Burçlar

5 Ağustos Çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (5 Ağustos Çarşamba 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 5 Ağustos Çarşamba 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Duygusal açıdan gelgitli bir gün olabilir. Bir şeyler seni daha fazla yorabilir bugün. O yüzden büyük kararlar almadan veya gemileri yakmadan önce kendine biraz zaman tanıman gerekecek. 

Sağlık

Duygusal gerginliklerin sende ağrılar oluşturmaması için sakin bir gün geçirmen gerekebilir. Kendince bir vakit geçirmen ve keyifli konulara odaklanman diğer egzersizlerden daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bir şeyleri sonlandırmaya şıp diye karar veremezsin. Bazı konuların kendiliğinden gelişmesi ve son halini alması gerekir. Bugün karşı tarafı dinlemek ve onun bakış açısını görmek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi anlamda sakin bir gün geçirmek sana daha iyi gelebilir. Parasal olarak seni yoracak adımlardan kaçınabilirsin. Bir bütçeye göre hareket etmek sana daha iyi gelebilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Fikirlerin hakkında dürüst olman daha doğru olabilir. Çevrendeki insanları kırmamak için yalana başvurmamalısın. Bir şeyleri başından halletmen daha doğru olacak. 

Sağlık

Yoga gibi egzersizler zihnini boşaltmana yararken vücudunu da çalıştırır. Esneme hareketleriyle vücudunun sınırlarını öğrenirsin. Bugün bu konuya vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Senin bazı konularda daha atak oluşun ile karşı tarafın daha içe dönük olması çakışabilir bugün. Karşındaki insanın kendini ifade etmesi için biraz zamana ve alana ihtiyacı olabilir. Her şeyi sen halletmeye çalışmamalısın. 

Para

Bir şeyleri kendi içinde gözden geçirmek için zamana ihtiyacın olabilir. Maddi açıdan hataya düşmemek için aceleci olmaman gerekecek bugün. Parasal açıdan biraz zaman sana daha iyi gelebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Etrafındaki insanların sorularına cevapları sen bulabilirsin. Çevrendeki insanlara daha dikkatle yaklaşmak seni güzel bir noktaya koyabilir. Sadece patronluk taslamamayı öğrenmen gerekecek. 

Sağlık

Sağlıklı kararlar alarak kendi rutinini oluşturmak için bir şeyleri ertelememelisin. Bugünden yeni kararlar alman yarın daha iyi hareket etmeni sağlayabilir. Bugün sağlığına öncelik vermen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişinin kendini içine kapatması seni üzebilir. Ancak bugün bir şeyleri zorlamak veya cevap almaya çalışmak günü olmamalı. Bir şeyleri sakince halletmenin bir yolunu araman gerekecek. 

Para

Maddi konularda kararları sen alabilirsin. Bazı sorumlulukları alman etrafındakilerden takdir toplayabilir. Ancak hata yapmamak için dikkatli olman gerekecek.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Sevdiğin şeyler için tutkulu davranmalı ve kolay kolay vazgeçmemelisin. Kendine iyi gelecek kararlar alacağın zaman başkasının onayını beklemek seni yorabilir. Kendin için kararlar alırken kendi sorumluluklarına odaklanmalısın. 

Sağlık

İyi bir egzersiz için çok büyük salonlara veya farklı aletlere ihtiyacın olmayabilir. Ev içinde kendince esneme hareketleri yapmak bile sana çok iyi gelecek. Bugün sağlığın için hareket etmelisin. 

Aşk

Eski fikirlerin işe yaramadığını görebilirsin. Sevdiğin birisi varsa ve onunla her zamanki gibi konuşuyorsan bir şeyleri değiştirmen gerekebilir. Daha sağlıklı kararlar için iletişim kanallarını açık tutmanız gerekecek. 

Para

Ufak tefek şeylere odaklanmak daha iyi olabilir. Büyük masraflar yerine bugünden halledilebilecek şeylere odaklanmak sana daha iyi gelecek. İyi kararlar alabilmek için büyük masraflara ara verebilirsin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Etrafındaki insanların sana yanlış davranması yüzünden verdiğin tepkiler için kendini suçlamamalısın. Eğer bir şeyleri sürekli kafanda tekrarlıyorsan bunun sebebini bulman gerekecek. Sakince düşünmen gerekebilir bugün. 

