Burçlar

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021/ Haftalık Burç Yorumları analizi

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021/ Haftalık Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021

Pazartesi ? Koç burcundaki yeni Ay enerjisiyle haftaya hızlı ve atak başlıyoruz. Koç burcundaki gezegen toplasmasindan ötürü motivasyonumuz yüksek olacak. Risk almaya ve düşünmeden adim atmaya da meyilli olacağız. Yeniayin Pluto ile zorlayıcı açısı ile hafta başı güç çekişmeleri, rekabet, kıskançlık vb olaylar da yaşayabiliriz. Gokyuzunde Koç enerjisi o kadar baskın olacak ki hayatımızda düşünmeden hızlıca bir şeyler baslayabilir.

Salı ? Ay sakin Boğa burcuna geçiyor. Süprizlere açık ama engellerle de karsilasabilecegimiz bir gündeyiz.

Çarşamba ? aşırılıklara kacabilecegimiz bir gün. Aşırı yemek yemek, aşırı alış veriş yapmak, duygularımızı abartmak vb davranışlar sergileyebiliriz. Kendimizi yetersiz ve depresif de hissedebiliriz.

Perşembe ? Ay hilal fazına geçiyor. Ay’in en bereketli olduğu hilal fazında Ay’da ikizler burcunda olacak. Hareketli ve iletişim yoğunluğu yaşanacak bugün kararsizliklar da yaşanabilir. Ticarî işler, sözleşmeler ve yeni projelere başlamak için çok doğru bir gün diyebiliriz. Ayrica bugun aşktan ve paradan sorumlu gezegen Venüs de güçlü çalıştığı Boğa burcuna geciyor. Aşk, estetik, para vb konularda şansimiz artıyor.

Cuma ? Ay/Satürn üçgeni ile islerimizde hızlı ve kalıcı sonuçlar alabiliriz. Ay’in Kuzey Düğüm ile kavuşması kadersel olaylar yasayabilecegimizi gösteriyor.

Cumartesi ? güne Ay/Mars kavusumuyla başlıyoruz. Bir bardak suda fırtına çıkarabiliriz. Aceleci ve öfkeli olabiliriz. Ay/Neptün sert açısı kandırılma, aldanma, yanlış anlama, dalgınlık ve dikkat daginikligina da açık bir gün. Ay/Jüpiter olumlu açısı ve ayın diğer olumlu açıları şanslı bir günde olduğumuzu da ayrıca gösteriyor.

Pazar ? Ay duyarlı ve evcimen Yengeç burcuna geçiyor. Tam evde oturma günü:) Ay/Venüs olumlu açısıyla ilişkilerden yana olumlu şeyler olabilir. Venüs Boğa’da Ay Yengeç’te olduğu için güven, huzur ve kalıcılık temaları ön planda olacak.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

KOÇ: haftaya oldukça dikkat çeken ve motivasyonu yüksek şekilde başlıyorsunuz. Her anlamda hızlıca yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Salı ve çarşamba maddi konular öne çıkıyor. Venüs de bu alana geçiyor. Maddi konularda gücünüz artıyor. Ozguveniniz de artıyor. Perşembe ve cuma odaginiz yakın çevre, kardesler, yolculuklar, egitim vb konularinda olacak. Bu alanlarda kadersel bir takım gelişmeler yasayabilirsiniz. Pazar günü ise enerjiniz düşüyor. Evcimen bir pazar sizi bekliyor

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

BOĞA: haftaya 12.evinizde olacak yeniay ile modunuz düşük başlıyorsunuz. Kontrol dışı durumlar, gizli saklı konular, gizli dusmanliklar veya hiç beklemediginiz durumlar ortaya çıkabilir. Sagliginiza da dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Salı ve çarşamba Ay burcunuza geçince enerjiniz de yükseliyor. Yoneticiniz Venüs’unde burcunuza geçmesiyle kendinizi gostermeniz daha kolay olacak. Perşembe ve cuma maddi konularda mücadeleci ama bir o kadar da fırsatlara açık olacaksınız. Pazar yakın çevre ve kardeşler konuları odaginizda olacak.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

 IKİZLER: haftaya sosyal çevre etkileriyle hareketli basliyorsunuz. Bu alanda yeni insanlarla tanışabilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. Yeni umutlar ve beklentiler oluşabilir. Salı ve çarşamba modunuz düşüyor ve içe dönük etkiler söz konusu. Venüs de bu alanda olacağı için gizli ilişkiler ve platonik aşklar da olabilir. Kadın düşmanlıklara dikkat. Persembe ve cuma bireysel konularda hızlı ve atak olacaksınız. Pazar günü ise maddi konular öne çıkıyor.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

