Burçlar

9 Ağustos Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (9 Ağustos Pazar 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi bugün 9 Ağustos Pazar 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Evinde yaşanan değişimler seni biraz gerebilir. Ancak bu gerginliklerle başa çıkmak için sükunetini koruman gerekecek. Değişime kendini kapatmamalı ve daha iyisinin olacağına kendini inandırmalısın. 

Sağlık

Zihnini boşaltmak ve daha keyifli konulara odaklanmak gün içerisindeki enerjini çok daha fazla artırabilir. Sağlıklı kararlar alabilmek için kendine göre bir alan yaratman gerekecek bugün. 

Aşk

Bugün seçimler yapman gerekebilir. Aşk konusunda atacağın adımlar seni nasıl bir geleceğe itecek, gözlerinle göreceksin. Sevdiğin kişiye karşı dürüst olmak bu konuda sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bir şeylere başlamak için güzel bir gün olabilir. Bugüne odaklanmak ve anı yaşamak maddi konularda daha iyi sonuçlar getirebilir. Yarını veya dünü gözünde büyütmemelisin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Yanlış anlaşılmalar gününü kilitleyebilir. Bunun önüne geçebilmek için insanlarla iletişimini kuvvetlendirmen gerekecek. Bir şeyleri iki kere teyit etmek sana çok daha iyi gelebilir

Sağlık

Duygusal gerginliklerin önüne geçmek senin için önemli olabilir. Stres ve gerginliklerin ağrılara dönüşmemesi için bugün biraz daha sakin bir gün geçirmelisin. Meditasyon sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

İsteklerinin yerine gelmemesi sende bir kalp kırıklığına sebep olabilir. Ancak bazen aşkta her şeyin yolunda gitmediğini kendine hatırlatman gerekecek. Kendine bu konularda zaman vermek ve kafanı dinlemek daha iyi olabilir

Para

Yarım kalan işleri bitirmen gerekecek bugün. Gereksiz yere boşa vakit harcamamalı ve işine odaklanmalısın. “Daha sonra hallederim” bahanesi işine yaramayabilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Etrafındaki gerginlikleri çözmede çok daha başarılı olabilirsin. Çevrendeki insanlar telaşla hatalar yaparken ortalığı düzelten taraf sen olabilirsin. Sevdiklerinin takdirini toplayacaksın bugün. 

Sağlık

Bazen sadece kendince bir gün geçirip keyfine bakmak istersin. Bugün iş ve insanlarla olan yoğunluğunun arasına kendince vakit harcayacağın bir zaman koyman gerekecek. Böylece enerjini yenileyebileceksin. 

Aşk

Ani hareketlerle aşk konularını zora sokmak yerine sakin kalmak ve bir şeyleri iki kere düşünmek sana daha iyi gelebilir. Ani tepkiler seni mutsuz edebilir. O yüzden bir şeyleri iki kere düşünmelisin. 

Para

Yapman gereken işler çok keyifli olmasa da halledilmesi gereken işlere odaklanmalısın bugün. Keyfini yerine getirmeseler de doğru olanı yapmış olmanın verdiği rahatlığa sahip olabilirsin. İşe odaklanmalısın.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Senden hoşlanan birisi, bir başkasına da ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sende bazı tedirginlikler yaratabilir. Bu negatif duygusal atmosferi aşmak için biraz kendinle baş başa kalman gerekebilir

Sağlık

Esneme hareketleri ve ufak egzersizler bugün sana daha iyi gelebilir. Kaslarındaki gergin enerjiyi atmak için bu tür egzersizleri öğrenebilirsin. Kendini bu konuda geliştirmen gerekecek. 

Aşk

Bugün kelimelerini dikkatli seçmelisin. Aşk konusunda gelişmeler görmek istiyorsan kendini nasıl ifade ettiğine özen göstermen gerekecek. Sırf konuşmuş olmak için konuşmamalısın bugün. 