Sağlık

Sakin kalmak ve sabrını artırmak için duygusal gerginlikleri iyi bir biçimde yoluna koyman gerekebilir. Bunun için esneme hareketleri ve derin nefes egzersizleri sana daha iyi gelecek. Sakin bir ortamda hareketlerini kontrol edebilirsin. 

Aşk

Umut etmek iyidir ancak onun da bir sınırı olmalı. Umut etmek mutluluğun önüne geçmemeli. Eğer bir şeylerin seni mutlu etme durumu yoksa o zaman rotayı değiştirmen gerekebilir. 

Para

Bugün tasarrufa daha fazla özen gösterebilirsin. Maddi açıdan kendini güvenceye almak sana daha iyi gelebilir. Parasal açıdan kendini fazla yormayacaksın.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Fikirlerine, kararlarına iki kere odaklanman gerekebilir. İçine sinmeyen veya yolunda gitmeyen durumlar için kendi ideallerini gözden geçirebilirsin. Uzlaşmacı olmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen bugün daha iyi olabilir. Zihnini berraklaştırman ve enerjini artırman için sıcak günlerde içtiğin suyu artırman gerekebilir. Şekerli içecekler yerine suya odaklanmalısın. 

Aşk

Yapılan hatalarda kendi payını görmen gerekebilir. Bir şeyleri ne yöne zorladığını görmen ilişkin açısından daha sağlıklı olabilir. Bugün iletişim kanallarını açık tutmak ve sakin kalmak önemli olacak. 

Para

Bütçeyi aşacak hareketlerde bulunmak daha sonradan seni pişman edebilir. Onun yerine bugün sakin davranmak ve hemen para harcamaya kalkmamak daha iyi olacak.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Etrafındaki herkesin kendi bakış açısını görebilir ve onlara anlayışla yaklaşabilirsin. Eğer kendi kafanın dikine gidersen bir şeylerin gerileceğini görmen gerekecek çünkü. Sakin kalıp insanlara olumlu yaklaşmak daha iyi olabilir. 

Sağlık

Ev içi egzersizler sana kendini daha iyi hissettirebilir. Bunun için kendine bir alan açabilirsin. Daha sağlıklı hareket edebilmek için egzersizi boşlamaman gerekecek. 

Aşk

Ufak tefek şeylerin sinirlerini germesine izin vermemelisin. Gereksiz detayların sevdiğin kişiyle arana girmesine fırsat tanımamalısın. Bugün aranızdaki huzur, senin verebileceğin tepkilere bağlı olabilir. 

Para

Maddi konularda beklentilerin dışında durumlar yaşanabilir ve bu da seni biraz kızdırabilir. Ancak ani tepkilerle gereksiz gerginlikler yaratmak yerine sakin kalıp yapıcı hareketlere girmen gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün endişeli olabilirsin. Kafanda türlü türlü düşünceler olabilir. Tek bir şeye odaklanmakta sıkıntı çekebilirsin. Derin nefes egzersizleri ve sevdiğin kişilerle sohbet sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Kafandaki endişeleri atabilmek için yaşam alanını daha temiz ve organize bir hale sokabilirsin. Bir şeyleri yerli yerine koymak ve düzene özen göstermek sana daha iyi gelebilir. Fiziksel olarak kendine bir alan açman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle uyumlu iletişimler size çok daha iyi gelecek. Bir şeyleri yoluna koymak için birbirinize eşit derecede değer ve önem vermeniz gerekebilir. İletişiminizi açık tutmalı ve birbirinizi dinlemelisiniz. 

Para

Bugün parasal gelişmelere öncelik vermek pek aklına gelmeyebilir. İş konusunda sadece para değil insan ilişkilerine de özen gösterebilirsin. Paranın satın alamayacağı şeyler daha kıymetli olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bir şeyleri ne yaparsan yap doğru yola koyamayabilirsin. Bu durum seni germemeli. Kendine biraz zaman ayırarak bir şeyleri oluruna bırakmak daha doğru bir seçenek olabilir. 