YENGEÇ: haftaya iş ve kariyer konularında yepyeni ve hızlı gelişmelerle basliyorsunuz. Işe girebilir, terfi, zam vb gelişmeler hızlıca olabilir. Salı ve çarşamba odaginiz sosyal çevre ve arkadaşlarinizda olacak. Venüs de bu alana geçeceği için sosyal çevrenizde sevilecek ve destek goreceksiniz. Perşembe ve cuma modunuz düşüyor, sagliginiza dikkat etmelisiniz. Pazar günü ise enerjiniz yükseliyor.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

ASLAN: haftaya yurtdışı, yolculuklar, eğitim, yabancilar, dış ticaret, hukuk vb konularda hızlıca yeni baslangiclarla basliyorsunuz. Bu konularda şanslı olacaksiniz. Salı ve çarşamba iş ve kariyer konularinda ani gelişmeler yasayabilirsiniz. Perşembe ve cuma, cukartesi sosyal cevrenizde mücadeleci ama bir o kadar da fırsatlarla karşılaşacağınız etkiler söz konusu. Pazar günü ise modunuz düşüyor.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

BAŞAK: haftaya krediler, ödemeler, ortak kazançlar, miras, ameliyat vb konularla başlıyorsunuz. 8.evinizdeki yeniay tüm bu konularda yeni baslangiclar yapabileceginizi gösteriyor. Başvurduğunuz bir kredi vb durumunuz onaylanabilir. Salı ve çarşamba odaginiz yurtdışı, yabancilar, yayıncılık, hukuk vb konularda olacak. Perşembe, cuma ve cumartesi iş ve kariyer konularinda mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü arkadaslarinizdan destek alabilirsiniz

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

TERAZİ: haftaya ikili ilişkiler ve ortaklik konularında hızlı ve yeni gelişmelerle basliyorsunuz. Bu konularda pozitif gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba odaginiz ortak kazançlar, krediler, miras vb konulara kayacak. Yoneticiniz Venüs’un bu alana geçmesiyle ortak kazançlar, ödemeler, miras, prim vb konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi yolculuklar, yayıncılık, eğitim, hukuk, ticaret vb konulardan yana mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu olacak. Pazar günü evinizde olsanizda işle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

AKREP: haftaya iş ve sağlık konularında hırslı ve atak başlıyorsunuz. Yeni bir işe girebilir ya da terfi alabilirsiniz. Sağlık sorunlariniz varsa hızlıca sonuç alabilirsiniz. Salı ve çarşamba odaginiz ikili ilişkiler ve ortaklık konuları olacak. Venüs’ün de bu alana geçmesiyle bu konularda şanslı etkiler söz konusu. Perşembe, cuma ve cumartesi ortak kazançlar, miras, krediler, vergiler, sigorta, ek kazançlar vb konularda kadersel ama bir o kadar da mücadeleci etkiler var. Pazar günü rutin dışına çıkmak ve farklı şeyler yapmak için çok uygun.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

YAY: hafta basi aşk, çocuklar, sosyal çevre, hobiler ve yatırımlar alaninda yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Bu konularda oldukça hırslı ve enerjik olacaksınız. Salı ve çarşamba iş ve sağlık konularında ani gelişmeler olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi ikili ilişkiler ve ortaklik konularında mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ise maddi konular önem kazanıyor.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

OĞLAK: hafta basi ev, aile ve ebeveynler alanında hızlıca yeni başlangıclar yapabilirsiniz. Taşınma, tadilât, ev alim satım vb konularda da gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba aşk, çocuklar, yatırımlar alanınızda sıradışı durumlar olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi iş ve sağlık konularinda mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ikili ilişkiler ve ortaklıklar öne çıkıyor.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

KOVA : hafta başı yakın çevre, kardeşler, eğitim, yolculuklar,ticaret vb konularda hızlı gelişmeler olabilir. Kardesleriniz ve yakin çevrenizin hayatında yeni başlangıclar olabilir. Salı ve çarşamba ev ve aile konuları dikkat çekiyor. Perşembe, cuma ve cumartesi aşk, çocuklar, yatırımlar vb konularda mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ise iş, günlük isler ve sağlık konuları gündeminizde olacak.

12-18 Nisan Pazartesi-Pazar 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

BALIK: Hafta başı maddi konularda yeni baslangiclariniz olabilir. Kazanclariniz artabilir. Yeni kazanç fırsatlarıyla karsilasabilirsiniz. Bu ozguveninizin de artmasına sebep olacak. Salı ve çarşamba yakın çevre, kardeşler eğitim vb konularda ani gelişmeler yasayabilirsiniz. Venüs’un de bu alana geçmesiyle yakın cevreniz tarafından sevilecek ve destek goreceksiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili mucadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ise modunuz aşk, çocuklar, hobileriniz olacak.