Burçlar

Bugün 14 Temmuz Salı 2020/ Günlük Boğa ve Yükselen Boğa Burç Yorumları analizi

Günlük Boğa ve Yükselen Boğa Burç Yorumları analizi
Günlük Boğa ve Yükselen Boğa Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü  Boğa ve Yükselen Boğa burç (14 Temmuz Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 14 Temmuz Salı  2020 Boğa ve Yükselen Boğa Burç yorumları

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

İlham almak, heveslenmek, ileriye odaklanmak… Bütün bunlar gününün gidişatını güzel bir noktaya getirebilir. Hem kendin hem de sevdiğin kişiler için yol gösterici olabilirsin. 

Sağlık

Duygusal gerginlikleri üstünden atman gerekebilir. Bazı şeylere gösterdiğin tepkiler bu gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir. Bugün zihnini boşaltmak için keyif alacağın aktivitelere odaklanmalısın. 

Aşk

Biraz kendine zaman ayırman gerekebilir. Eğer bir ilişkin varsa ve bir şeyler yolunda gitmiyorsa kendini ön plana alman gerekebilir. Biraz geri durmak ve iletişimi zorlamamak sana daha iyi gelecek. 

Para

Bugün maddi olarak temel ihtiyaçlara odaklanmalsıın. Barınma, güvenlik ve yiyecek. Eğer bunlar varsa birçok şeyi daha rahat halledebileceksin. İşin özüne inmek, gereksiz masrafları bıçak gibi kesebilir.