Burçlar

Bugün 14 Temmuz Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (14 Temmuz Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 14 Temmuz Salı  2020 

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Farklı ortamlara girmek isteyebilirsin. Şu an için fırsatın olmasa da ilerisi için bazı planlar yapabileceksin. Kendini daha iyi hissetmek için ileri odaklı programlar yapabilirsin

Sağlık

Ufak bir egzersiz sana daha iyi gelebilir. Biraz hareket kazanmanın zamanı olabilir. Özellikle bacaklarını çalıştırmak için bazı egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında, sevdiğin kişiyle tam anlaşamadığın şeyleri ifade etmen gerekebilir. Bazı sıkıntılı konuşmalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri sakince karşıya iletmek daha önemli olacak. 

Para

Bugün birçok işi halledebilirsin. Yarım kalan meseleler, keyfine girdiğin projeler… Birçok konuda keyifli gelişmeler görmen olası. Sadece parasal olarak düşündüğün kadar geri dönüş alamayabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa; .

Genel

İlham almak, heveslenmek, ileriye odaklanmak… Bütün bunlar gününün gidişatını güzel bir noktaya getirebilir. Hem kendin hem de sevdiğin kişiler için yol gösterici olabilirsin. 

Sağlık

Duygusal gerginlikleri üstünden atman gerekebilir. Bazı şeylere gösterdiğin tepkiler bu gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir. Bugün zihnini boşaltmak için keyif alacağın aktivitelere odaklanmalısın. 

Aşk

Biraz kendine zaman ayırman gerekebilir. Eğer bir ilişkin varsa ve bir şeyler yolunda gitmiyorsa kendini ön plana alman gerekebilir. Biraz geri durmak ve iletişimi zorlamamak sana daha iyi gelecek. 

Para

Bugün maddi olarak temel ihtiyaçlara odaklanmalsıın. Barınma, güvenlik ve yiyecek. Eğer bunlar varsa birçok şeyi daha rahat halledebileceksin. İşin özüne inmek, gereksiz masrafları bıçak gibi kesebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Başka kişilerin yaşayışları, farklı kültürler dikkat çekebilir. İnsanlara odaklanmak ve onları anlamak için iyi bir şansın olabilir. Böylece kendi ihtiyaçlarını daha net görebilirsin. 

Sağlık

Bilinç altına attığın şeyler rüya olarak kendini belli eder. Bugün rüyalarına odaklanarak vücudunun sana söylemek istediklerini daha net duyabilirsin. Kendine zaman ayırman gerekebilir. 

Aşk

Her şeyin bir sınırı olmalı. Sevdiğin kişiye tanıdığın iltimasların da… Bir şeyleri sonlandırman veya bazı gidişatlara dur demen gerekebilir. Kendinden ödün vermemelisin bugün. 

Para

Bugün daha fazla şey elde etmek isteyebilirsin. Elinde bir şey olmadığını düşünerek hırsla hareket edebilirsin. İyi bir şeyler kazanman olası, sadece kendine negatif etkileri çekmemelisin.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Hayaller, hedefler ve rüyalar… Bu üç kelime senin için önemli olacak. İlerisi için hedeflediğin şeyleri kafanda daha da netleştirebilir ve bunun için çalışmalara girebilirsin. Kendi isteklerini sıraya koyabileceksin. 

Sağlık

Esneme hareketleri sana daha iyi bir enerji katabilir. Büyük egzersizler olmasa da bazı kas hareketleri senin için iyi olacak. Hem kaslarını hem de eklemlerini esnetmelisin bugün. 

Aşk

Bugün aşk konularında hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aşk konusunda beklenmedik durumlar seni biraz gerse de bazı şeylerin güzel gelişmesi seni mutlu edebilir. Kendini iyi etkilere açman gerekecek. 

Para

Bugün bir şeyleri daha açık görebileceksin. Maddi olarak nasıl bir adım atman gerektiğini iyi izlemen gerekecek. Bu tür konularda kendine öncelik vermen sana daha iyi gelebil

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün zihnini daha fazla çalıştırabilirsin. Bir şeylere odaklanman kolaylaşabilir. Kendini geliştirmek ve yeni fikirler üretmek için gereken fırsatlara sahip olabileceksin bugün. 

