Burçlar

Bugün 14 Temmuz Salı 2020/ Günlük KOÇ ve Yükselen Koç Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;
KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü  KOÇ ve Yükselen Koç burç (14 Temmuz Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 14 Temmuz Salı  2020 KOÇ ve Yükselen Koç Burç yorumları

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Farklı ortamlara girmek isteyebilirsin. Şu an için fırsatın olmasa da ilerisi için bazı planlar yapabileceksin. Kendini daha iyi hissetmek için ileri odaklı programlar yapabilirsin

Sağlık

Ufak bir egzersiz sana daha iyi gelebilir. Biraz hareket kazanmanın zamanı olabilir. Özellikle bacaklarını çalıştırmak için bazı egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında, sevdiğin kişiyle tam anlaşamadığın şeyleri ifade etmen gerekebilir. Bazı sıkıntılı konuşmalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri sakince karşıya iletmek daha önemli olacak. 

Para

Bugün birçok işi halledebilirsin. Yarım kalan meseleler, keyfine girdiğin projeler… Birçok konuda keyifli gelişmeler görmen olası. Sadece parasal olarak düşündüğün kadar geri dönüş alamayabilirsin.