Sağlık

Sağlıklı beslenmek için işlenmiş ve şekerli gıdaları kesmen gerekebilir. Bu konularda kendini disipline etmen gerekecek. Başkası elinden “o şekerli gıdayı bırak” diye bir şeyleri çekiştirmeyecek. Bazı şeyleri kendi içinden gelerek yapmalısın. 

Aşk

Acı çekmemek için kendini içine kapatıyor olabilirsin. Ancak bu şekilde yaşanabilecek iyi şeyleri de gözardı ediyor olabilirsin. Bugün kendi kabuklarını kırman gerekebilir. Aşkta biraz daha girişken olman gerekecek. 

Para

Maddi olarak yalnız olmadığını görmen gerekecek. Yaşanan sıkıntıların sadece seni etkilemediğini, bir şeyleri halletme çabasını sadece senin göstermediğini fark etmelisin. Böylece para mevzularını egondan ayrı tutabileceksin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Hayatına biraz hareket katman gerekebilir. Keyifli konulara odaklanmak için zaman ve fırsat yaratabilirsin. İsteklerinin peşine daha fazla düşebilirsin bugün. 

Sağlık

Biraz yürüyüş ve derin nefes egzersizi sana iyi gelebilir. Zihnini boşaltmak ve daha fazla hareket edebilmek senin için iyi olacak. Virüs konusunda endişelenmeyeceğin bir ortamda yürüyüş planlayabilirsin. 

Aşk

Bir kapı kapanırsa öbürü açılır. Aşkta da durum böyle. Bir ilişkinin bitmesi dünyanın sonu olmayabilir. Başka insanlarla iletişimini kuvvetlendirmek ve tekrar mutlu olmak için güzel bir gün olabilir. 

Para

Başkalarından kendini uzaklaştırman maddi açıdan o kadar iyi olmayabilir. Alınacak kararlarda ortaklaşa düşünceler geliştirmek daha sağlıklı olacak. Tek başına masraflara girmemelisin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Hayallere odaklanmak sana daha cazip gelebilir. Ancak bu hayallere göre bir şeyleri kesinleştirmemelisin. Değişime ve farklılığa fırsat vermek ileride senin için daha iyi olabilir. Planlarda ve hayallerde esnek olmak işine gelebilir. 

Sağlık

Zihnini boşaltmak ve daha güzel şeylere odaklanmak stresin etkilerini azaltmanda faydalı olabilir. Güzel ve keyifli bir gün geçirmek için eğlenceli ve bol kahkahalı bir aktivite ayarlayabilirsin. 

Aşk

Bir şeylere karşı verdiğin sert tepkiler ilişkinde seni zora sokabilir. Sevdiğin kişiye karşı daha nazik olman gerekebilir bugün. Kullandığın kelimeleri dikkatle seçmen kalp kırıklıklarının önüne geçebilir. 

Para

Maddi konularda dikkati elden bırakmamalısın. Riskli masraflara girmeden önce kendini daha iyi bir noktaya çekmen gerekebilir. Parasal konularda biraz daha sağlam basmalısın yere.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Fikirlerini başkalarına ifade ederken sıkıntı çekebilirsin. Veya alacağın kararları karşı tarafa kabul ettirmen zor olabilir. Ancak bugün ayakların yere ne kadar sağlam basarsa o kadar güzel gelişme göreceksin. 

Sağlık

Kişisel bakım öncelik kazanabilir senin için. Aynada gördüğün kişiyle iyi anlaşmak için hareketlerine özen göstermen gerekebilir. Bakım ve temizlik öncelik kazanacak. 

Aşk

Aşkta her şeyin iki taraflı olduğunu kendine hatırlatmalısın. Eğer tek taraflı olsaydı bunun adı hayranlık olurdu, ilişki değil. Sevdiğin kişiyle birbirinize karşı davranışlarınızda bu dengeyi bozmamalısınız. 

Para

Cebinden para çıkmadıkça bazı olaylardaki ciddiyeti göremeyebilirsin. Ancak beklenmedik masraflar seni uyandırabilir. Bugün bu konuda dikkatli düşünmen gerekecek.