Sağlık

Biraz esneme hareketleri sana daha iyi gelecek. Tutulmalara ve kasılmalara karşı önlem alabilirsin. Esneme hareketleri ile vücudunu daha rahatlatabilir, kendini daha iyi hissedebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle arandaki iletişimin daha iyi bir noktaya gelmesi için bazı noktalarda fedakarlık yapman gerekebilir. Ancak bu konularda iki kere düşünmelisin. Eğer karşındaki kişi aynı sıkıntılara girmiyorsa, bu duruma bir dur diyebilmelisin. 

Para

Parasal olarak yeni şeylere odaklanabilirsin. Farklılıklar yapabilir ve yeni kararlar alabilirsin. Daha iyi paralar kazanmak için yeni şeylere odaklanacaksın bugün.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün yeni şeyler kulağına gelebilir. Maddi olarak daha iyi bir noktaya gelmeni sağlayacak durumlarla karşılaşabilirsin. Kendini geliştirmek ve daha farklı konulara odaklanmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bugün ev içindeki hayatına odaklanabilirsin. Neler sana zevk veriyor, neler seni yoruyor? Bunları belirlemek ve kendine ona göre bir düzen oluşturmak enerji seviyeni artırabilir. 

Aşk

Bir şeyleri bitirmen gerekebilir. Kafanda, içinde… Geçmişte kalan konularda kendini tekrar tekrar yormamak ve bugüne odaklanmak, aşk konularında sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bir şeyleri araştırmak, yeni konular üretmek sana biraz masraf getirebilir. Ancak bu masrafları yatırım olarak görmen gerekecek. Eğer belli bir konuda bir şeyleri anlaman gerekiyorsa bütçe oluşturmalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

İnsanlarla iletişim konularına öncelik verebilirsin. Kendini daha iyi ifade etmek senin için önemli olabilir. Arkadaşlarınla ve sevdiğin diğer kişilerle ne konuşacağın günün gidişatını belli edebilir. İletişimde neyin seni yorduğunu görmen olası. 

Sağlık

Kendine karşı dürüst olursan bir şeyleri düzeltmen daha da kolaylaşır. Yediklerin konusunda kendini kandırmamalısın. “Su içsem yarıyor” mantrası bugün işe yaramayacak. Su arasında yediklerini de sayman gerekecek. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile bir şeyler yapmak seni yorabilir. Karşındaki insan ile anlaşmakta zorluk çekebilirsin. O yüzden bazı şeyleri zorlamamak ve ille de birlikte vakit geçirelim dememek sana iyi gelebilir. 

Para

İsteklerini bildirmen gerekecek. Ne yapmak istiyorsun, nasıl ilerlemek istiyorsun. Kendinden emin bir biçimde bu konulara odaklanmak, doğru insanlarla tanışmanı kolaylaştırabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Sevdiğin kişilerle arandaki iletişim önemli olabilir. Karşı tarafın seni anlamasını isteyeceksin. Bir şeyleri yormadan, kendini fazla sıkmadan bazı konuşmalar yapmak bugün daha iyi olabilir. 

Sağlık

Yediklerini bir düzene oturtman gerekebilir. Bunun için doğru zamandasın. Daha fazla sebze ve meyve tüketebilir ve yediklerini kontrol altına alarak kilo kontrolüne girebilirsin. Bugün bu konulara öncelik verebilirsin. 

Aşk

Aşk konularında bazen bir şeyleri görmezden gelebiliyoruz. Sen de bugün kendini böyle hissedebilirsin. Sevdiğin kişinin kusurlarını gözardı edebilirsin. Ancak günün sonunda gerçekleri görmen gerekecek. 

Para

Başkalarıyla para konuşurken dikkatli olmanda fayda var. Maddi açıdan farklı düşünenlerle tartışmalar yaşayabilirsin. Bazı şeylerin tartışmaya dönmemesi için kendini frenlemen gerekebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

İlerlemelisin. Geriye bakmamalısın. Önceden yaşanıp da seni sıkıntıya sokan şeyleri kendi kafanda tekrar tekrar yaşamamalısın. İşte bunun için zihnini boşaltman gerekebilir. 