Para

Hem hane içinde hem de maddi konularda bir denge yakalaman gerekecek. Bu denge olmaksızın için rahat etmeyebilir. Maddi olarak kendini sağlama almak için çaba gösterebilirsin bugün.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Senden bazı sırlar saklandığını görebilirsin. Bu durum seni çok etkiliyorsa bir adım atman gerekebilir. Bir şeylerin negatif ilerlememesi için iletişim konularında daha dürüst ve baskın olman gerekecek. 

Sağlık

Sosyal izolasyon konularını ciddiye almalı ve sağlığına özen göstermelisin. Mesafe ve maske kurallarına uymak sana daha iyi gelebilir. Sağlığını durduk yere tehlikeye atmamalısın. 

Aşk

Bugün aşkta güzel şeyler olabileceğine inancın artabilir ve daha keyifli gelişmeler görebilirsin. Kendine ve sevdiğin kişiye güvenin, aşkta çok daha keyifli gelişmeleri kapınıza getirebilir. Bugün daha uyumlu olabilirsiniz. 

Para

Bazı şeyleri değiştirmen gerekebilir. Ancak hemen aklına en büyük değişimler gelmemeli. Yatak gıcırdıyorsa bütün yatak odasını çöpe atmazsın, gıcırdayan yeri onarırsın. Bu tür ufak müdahaleler daha mantıklı gelebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Elinde olmayan şeyler gününü belirleyebilir. Bir şeylerin kontrolü direkt olarak sende olmayabilir. Ancak etrafında olan bitene uyum sağlamak sana çok daha iyi gelecek. 

Sağlık

Hijyen ve temizlik konuları, mikroplardan arınmanı ve şu günlerde yaşananlar karşısında kontrolü ele almanı sağlayabilir. Bugün sağlığın için hijyene özen göstermelisin. 

Aşk

Aşk konularında rekabet söz konusu olabilir. Eğer hoşlandığın birisi varsa, ondan hoşlanan kişi bir tek sen olmayabilirsin. Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek isteyebilirsin bugün. 

Para

Ani isteklerle alışveriş yapmamalısın. Maddi olarak kendini çok zora sokmamak için dikkat etmen gerekecek. Maddi olarak dikkatli davranmak ve alışverişe uzak durmak sana daha iyi gelebilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Senden destek isteyen insanlar olabilir bugün. Senin iyiliğine, samimiyetine güvenenler olabilir. Sevdiğin kişilere destek olmak ve onların yanında olacağını göstermek sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

İnsanlarla mesafeni korumak zorlaşsa da bugün bu konuda kendini ve aileni düşünmen gerekecek. Sevdiğin kişilere de sana da hastalık bulaşmaması için mesafelere özen göstermen gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişinin üstüne gitmek, ilişkinize iyi gelmeyebilir. Karşındaki insana patronluk taslamamalısın. Bir şeyleri kendi haline bırakmak ve ona kendi çözümünü bulması için fırsat vermek daha önemli olabilir. 

Para

Değişime açık olmak dengeleri bozmaz. Bir şeyleri daha iyi bir hale getirmene vesile olur. Bugün maddi konularda değişimlere gitmek sana daha iyi gelebilir. Daha iyi bir dikkatle kararlar alabileceksin.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Elde olmayan sebepler, gün için planladığın şeyleri geciktirebilir. Bu konularda kendine ızdırap çektirmemelisin. Bir şeyleri oluruna bırakmak ve savaşmamak daha iyi olabilir. 

Sağlık

Mikroplar söz konusu olduğunda etkilenenler sadece biz olmayız. Bazen etrafımızdaki insanlar bizden daha çok etkilenir. Onların bu durumuna köstek olmamak için izolasyona özen göstermen gerekecek bugün. 

Aşk

Bugün aşk konusunda yeni gelişmeler görmen olası. Yeni birisine karşı ilgin olduğunu fark edebilir, internetten bu kişiyi araştırabilirsin. Bir adım atmadan önce bu kişiyi daha iyi tanımak isteyebilirsin. 

Para

Bir şeylerin daha iyiye gitmesi için her zamankinden farklı adımlar atman gerekebilir. Neyi, nerede değiştirmen gerektiğini görmek ve ona göre tasarrufa gitmek sana maddi olarak daha iyi gelecek.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün alacağın haberler seni o kadar da mutlu etmeyebilir. Ancak ilk yapacağın şey suçlu aramak olmamalı. Durumu kabullenip sakin kalarak çözüm aramak daha iyi olabilir. Yapıcı olmalısın bugün. 

