşılmaların önünü almak ve aranızda daha iyi bir uyum yakalamak için biraz dikkatli davranman gerekecek. Aşk konusunda algıların açık olmalı. 

Para

Kendi emeklerine sahip çıkman gerekecek bugün. İşleri son noktaya getirip başkalarının başarından faydalanmasına izin vermemelisin. Emeklerinin sonuna kadar arkasında durmalı ve insanların seni görmesini sağlamalısın.

26 Aralık Cumartesi 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Hayatında negatif giden konuların her zaman aynı tonda gitmeyeceğini kendine hatırlatman gerekebilir. Daha olumlu düşünmek ve yapıcı davranmak bugün sana çok daha güzel şeyler kazandıracak. Bugün kendini toparlamalısın.

Sağlık

Kaslarını kuvvetlendirmeye daha fazla vakit ayırabilirsin. Çabuk yoruluyorsan veya bir şeyleri taşıyamıyorsan eğer, genel olarak kuvvetlenmen gerekiyor olabilir. Dikkatli adımlar atmak sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile konuşmak sana iyi gelecek bugün. Aranızda daha iyi bir uyum ve anlayış yakalamak için bugünün güzel enerjisini değerlendirmen gerekebilir. Aşk konularında daha şanslı olacaksın. 

Para

Bugün kendi emeklerini onurlandırmalısın. Son zamanlarda eline daha fazla para geçmesi için harcadığın çabaları göz önünde bulundurmalısın. Hiçbir şeyi şansla elde etmediğini kendine hatırlatman gerekecek.