Sağlık

Vücudunu daha fazla dinledikçe üstündeki kontrolü de artırabilirsin. Eğer iştahın arttıysa, vücudunun ihtiyaçlarına özen göstererek bunu kontrol altına alabilirsin. Sağlığına öncelik vermelisin bugün. 

Aşk

Hislerini açığa çıkarmak ve kendini ifade etmek bazı şeylerin gidişatını değiştirebilir. Eğer yolunda gitmeyen bir ilişki varsa bir şeyleri içinde tutmamalı ve içine sinmeyen kısımları dile getirmelisin. 

Para

Maddi konularda pozitif olman gereken bir süreçtesin. Ama asla unutmamalısın. Şu an için paranın olması, olmamasından daha iyi. O yüzden bu pozitifliği devam ettirip işlerine odaklanmalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Sevdiğin kişilere destek olmak isteyebilirsin. Ama bunun için hemen elin cebine gitmemeli. Bazen sadece karşındaki insanı dinlemek ve onun yanında olduğunu göstermek önemli olabilir. Bütün sıkıntıları para ile çözemeyebilirsin. 

Sağlık

Egzersiz ve diyet konularına öncelik verebilirsin. Bir şeyleri değiştirmen olası. Eğer bazı alışkanlıkların sana sağlık açısından iyi gelmiyorsa bunları değiştirebilirsin. Egzersiz ve yemeklere öncelik verebilirsin değişim için. 

Aşk

Aşk konularında alışkanlık haline getirdiğin davranışlardan kopman gerekecek. Hep vermek, karşı tarafı düşünmek ve fedakarlıkta sınır tanımamak gibi konularda değişim yapıp biraz kendine dönmen gerekebilir. 

Para

Bugün parasal konularda dikkatli olmanda fayda var. Kendine bir bütçe belirlemek ve bu bütçenin içinde kalmak sana daha iyi gelebilir. Maddi açıdan kendini geri çekmen gerekecek biraz.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Kendi isteklerine, yaşadıklarına daha fazla odaklanabilirsin. Bir süreliğine de olsa kendini geri çekmen ve yaşananları kendi gözünden görmen gerekecek. Bünyeni yormamak ve kendine vakit ayırmak daha doğru olabilir bugün. 

Sağlık

Bir şeyleri değiştirmek zaman ister. Sağlığın konusunda daha sağlam hareket etmek de öyle. Bazı konularda alışkanlıklar kazanmak için bünyene zaman vermen gerekebilir. 

Aşk

Aşk konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsin. Beklenmedik bir anda, beklemediğin birisi aşk konusunda seni şaşırtabilir. Bir şeyleri daha güzel bir ışıkta görmeye başlayabilirsin. 

Para

Maddi konularda denge yakalaman gerek. Hem kendine hem de sevdiklerine dikkat etmelisin. Maddi olarak iki tarafın da isteği önemli olabilir. O yüzden öncelikler için dikkatli düşünmen gerekecek.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün algıların açılabilir. Bir şeyleri daha net görebilirsin. Bu süreçte seni yoran konuların temeline inmen gerekebilir. Bir şeyleri objektif görmek sana daha iyi gelecek. 

Sağlık

Vücudunu dinlendirmen gerekebilir. Kaslarını dinlendirmek için biraz esneme hareketleri yapabilirsin. Esneme hareketleri ile vücudunda biriken gerginliği üstünden atabilir ve daha rahat hissedebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha sert davranabilirsin. Duygusal ve sıcak gelişmelerden çok keskin ve soğuk durumlar yaşanabilir. Bir şeyleri zorlamamak sana daha iyi gelebilir. 

Para

Para konularında arkadaşlarından birisi ile çok iyi anlaşmaya başlayabilirsin. İkiniz de aynı şeyleri düşünüyor ve istiyor olabilirsiniz. Birlikte ilerisi için hayaller kurmak size daha iyi paralar getirecek fırsatlar çıkarabilir.