Burçlar

4 Mayıs Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

4 Mayıs Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (4 Mayıs Salı 2021) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 4 Mayıs Salı 2021

4 Mayıs Salı 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

 önümüzde ki birkaç gün boyunca ayaklarını yere sağlam basarak ilerlemende yarar var. Yeteneklerin ve değerlerinle ilgili yaşadığın farkındalık seni zihinsel olarak geliştirebilir. Özellikle bütçenle ilgili gerçekçi ve akılcı planlar yapmalı, dengenin bozulmaması için çaba sarf etmelisin.

4 Mayıs Salı 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

burcuna geçen Ay ile yaşayacaklarını kontrol altında tutabilir; kendini daha rahat ifade edebilirsin. Yarın gerçekleşecek yeniay öncesi tam bir hesaplaşma yapabilir, doğru ve yanlışlarını gözden geçirerek kendine yeni hedefler koyabilirsin. Ne istediğini bilerek harekete geçeceğin bir süreçtesin.

4 Mayıs Salı 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

kendi istek ve ihtiyaçlarına yönelik hareket etmek istemene karşın içinde bulunduğun koşullar girişimlerde bulunmana izin vermeyebilir. Bugün bilinç altında seni uyaran ve farkındalık yaşamana neden olan durumlarla karşılaşabilirsin ancak kendini kıstırılmış hissettiğinden içine kapanabilirsin.

4 Mayıs Salı 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

bugün finansal olayların ve başkalarının güvenini kazanma ihtiyacının olduğu konular seni fazlasıyla meşgul edebilir. Arkadaşlarının senden mali destek istemesi rahatsızlık verebilir. Olayları olduğundan fazla büyütmemeli; gruplar içinde ki varlığını bir süre için askıya almalısın.

4 Mayıs Salı 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

sabah erken saatlerden itibaren iş hayatında hızlı gelişmeler olabilir. Ancak bu hıza yetişmekte biraz zorlanabilir ve kendini geriye çekebilirsin. Aslında kariyer hedeflerinle ilgili ön hazırlıkları yaparken bazı konuların farkına varabilir, duygu ve düşüncelerini herkese açıklayabilirsin.

4 Mayıs Salı 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

aklına gelen fikirler ya da kulağına gelen duyumlar bir çeşit aydınlanma yaşamana yol açabilir. İletişim, yolculuk ve ticarete dair işlerindeki artış beklentilerini yükseltebilir. Sosyal medyada ki görüş alış verişi bilgi birikimini çoğaltabilir ve kendini sorgulamana yol açabilir.

4 Mayıs Salı 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

duygusal paylaşımlarda ve sadakat beklentilerinde güven ihtiyacının artması krizleri açığa çıkarabilir. Hemen panik yapmamalı, yeniay öncesi sakin kalmaya çalışmalısın. Gelecekle ilgili beklentilerini mantık çerçevesinde değerlendirmeli; hayale kapılmadan ve kendini kandırmadan ilerlemelisin.

4 Mayıs Salı 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

bugünlerde sağlam ve emin adımlarla ilerlemek ve karşındakilere güvenmek istiyorsun. Kuracağın bağlarda finansal konuların da önemli olması sen her zamankinden fazla şüpheyle bakmaya ve analiz yapmaya yöneltebilir. Yakın ilişki de olduğun kişilerin duygularını açığa çıkarması işine yarayabilir.

4 Mayıs Salı 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

çalışma ortamında değişiklikler olacağını öğrenebilirsin. Arka planda koşulların ne derece sağlam ve güvenilir olduğunu araştırmadan adım atmamanda yarar var. Bir yandan bu değişikliği isterken bir yandan da farklı bir pozisyonun getirdiği korku ve güvensizliği yaşayabilirsin.

4 Mayıs Salı 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

son günlerdeki hareketlilik seni çok yormuş olabilir. Bugün kendine zaman ayırmak, hobilerinle ilgilenmek veya duygularını doya doya yaşamak isteyebilirsin. Bildik ve tanıdık bir ortamda olup, sevdiklerinle çevrili olmanın huzurunu yaşayabilir, içten içe şansının açıldığını düşünebilirsin.

4 Mayıs Salı 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

eve, aileye, işe dair alanlarda bazı bitiş ve başlangıçlar yapmanın arifesindesin. Ayağını yere sağlam basarak ilerleyebilir, içinde bulunduğun durumu çok yönlü değerlendirerek sıfır riskle harekete geçmek isteyebilirsin. Dağılmadan ve keyfiyete düşmeden hareket etmelisin.

4 Mayıs Salı 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

 sabah saatlerinde aldığın haberler harekete geçmeni gerektirse de içinde bulunduğun koşulları değiştirmek sana çok zor gelebilir. Ancak temkinli ve istikrarlı hareket edebilmek için mantıklı düşünmeye çalışmalı, hayale kapılmadan ve başkalarına fazla güvenmeden yola çıkmalısın.