Sağlık

Sağlığına özen göstermek için mesafe kurallarına uyman ve maskeye özen göstermen gerekebilir. Bir şeyleri boşlamamalı ve geçiştirmemelisin. Sağlığına özen göstermek için önemli bir gün olabilir. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişinin bazı konularda fikrini değiştirmek isteyebilirsin. Bunun için bazı çabalara girmen olası. Sevdiğin kişiyle daha sağlıklı iletişimler için kendini daha fazla ön plana çıkarabilirsin. 

Para

Büyük bir proje için çalışıyorsan o zaman bütün detaylara iki kere dikkat etmen gerekebilir. Kendini gereksiz yere zora sokmamak için dikkatini işe vermen gerekecek. Maddi konularda kendini bu şekilde sağlama alabilirsin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Kıskançlıkla hareket etmemelisin bugün. Gerek maddi konularda gerekse insan ilişkilerinde sahip olmadığın şeylere gözünü dikmek seni üzebilir. Gereksiz yere kendini üzmemeli ve kendi hayatına odaklanmalısın. 

Sağlık

Esneme hareketleri ve yediklerine dikkat etmen, vücudunda biriken gerginliklerle daha rahat başa çıkmana vesile olabilir. Stresin ilk vuracağı yerin miden olmaması için bu iki önemli konuya özen göstermelisin. 

Aşk

Sakin kalmak ve bir şeyleri zamanla çözmek, ilişkinizde önemli bir konu olabilir. Bir şeyleri ateşli bir biçimde tartışmak yerine kendinize zaman tanımak aşkta daha önemli olabilir. 

Para

Tam arkana yaslanıp rahat edecekken maddi bir kaygı yaşaman olası. Bu konularda biraz daha çaba göstermen gerekebilir. Umutsuzlukla hareket etmemelisin bugün.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Gergin hislerle hareket etmek sana hata yaptırabilir. Sakin kalmak ise sana çok daha güzel gelişmeler getirecek. Bugün iyi olana odaklanmak ve hayatının keyfini çıkarmaya çalışmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek, zihninde biriken kara bulutları atmanda faydalı olabilir. Artan enerjinle daha rahat hareket edebilir ve daha rahat kararlar alabilirsin. Fiziksel ve zihinsel bütünlüğün için su tüketimini artırman gerekecek. 

Aşk

Sesinizi kolayca yükseltmemelisiniz. Aşk konusunda nazik olmak ve karşıdaki insana saygıyla yaklaşmak en önemli gelişme olabilir. Aranızdaki uyum için sakin kalmanız gerekecek. 

Para

Bir şeyler daha iyiye gitmeye başlayabilir. Maddi açıdan istediğin adımları atabilirsin. Kendini güvene alıp daha rahat bir harcama yapmak, hayatından daha da keyif almana vesile olacak.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Arkadaş grubundaki insanların birbirleri ile tartışmalarına denk düşebilirsin. Bu konularda yapıcı olmak sana düşebilir. Ortamı daha fazla germemek ve sakin kalmak için çaba göstermek, sevdiklerinin takdirini kazanabilir. 

Sağlık

Sosyal izolasyon sadece kendimizi korumak için değil, aynı zamanda sevdiklerimizi korumak için de vardır. Seni etkilemeyen şeyler, sevdiklerini çok kötü etkileyebilir. Bugün bu konulara özen göstermek hem sana hem de çevrendekilere iyi gelecek. 

Aşk

Gereksiz tartışmalarla enerjinizi sömüreceğinize ortak planlar yaparak geleceğe odaklanmak size daha iyi gelebilir. Ufak da olsa bir plan yapmanız, aranızdaki uyumu artıracak. 

Para

Maddi konularda sadece borçlara odaklanmamalısın. Elde ettiklerine, başardıklarına odaklanmak bugün sana daha iyi gelebilir. Parasal açıdan kendi elini kuvvetlendirmek için kendi başarılarını görmen gerekecek.